Ամենաշատ հավանումներ ստացած հրապարակումների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
An upright brown egg.
Լուսանկար, որում պատկերված ձուն նման է Ինստագրամի հաշվում հրապարակված ձվին:

Այս ցանկն ընդգրկում է համացանցի ցանկացած կայքէջում ամենաշատ դիտված լավագույն գրառումները: 2019 թվականի հունվարի 4-ին ինստագրամյան @world_record_egg օգտատիրոջ կողմից հրապարակված՝ սպիտակ ֆոնի վրա գտնվող սովորական ձվի նկարը 2019 թվականի հունվարի 21-ի դրությամբ ունի ավելի քան 50 միլիոն հավանում[1][2][3][4][5]:

Լավագույն հրապարակումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Տեղը Հարթակ Հրապարակման տեսակ Նկարագրություն Հեղինակ կամ կատարող «Հավանում»-ների թիվ
(միլիոն)
Հրապարակման ամսաթիվ
(UTC)
1. Ինստագրամ Լուսանկար Հավի ձվի լուսանկար[6][7][8] @world_record_egg[3] 50 2019 թվականի հունվարի 4
2. ՅուԹյուբ Տեսանյութ «Despacito» երգի տեսահոլովակ[9] Լուիս Ֆոնսի (Դեդի Յանկիի մասնակցությամբ) 31,56 2017 թվականի հունվարի 12
3. ՅուԹյուբ Տեսանյութ «See You Again» երգի տեսահոլովակ[10] Վիզ Խալիֆա (Չարլի Փութի մասնակցությամբ) 22,72 2015 թվականի ապրիլի 6
4. ՅուԹյուբ Տեսանյութ «Shape of You» երգի տեսահոլովակ[11] Էդ Շիրան 18,74 2017 թվականի հունվարի 30
5. Ինստագրամ Լուսանկար Առաջին լուսանկարը նորածին դստեր հետ[12] Քայլի Ջեններ 18,5 2018 թվականի փետրվարի 6
6. ՅուԹյուբ Տեսանյութ «Gangnam Style» երգի տեսահոլովակ[13] Փսայ 15,22 2012 թվականի հուլիսի 15
7. ՅուԹյուբ Տեսանյութ «Faded» երգի տեսահոլովակ[14] Ալան Ուոքեր 14,33 2015 թվականի դեկտեմբերի 3
8. ՅուԹյուբ Տեսանյութ «Hello» երգի տեսահոլովակ[15] Ադել 13,98 2015 թվականի հոկտեմբերի 22
9. Ինստագրամ Լուսանկար Հայտարարություն Հեյլի Բոլդուինի հետ նշանադրության մասին[16] Ջասթին Բիբեր 13,4 2018 թվականի հուլիսի 9
10. Ինստագրամ Լուսանկար Վերջին նկարը մահից առաջ[17] XXXTentacion 13,4 2018 թվականի մայիսի 19
11. Ինստագրամ Լուսանկար Երկրորդ լուսանկարը աղջկա հետ[18] Քայլի Ջեններ 13,1 2018 թվականի մարտի 1
12. Ինստագրամ Լուսանկար Մակ Միլլերի լուսանկարը․ հրապարակված իր մահից հետո[19] Արիանա Գրանդե 12,8 2018 թվականի սեպտեմբերի 8
13. Ինստագրամ Լուսանկար Սուրբծննդյան լուսանկար ընտանիքի հետ[20] Կրիշտիանու Ռոնալդու 12,8 2018 թվականի դեկտեմբերի 24
14. Ինստագրամ Լուսանկար Հայտարարություն «Յուվենտուս» տեղափոխվելու մասին[21] Կրիշտիանու Ռոնալդու 12,3 2018 թվականի հուլիսի 16
15. Ինստագրամ Լուսանկար Լուսանկար աղջկա հետ[22] Քայլի Ջեններ 12,3 2018 թվականի օգոստոսի 9
16. ՅուԹյուբ Տեսանյութ «Uptown Funk» երգի տեսահոլովակ[23] Մարկ Ռոնսոն (Բրունո Մարսի մասնակցությամբ) 12,16 2014 թվականի նոյեմբերի 19
17. Ինստագրամ Լուսանկար Լուսանկար աղջկա հետ[22] Քայլի Ջեններ 11,9 2018 թվականի հոկտեմբերի 29
18. Ինստագրամ Լուսանկար Լուսանկար սիրելիի հետ[24] Կրիշտիանու Ռոնալդու 11,7 2018 թվականի դեկտեմբերի 31
19. Ինստագրամ Լուսանկար Չորրորդ երեխայի ծննդյան մասին հայտարարություն[25] Կրիշտիանու Ռոնալդու 11,5 2017 թվականի նոյեմբերի 12
20. ՅուԹյուբ Տեսանյութ «Mi Gente» երգի տեսահոլովակ Ջեյ Բալվին և Ուիլլի Ուիլյամ 11,46 2017 թվականի հունիսի 29

