«Fox Searchlight Pictures» կինոընկերության ֆիլմերի ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

«Fox Searchlight Pictures» կինոընկերության բոլոր ֆիլմերի ցանկ, որոնք ֆինանսավորել է «Fox Searchlight Pictures» ընկերությունը, 1994-2015 թվականների հունվար ընկերությունը իրավապես հիմնելուց հետո:

1990-ականներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Թողարկման տարեթիվ Անվանում Բյուջե
(ԱՄՆ դոլար)
Շահույթ
(ԱՄՆ դոլար)
Մրցանակ
09.08.1995 «Մաքմալեն եղբայրները» 238 000 10 426 506
22.03.1996 «Ընկերուհի № 6» 12 000 000 4 939 939
14.06.1996 «Հպանցիկ գեղեցկություն» 4 722 310
23.08.1996 «Միայն նա միակն է» 3 500 000 9 538 948
11.11.1996 «Փնտրելով Ռիչադին» 1 408 575
08.10.1996 «Գաղտնի լրտես» 7 000 000 106 606
21.02.1997 «Արյուն և գինի» 22 000 000 1 094 668
28.02.1997 Smilla's Sense of Snow  35 000 000 2 372 903
28.03.1997 Love and Other Catastrophes 250 000 294 212
11.04.1997 «Ճանապարհ դեպի դրախտ» 16 000 000 2 007 100
16.05.1997 The Van 712 095
06.06.1997 Intimate Relations
23.07.1997 «Աստղային քարտեզ» 661 465
13.08.1997 Տղամարդկանց ստրիպտիզ» 3 500 000 257 850 122 BAFTA: «Ամենալավ ֆիլմ».
31.10.1997 The Ice Storm 18 000 000 8 038 061
31.12.1997 «Օսկարը և Լյուսինդան» 1 897 404 1 897 404
24.04.1998 «Սիրային եռանկյուն» 1 000 000 2 057 193
21.05.1998 Slums of Beverly Hills 5 000 000 5 502 773
12.06.1998 «Քույր Բետան» 1 295 194
17.07.1998 Polish Wedding 692 588
02.10.1998 The Impostors 2 198 044
20.11.1998 «Նեդա զառամյալի անակնկալը» 3 000 000 24 792 251
26.02.1999 20 Dates 60 000 541 636
26.03.1999 Among Giants 3 250 000 65 748
26.04.1999 «Քուն ամառային գիշերը» 11 000 000 16 071 990
10.09.1999 Best Laid Plans 7 000 000 27 816
10.09.1999 Whiteboyz 38 738
08.10.1999 «Տղաները չեն լացում» 2 000 000 11 540 607
29.10.1999 Dreaming of Joseph Lees 2 600 000 12 044
26.12.1999 «Տիտ» 2 007 290

2000-ականներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Թողարկման տարեթիվ Անվանում Բյուջե
(ԱՄՆ դոլար)
Շահույթ
(ԱՄՆ դոլար)
Մրցանակ
25.02.2000 «Մերձեցումը» 164 927
17.03.2000 «Soft Fruit» 13 654
02.09.2000 «Չինական սուրճ»
06.10.2000 «Բարձրակրունկներ» 31 288
22.11.2000 «Մարկիզ դե Սադի փետորը» 13 500 000 17 989 227
11.04.2001 «Մյուս աշխարհում» 7 000 000 23 396 049
08.08.2001 «Ամենաներքևում» 2 000 000 10 031 529
19.10.2001 «Կյանքի արթնացում» 2 901 447 3 176 880
15.02.2002 «Սուպերոստիկանը» 1 200 000 23 182 223
07.08.2002 «Լավ աղջիկ» 5 000 000 16 856 124
21.08.2002 «Նկար մի ժամում» 12 000 000 52 223 306
11.10.2002 «Գորշ շաքար» 8 000 000 28 316 451
19.12.2002 «Անտուան Ֆիշերի պատմությունը» 12 500 000 23 367 586
12.03.2003 «Խաղա Բեկխեմի պես» 4 900 000 76 580 371
21.03.2003 «Իսպանացի աղջիկ» 8 200 000 31 024 110
02.04.2003 «Լավ գող» 25 000 000 5 756 945
02.05.2003 «The Dancer Upstairs» 5 227 348
27.06.2003 «28 օր անց» 8 200 000 82 719 885
18.07.2003 «Պարտվողներ» 6 000 000 32 500
25.07.2003 «Lucía, Lucía» 4 700 000 267 495
08.08.2003 «Բաժանում» 12 991 996
21.08.2003 «13» 2 000 000 10 128 960
26.11.2003 «Ամերիկայում» 25 382 911
06.02.2004 «Երազողներ» 15 000 000 15 121 165
27.02.2004 «Սարսափի ակումբ» 85 500 000 7 565 807
26.03.2004 «Մի մահացիր միայնակ» 3 000 000 5 923 000
07.04.2004 «Ջոնսոնների արձակուրդները» 12 000 000 31 462 753
11.06.2004 «Նապոլեոն Դինամիտ» 400 000 46 118 097
28.07.2004 «Այգիների պետություն» 2 500 000 35 825 316