Աստերոիդների ցանկ (150101-150200)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (150001-150100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (150201-150300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(150101) 2428 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(150102) 3503 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(150103) 4262 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(150104) 5007 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(150105) 5062 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(150106) 5084 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(150107) 1978 VL4 07 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(150108) 1979 QG3 22 օգոստոս 1979 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(150109) 1981 EA17 06 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(150110) 1981 EA30 02 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(150111) 1991 TK15 06 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Լոուի
(150112) 1991 TY15 06 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Լոուի
(150113) 1991 VX4 04 նոյեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(150114) 1991 VA11 05 նոյեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150115) 1992 SB3 24 սեպտեմբեր 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150116) 1993 FE33 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(150117) 1993 FF43 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(150118) 1993 SZ2 18 սեպտեմբեր 1993 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(150119) 1993 TM10 13 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150120) 1993 TS24 09 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(150121) 1994 AB5 05 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150122) 1994 CC2 12 փետրվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(150123) 1994 PY6 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(150124) 1994 PU22 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(150125) 1994 PQ29 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(150126) 1994 SD8 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150127) 1994 SD9 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150128) 1994 UP7 28 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150129) Բեսշի 1994 VK7 08 նոյեմբեր 1994 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(150130) 1995 AN2 08 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150131) 1995 BO7 29 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150132) 1995 DK9 24 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150133) 1995 OG16 26 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150134) 1995 SP48 26 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150135) 1995 UH8 27 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(150136) 1995 VW4 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150137) 1995 VV14 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150138) 1995 WR1 16 նոյեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(150139) 1995 WW38 23 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150140) 1995 YF6 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150141) 1995 YE7 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150142) 1995 YQ7 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150143) 1996 AC7 12 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150144) 1996 AV11 14 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150145) Ուվիչ 1996 BH1 23 հունվար 1996 Դոմինիոն Դ. Բելամ
(150146) 1996 ES9 12 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150147) 1996 EO10 12 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150148) 1996 FX3 20 մարտ 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(150149) 1996 JF11 15 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150150) 1996 TV23 06 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150151) 1996 TY29 07 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150152) 1996 VL16 05 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150153) 1997 AB 01 հունվար 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(150154) 1997 EG16 05 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150155) 1997 EJ32 11 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150156) 1997 EM32 11 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150157) 1997 GX25 11 ապրիլ 1997 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(150158) 1997 HG2 29 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150159) 1997 JW1 01 մայիս 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(150160) 1997 OF2 30 հուլիս 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(150161) 1997 PE5 11 օգոստոս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(150162) 1997 SO 20 սեպտեմբեր 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(150163) 1997 ST26 29 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150164) 1997 TP5 02 հոկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(150165) 1997 UG9 29 հոկտեմբեր 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(150166) 1997 WS1 21 նոյեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(150167) 1997 XB1 03 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(150168) 1998 BJ27 22 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150169) 1998 BG39 29 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150170) 1998 BW45 25 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150171) 1998 DV19 26 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150172) 1998 DV25 23 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150173) 1998 DO28 26 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150174) 1998 DU32 25 փետրվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(150175) 1998 ED11 01 մարտ 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(150176) 1998 EL20 03 մարտ 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(150177) 1998 FR 18 մարտ 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150178) 1998 FX8 22 մարտ 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150179) 1998 FN15 27 մարտ 1998 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(150180) 1998 FT15 28 մարտ 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(150181) 1998 FR24 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(150182) 1998 GM7 02 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(150183) 1998 HL6 21 ապրիլ 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(150184) 1998 HK28 23 ապրիլ 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150185) 1998 HO144 21 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(150186) 1998 KF43 28 մայիս 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150187) 1998 MH7 21 հունիս 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150188) 1998 MT16 27 հունիս 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150189) 1998 MV38 26 հունիս 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(150190) 1998 QB5 22 օգոստոս 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(150191) 1998 QL45 17 օգոստոս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(150192) 1998 QY56 30 օգոստոս 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150193) 1998 QG88 24 օգոստոս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(150194) 1998 QB100 26 օգոստոս 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(150195) 1998 QT100 26 օգոստոս 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(150196) 1998 RA4 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(150197) 1998 RS9 13 սեպտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(150198) 1998 RE25 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(150199) 1998 RX34 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(150200) 1998 RR45 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (150001-150100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (150201-150300)