«Ֆլեշ» հեռուստասերիալի էպիզոդների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից

Ամերիկյան «Ֆլեշ» հեռուստասերիալի էպիզոդների ցանկը, որի պրեմիերան տեղի է ունեցել 2014 թվականի հոկտեմբերի 7-ին[1]։ Սերիալի հիմքում ընկած է DC Comics-ի Ֆլեշ (Բարրի Ալեն) անունով սուպերհերոսը՝ հանցավորության դեմ պայքարող կոստյումով մի մարտիկ, որը ստեղծվել է Ռոբերտ Քնեյգերի, Ջոն Բրոմի և Կարմին Ինֆանտինոյի կողմից։ Սերիալը «Նետ» սերիալի սպին-օֆֆն է և տեղի է ունենում նույն տիեզերքում։

Մանուկ հասակում Բարրի Ալենը ականատես է լինում իր մոր սպանությանը, որում անարդարացիորեն մեղադրում են նրա հորը։ Աշխատելով որպես դատաբժիշկ՝ Ալլենը փորձում է բացահայտել մոր սպանության հետ կապված ողջ ճշմարտությունը, որը նրան տանում է գիտնական Հարրիսոն Ուելսի մասնիկների արագացուցչի մոտ։ Մասնիկների արագացուցչի պայթյունից հետո Ալենին հարվածում է կայծակը, որի պատճառով նա 9 ամիս անցկացնում է կոմայում։ Արթնանալուց հետո նա իմանում է, որ ունի գերմարդկային արագությամբ շարժվելու կարողություն։ Բայց նա միակը չէ, որը ստացել է սուպերկարողություններ[2]:

2022 թվականի օգոստոսի 1-ին «Ֆլեշը» սերիալի գործադիր պրոդյուսեր՝ Էրիկ Ուոլլեսը հայտարարեց, որ 9-րդ սեզոնը, որը բաղկացած կլինի 13 սերիաներից՝ կդառնա սերիալի վերջին սեզոնը, այսպիսով ավարտելով Ֆլեշի մասին պատմող սերիալը։

Դեկտեմբերին հայտնի դարձավ, որ 9-րդ սեզոնի պրեմիերան կկայանա 2023 թվականի փետրվարի 8-ին։

Սեզոնների ամփոփում[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Սեզոն Էպիզոդներ Թողարկման օրիգինալ տարեթիվը Նիլսենի վարկանիշ
Սեզոնի պրեմիերա Սեզոնի ավարտ Դիտողներ (միլիոն)
1 23 հոկտեմբերի 7, 2014 մայիսի 19, 2015 4.62 [3]
2 23 հոկտեմբերի 6, 2015 մայիսի 24, 2016 4.25 [4]
3 23 հոկտեմբերի 4, 2016 մայիսի 23, 2017 3.50 [5]
4 23 հոկտեմբերի 10, 2017 մայիսի 22, 2018 3.04 [6]
5 22 հոկտեմբերի 9, 2018 մայիսի 14, 2019 2.43 [7]
6 19 հոկտեմբերի 8, 2019 մայիսի 12, 2020 2.23 [8]
7 18 մարտի 2, 2021 հուլիսի 20, 2021 1.58 [9]
8 20 նոյեմբերի 16, 2021 հունիսի 29, 2022 1.04 [10]
9 13 փետրվարի 8, 2023 2023 TBA

Սերիաների ցանկ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1-ին սեզոն (2014-15)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

