Աստերոիդների ցանկ (104601-104700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (104501-104600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (104701-104800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(104601) 2000 GG97 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104602) 2000 GP97 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104603) 2000 GQ97 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104604) 2000 GU97 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104605) 2000 GQ99 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104606) 2000 GS99 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104607) 2000 GF100 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104608) 2000 GG100 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104609) 2000 GT100 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104610) 2000 GG101 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104611) 2000 GZ101 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104612) 2000 GE103 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104613) 2000 GO103 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104614) 2000 GD104 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104615) 2000 GH105 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104616) 2000 GF108 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104617) 2000 GX109 2 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104618) 2000 GZ109 2 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104619) 2000 GJ110 2 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104620) 2000 GR110 2 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104621) 2000 GX110 2 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104622) 2000 GA111 2 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104623) 2000 GN111 3 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104624) 2000 GD112 3 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104625) 2000 GE112 3 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104626) 2000 GT112 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104627) 2000 GY112 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104628) 2000 GH113 6 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104629) 2000 GV113 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104630) 2000 GF114 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104631) 2000 GQ114 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104632) 2000 GC115 8 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104633) 2000 GV115 8 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104634) 2000 GU116 2 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104635) 2000 GD117 2 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104636) 2000 GK117 2 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104637) 2000 GU117 2 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104638) 2000 GW117 2 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104639) 2000 GY118 3 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104640) 2000 GB119 3 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104641) 2000 GD120 5 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104642) 2000 GO122 6 ապրիլ 2000 Բերգիշ Գլադբախ Վ. Բիկել
(104643) 2000 GY122 4 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104644) 2000 GG123 11 ապրիլ 2000 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(104645) 2000 GT125 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104646) 2000 GY125 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104647) 2000 GK126 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104648) 2000 GQ129 5 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104649) 2000 GG132 10 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104650) 2000 GY132 9 ապրիլ 2000 Օնդրեյով Պ. Կուշնիրակ, Ու. Բաբիկովա
(104651) 2000 GF133 12 ապրիլ 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(104652) 2000 GY133 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104653) 2000 GB134 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104654) 2000 GS134 8 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104655) 2000 GD135 8 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104656) 2000 GH135 8 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104657) 2000 GJ135 8 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104658) 2000 GQ136 12 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104659) 2000 GJ137 12 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104660) 2000 GR138 4 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104661) 2000 GA139 4 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104662) 2000 GB139 4 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104663) 2000 GW139 4 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104664) 2000 GZ139 4 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104665) 2000 GQ140 4 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104666) 2000 GF141 6 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104667) 2000 GX141 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104668) 2000 GB142 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104669) 2000 GV142 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104670) 2000 GW143 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104671) 2000 GW144 7 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104672) 2000 GC146 12 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104673) 2000 GO146 8 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104674) 2000 GK148 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104675) 2000 GB149 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104676) 2000 GL149 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104677) 2000 GW150 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104678) 2000 GB152 6 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104679) 2000 GY152 6 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104680) 2000 GK153 6 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104681) 2000 GM153 6 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104682) 2000 GB154 6 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104683) 2000 GF154 6 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104684) 2000 GG154 6 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104685) 2000 GK154 6 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104686) 2000 GQ154 6 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104687) 2000 GK155 6 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104688) 2000 GN155 6 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104689) 2000 GO155 6 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104690) 2000 GX156 6 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104691) 2000 GV158 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104692) 2000 GX158 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104693) 2000 GB160 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104694) 2000 GL160 7 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104695) 2000 GU161 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104696) 2000 GV161 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104697) 2000 GW162 8 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104698) 2000 GJ163 10 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Մ. Բույե
(104699) 2000 GC164 12 ապրիլ 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(104700) 2000 GK164 5 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (104501-104600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (104701-104800)