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. В Instagram появилось второе загадочное яйцо
  2. Thorne Dan (14 January 2019)։ «Egg photo breaks Kylie Jenner's record for most liked image on Ինստագրամ»։ Guinness World Records։ Վերցված է 15 January 2019 
  3. 3,0 3,1 Iasimone Ashley (January 14, 2019)։ «An Egg Dethrones Kylie Jenner & Travis Scatt's Baby for Most Liked Ինստագրամ Photo Ever»։ Billboard։ Վերցված է January 14, 2019 
  4. «'Egg' becomes most-liked Ինստագրամ post»։ Global Village Space։ January 14, 2019։ Վերցված է January 14, 2019 
  5. «Meet 19-Year-Old Viral PR Guru Who Scrambled to Make an Egg Break the Internet (Exclusive) | toofab.com»։ toofab (անգլերեն)։ Վերցված է 2019-01-17 
  6. https://www.Ինստագրամ.com/p/BsOGulcndj-/
  7. Фото было опубликовано с целью превзойти предыдущий рекорд Кайли Дженнер в Ինստագրամ.
  8. Jackson Ryan (January 14, 2019)։ «Ինստագրամ's most-liked post is going to be an egg, sorry Kylie Jenner»։ CNET։ Վերցված է January 14, 2019 
  9. «Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee»։ YouTube։ Արխիվացված օրիգինալից July 11, 2017-ին։ Վերցված է January 14, 2019 
  10. «Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack»։ Յություբ։ Արխիվացված օրիգինալից July 11, 2017-ին։ Վերցված է January 14, 2019 
  11. «Ed Sheeran - Shape of You [Official Video]»։ Յություբ։ Արխիվացված օրիգինալից July 11, 2017-ին։ Վերցված է January 14, 2019 
  12. https://www.Ինստագրամ.com/p/Be3rTNplCHf
  13. «Psy - Gangnam Style»։ Յություբ։ Արխիվացված օրիգինալից July 26, 2017-ին։ Վերցված է January 14, 2019 
  14. «Alan Walker - Faded»։ Յություբ։ Արխիվացված օրիգինալից July 5, 2017-ին։ Վերցված է January 14, 2019 
  15. «Adele - Hello»։ Յություբ։ Արխիվացված օրիգինալից December 25, 2015-ին։ Վերցված է January 13, 2019 
  16. https://www.Ինստագրամ.com/p/BlBvw2_jBKp
  17. https://www.Ինստագրամ.com/p/Bi-hISIghYe
  18. https://www.Ինստագրամ.com/p/BfzEfy-lK1N
  19. https://www.Ինստագրամ.com/p/Bneu_dCHVdn
  20. https://www.Ինստագրամ.com/p/Brx-adXA9C1
  21. https://www.Ինստագրամ.com/p/BlTYHvXFrvm
  22. 22,0 22,1 https://www.Ինստագրամ.com/p/BpiIJCUnYwy
  23. «Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars»։ Յություբ։ Արխիվացված օրիգինալից July 11, 2017-ին։ Վերցված է January 13, 2019 
  24. https://www.Ինստագրամ.com/p/BsDY5oZAJl6
  25. https://www.Ինստագրամ.com/p/BbaImIfFr0h