Աստերոիդների ցանկ (134301-134400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (134201-134300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (134401-134500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(134301) 2141 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134302) 2634 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134303) 2701 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134304) 2716 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134305) 2738 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134306) 2807 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134307) 2849 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134308) 4183 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134309) 4552 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134310) 4698 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134311) 4704 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134312) 4797 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134313) 4816 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134314) 6362 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134315) 7501 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134316) 9579 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134317) 4117 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134318) 1141 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134319) 1205 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134320) 1292 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134321) 1316 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134322) 1471 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134323) 1564 T-2 24 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134324) 1619 T-2 24 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134325) 4492 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134326) 2251 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134327) 2304 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134328) 2371 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134329) Սիկնոս 2377 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134330) 3055 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134331) 3139 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134332) 3323 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134333) 3345 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134334) 3391 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134335) 4112 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134336) 4592 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134337) 4680 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134338) 5080 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134339) 5628 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(134340) Պլուտո (0) {{{2}}} 23 հունվար 1930 Ֆլագստաֆ Քլայդ Տոմբաուֆ
(134341) 1979 MA 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(134342) 1979 MV3 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(134343) 1981 EO5 02 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(134344) 1989 SG9 24 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(134345) 1990 UN5 16 հոկտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(134346) Պինատուբո 1991 PT2 02 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(134347) 1992 RV3 02 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(134348) Կլեմպերեր 1992 UX9 31 հոկտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(134349) 1993 FC19 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(134350) 1993 FH33 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(134351) 1993 RC8 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(134352) 1993 TS7 09 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134353) 1993 TB30 09 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(134354) 1993 UM7 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(134355) 1994 JL7 05 մայիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134356) 1994 PN6 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(134357) 1994 PU9 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(134358) 1994 PW10 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(134359) 1994 PP27 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(134360) 1994 PQ37 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(134361) 1994 RF 04 սեպտեմբեր 1994 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(134362) 1994 TZ3 02 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134363) 1994 VG3 07 նոյեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(134364) 1995 DU4 21 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134365) 1995 GG2 02 ապրիլ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134366) 1995 LC 01 հունիս 1995 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(134367) 1995 OY7 25 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134368) 1995 OA16 26 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134369) 1995 QE 17 օգոստոս 1995 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(134370) 1995 QA1 19 օգոստոս 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(134371) 1995 RH 03 սեպտեմբեր 1995 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(134372) 1995 SB4 25 սեպտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(134373) 1995 SO15 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134374) 1995 ST15 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134375) 1995 SP18 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134376) 1995 SN24 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134377) 1995 SF40 25 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134378) 1995 SX55 22 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134379) 1995 UZ40 23 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134380) 1995 YH4 28 դեկտեմբեր 1995 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(134381) 1996 AF8 13 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134382) 1996 CX5 10 փետրվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134383) 1996 CF8 10 փետրվար 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(134384) 1996 FU7 19 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134385) 1996 RW3 13 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(134386) 1996 SR5 20 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134387) 1996 TB16 04 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134388) 1996 TF19 04 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134389) 1996 VP2 10 նոյեմբեր 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(134390) 1996 VP15 05 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134391) 1996 XW10 02 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134392) 1996 XD27 05 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134393) 1997 AU19 10 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134394) 1997 BW3 31 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134395) 1997 GA8 02 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(134396) 1997 HM9 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(134397) 1997 JK11 03 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(134398) 1997 JW15 03 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(134399) 1997 LK1 01 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(134400) 1997 LK17 08 հունիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (134201-134300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (134401-134500)