Աստերոիդների ցանկ (101901-102000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (101801-101900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (102001-102100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(101901) 1999 QD2 22 օգոստոս 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(101902) Գիզելալուկոնե 1999 RN 3 սեպտեմբեր 1999 Սեկանո Ջ. Մասի
(101903) 1999 RR 3 սեպտեմբեր 1999 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(101904) 1999 RD1 4 սեպտեմբեր 1999 Գեկկո Տ. Կագավա
(101905) 1999 RN1 4 սեպտեմբեր 1999 Ֆարփոյնթ Ֆարփոյնթ աստղադիտարան
(101906) 1999 RX1 6 սեպտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(101907) 1999 RC3 6 սեպտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(101908) 1999 RG4 5 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(101909) 1999 RU6 3 սեպտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(101910) 1999 RR8 4 սեպտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(101911) 1999 RN9 4 սեպտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(101912) 1999 RK10 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101913) 1999 RT10 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101914) 1999 RW10 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101915) 1999 RV12 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101916) 1999 RN13 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101917) 1999 RB14 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101918) 1999 RC14 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101919) 1999 RL14 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101920) 1999 RD15 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101921) 1999 RT15 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101922) 1999 RG16 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101923) 1999 RC18 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101924) 1999 RD18 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101925) 1999 RK18 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101926) 1999 RT18 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101927) 1999 RN19 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101928) 1999 RY19 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101929) 1999 RP20 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101930) 1999 RU20 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101931) 1999 RZ20 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101932) 1999 RN21 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101933) 1999 RS21 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101934) 1999 RS22 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101935) 1999 RV22 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101936) 1999 RW22 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101937) 1999 RD23 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101938) 1999 RK23 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101939) 1999 RN23 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101940) 1999 RW23 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101941) 1999 RX23 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101942) 1999 RP24 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101943) 1999 RS24 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101944) 1999 RU24 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101945) 1999 RP25 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101946) 1999 RR26 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101947) 1999 RS26 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101948) 1999 RT26 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101949) 1999 RX26 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101950) 1999 RB29 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101951) 1999 RK31 9 սեպտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(101952) 1999 RY31 8 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(101953) 1999 RM32 9 սեպտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(101954) 1999 RY33 10 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101955) 1999 RQ36 11 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101956) 1999 RS36 11 սեպտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(101957) 1999 RT36 12 սեպտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(101958) 1999 RS37 12 սեպտեմբեր 1999 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(101959) 1999 RH38 13 սեպտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(101960) Մոլաու 1999 RR38 11 սեպտեմբեր 1999 Դրեբախ Ա. Նոֆել
(101961) 1999 RL39 8 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(101962) 1999 RV39 12 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(101963) 1999 RG40 15 սեպտեմբեր 1999 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(101964) 1999 RU41 13 սեպտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(101965) 1999 RY41 13 սեպտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(101966) 1999 RO43 14 սեպտեմբեր 1999 Մոդրա Ա. Գալադ, Պ. Կոլենի
(101967) 1999 RQ43 13 սեպտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(101968) 1999 RC45 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101969) 1999 RJ45 13 սեպտեմբեր 1999 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(101970) 1999 RR46 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101971) 1999 RG48 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101972) 1999 RN48 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101973) 1999 RT48 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101974) 1999 RC49 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101975) 1999 RB50 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101976) 1999 RS51 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101977) 1999 RA52 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101978) 1999 RZ52 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101979) 1999 RG53 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101980) 1999 RX54 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101981) 1999 RB56 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101982) 1999 RH58 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101983) 1999 RL59 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101984) 1999 RB61 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101985) 1999 RE61 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101986) 1999 RS62 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101987) 1999 RZ62 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101988) 1999 RG64 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101989) 1999 RK65 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101990) 1999 RF67 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101991) 1999 RK67 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101992) 1999 RT67 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101993) 1999 RJ70 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101994) 1999 RX70 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101995) 1999 RZ71 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101996) 1999 RE72 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101997) 1999 RU75 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101998) 1999 RJ76 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(101999) 1999 RM76 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(102000) 1999 RX76 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (101801-101900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (102001-102100)