ԱՄՆ-ում 2010 թվականի № 1 R&B սինգլների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

ԱՄՆ-ում 2010 թվականի № 1 R&B սինգլների ցանկը կազմվել է ըստ ամերիկյան «Billboard» ամսագրի կողմից հրապարակված 2010 թվականի ռիթմի ընդ բլյուզ և հիփ-հոփ ոճերի լավագույն երգերի շաբաթական հիթ շքերթի հիման վրա:

Պատմություն[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Trey Songz բացել է 2010 թվականի R&B հիթշքերթը
Alicia Keys-ը ամենաերկարն է գլխավորել հիթշքերթը
Melanie Fiona 9 շաբաթը չի լքել հիթշքերթի 1-ին հորիզոնականը:
Ամսաթիվ Երգ Կատարող Հղումներ
2 Հունվարի «I Invented Sex» Trey Songz featuring Drake [1]
9 Հունվարի «It Kills Me» Melanie Fiona [2]
16 Հունվարի [3]
23 Հունվարի [4]
30 Հունվարի [5]
6 Փետրվարի [6]
13 Փետրվարի [7]
20 Փետրվարի [8]
27 Փետրվարի [9]
6 Մարտի [10]
13 Մարտի «Sex Therapy» Robin Thicke [11]
20 Մարտի [12]
27 Մարտի «Say Something» TimbalandԴրեյքի մասնակցությամբ [13]
3 Ապրիլի «Everything to Me» Monica [14]
10 Ապրիլի [15]
17 Ապրիլի [16]
24 Ապրիլի [17]
1 Մայիսի [18]
8 Մայիսի [19]
15 Մայիսի [20]
22 Մայիսի «Un-Thinkable (I'm Ready)» Ալիշա Քիզ [21]
29 Մայիսի [22]
5 Հունիսի [23]
12 Հունիսի [24]
19 Հունիսի [25]
26 Հունիսի [26]
3 Հուլիսի [27]
10 Հուլիսի [28]
17 Հուլիսի [29]
24 Հուլիսի [30]
31 Հուլիսի [31]
7 Օգոստոսի [32]
14 Օգոստոսի «There Goes My Baby» Usher [33]
21 Օգոստոսի [34]
28 Օգոստոսի [35]
4 Սեպտեմբերի [36]
11 Սեպտեմբերի «Deuces» Chris Brown featuring Tyga & Kevin McCall [37]
18 Սեպտեմբերի [38]
25 Սեպտեմբերի [39]
2 Հոկտեմբերի [40]
9 Հոկտեմբերի [41]
16 Հոկտեմբերի [42]
23 Հոկտեմբերի [43]
30 Հոկտեմբերի [44]
6 Նոյեմբերի [45]
13 Նոյեմբերի «Can't Be Friends» Trey Songz [46]
20 Նոյեմբերի [47]
27 Նոյեմբերի [48]
4 Դեկտեմբերի [49]
11 Դեկտեմբերի [50]
18 Դեկտեմբերի [51]
25 Դեկտեմբերի [52]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  2. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  3. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  4. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  5. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  6. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  7. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  8. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  9. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  10. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  11. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  12. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  13. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  14. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  15. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  16. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  17. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  18. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  19. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  20. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  21. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  22. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  23. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  24. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  25. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  26. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  27. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  28. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  29. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  30. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  31. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  32. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  33. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  34. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  35. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  36. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  37. Top Hip-Hop and R&B Songs & Singles Charts | Billboard.com
  38. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  39. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  40. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  41. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  42. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  43. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  44. Music News, Reviews, Articles, Information, News Online & Free Music | Billboard.com
  45. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  46. Music News, Reviews, Articles, Information, News Online & Free Music | Billboard.com
  47. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  48. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  49. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  50. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  51. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com
  52. Music Charts, Most Popular Music, Music by Genre & Top Music Charts | Billboard.com

Արատաքին հղումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]