№ Սերիալում № Սեզոնում Անվանում Ռեժիսոր Սցենարի հեղինակ Պրեմիերայի տարեթիվ ԱՄՆ-ում դիտողները (մլն)
11 "Պիլոտային սերիա / Հերոսների քաղաք"
"Pilot / City of Heroes"
Դևիդ ՆատտերՊատմությունը։ Գրեգ Բեռլանտի, Էնդրյու Կրեյսբերգ և Ջեֆ Ջոնս
Հեռուստասցենարը։ Էնդրյու Կրեյսբերգ և Ջեֆ Ջոնս
հոկտեմբերի 7, 20144,79
22 "Ամենաարագ մարդը"
"Fastest Man Alive"
Դևիդ ՆատտերՊատմությունը։ Գրեգ Բեռլանտի, Էնդրյու Կրեյսբերգ
Հեռուստասցենարը։ Էնդրյու Կրեյսբերգ և Ջեֆ Ջոնս
հոկտեմբերի 14, 20144,27[11]
33 "Այն՝ ինչից չես փախչի"
"Things You Can't Outrun"
Ջեսսի ՈւորնԱլիսոն Շապկեր և Գրեյն Գոդֆրիհոկտեմբերի 21, 20143,59[12]
44 "Դառնալով ավազակ"
"Going Rogue"
Գլեն ՎինտերՋեֆ Ջոնս և Կայ Յու Վուհոկտեմբերի 28, 20143,53
55 "Պլաստմասե"
"Plastique"
Դերմոտտ ԴաունսԱհարոն Հելբինգ, Թոդդ Հելբինգ և Բրուկ Ակմայերնոյեմբերի 11, 20143,46
66 "Ֆլեշը ծնվել է"
"The Flash Is Born"
Միլիսենտ ՇելթոնՋեյմի Պագլիա և Քրիս Ռաֆֆերթինոյեմբերի 18, 20143,73[13]
77 "Հոսանքազրկում"
"Power Outage"
Լարրի ՇոուԷլիսոն Շապկեր և Գրեյն Գոդֆրինոյեմբերի 25, 20143,47[14]
88 "Ֆլեշն ընդդեմ Նետի"
"Flash vs. Arrow"
Գլեն ՎինտերՊատմությունը։ Գրեգ Բեռլանտի և Էնդրյու Կրեյսբերգ
Հեռուստասցենարը։ Բեն Սոկոլովսկի և Բրուկ Ակմայեր
դեկտեմբերի 2, 20144,34[15]
99 "Դեղին կոստյումով մարդը"
"The Man in the Yellow Suit"
Ռալֆ ՀեմեքերԱհարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգդեկտեմբերի 9, 20144,66[16]
1010 "Ավազակների վրեժը"
"Revenge of the Rogues"
Նիք ԿոպուսՋեֆ Ջոնս և Կայ Յու Վուհունվարի 20, 20153,87[17]
1111 "Ձայնը և զայրույթը"
"The Sound and the Fury"
Ջոն ՇոուոլթերԷլիսոն Շապկեր և Բրուկ Ակմայերհունվարի 27, 20154,08[18]
1212 "Խենթանում եմ քեզ համար"
"Crazy for You"
Ռոբ ՀարդիԱհարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգփետրվարի 3, 20153,60[19]
1313 "Ատոմային մարդը"
"The Nuclear Man"
Գլեն ՎինտերԷնդրյու Կրեյսբերգ և Կատերինա Վալցակփետրվարի 10, 20153,66[20]
1414 "Տեղումներ"
"Fallout"
Սթիվեն ՍուրջիկԿետո Շիմիձու և Բեն Սոկոլովսկիփետրվարի 17, 20154,01[21]
1515 "Ժամանակից դուրս"
"Out of Time"
Տոր ՖրոնդեյտալԹոդդ Հելբինգ և Ահարոն Հելբինգմարտի 17, 20153,69[22]
1616 "Ավազակների ժամը"
"Rogue Time"
Ջոն ԲերինգՊատմությունը։ Գրեյն Գոդֆրի
Հեռուստասցենարը։ Բրուկ Ակմայեր և Կայ Յու Վու
մարտի 24, 20153,33[23]
1717 "Աճպարար"
"Trickster"
Ռալֆ ՀեմեկերԷնդրյու Կրեյսբերգմարտի 31, 20153,67[24]
1818 "Աստղերի թիմ"
"All-Star Team-Up"
Քեվին ՏանչարոենԳրեյն Գոդրի և Կայ Յու Վուապրիլի 14, 20153,67[25]
1919 "Ո՞վ է Հարրիսոն Ուելսն իրականում"
"Who is Harrison Wells?"
Վենդեյ ՇանթցլերՌեյ Ութարնաչիթ և Քորթնի Նորրիսապրիլի 21, 20153,75[26]
2020 "Ծուղակը"
"The Trap"
Սթիվ ՇիլլԷլիսոն Շապկեր և Բրուկ Ակմայերապրիլի 28, 20153,93[27]
2121 "Գրոդդը ողջ է"
"Grodd Lives"
Դերմոտտ ԴոունսԳրեյն Գոդֆրի և Կայ Յու Վումայիսի 5, 20153,62[28]
2222 "Խենթության մթնոլորտ"
"Rogue Air"
Դոուգ ԱհարնիոկոսկիԱհարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգմայիսի 12, 20153,65[29]
2323 "Բավական արագ"
"Fast Enough"
Դերմոտտ ԴոունսՊատմությունը։ Գրեգ Բերլանտի և Էնդրյու Կրեյսբերգ
Հեռուստասցենարը։ Գաբրիել Սթենթոն և Էնդրյու Կրեյսբերգ
մայիսի 19, 20153,87[30]

2-րդ սեզոն (2015-16)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

№ Սերիալում № Սեզոնում Անվանում Ռեժիսոր Սցենարի հեղինակ Պրեմիերայի տարեթիվ ԱՄՆ-ում դիտողները (մլն)
241 "Ցենտրալ-սիթին փրկած մարդը"
"The Man Who Saved Central-сity"
Ռալֆ ՀեմեկերՊատմությունը։ Գրեգ Բեռլանտի և Էնդրյու Կրեյսբերգ
Հեռուստասցենարը։ Էնդրյու Կրեյսբերգ և Գաբրիել Սթենթոն
հոկտեմբերի 6, 20153,58
252 "Երկու աշխարհների Ֆլեշ"
"Flash of Two Worlds"
Ջեսսի ՈւորնԱհարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգհոկտեմբերի 13, 20153,49[31]
263 "Ավազակների ընտանիքը"
"Family of Rogues"
Ջոն ՇովալթերՋուլիան Մեյոյաս և Կատերին Վալժակհոկտեմբերի 20, 20153,47[32]
274 "Կրակե Փոթորիկի զայրույթը"
"The Fury of Firestorm"
Ստեֆան ՊլեշչինսկիԿայ Յու Վու և Ջո Պերրաչիոհոկտեմբերի 27, 20153,43[33]
285 "Խավարը և լույսը"
"The Darkness and the Light"
Սթիվ ՇիլլԲեն Սոկոլովսկի և Գրեյն Գոդֆրինոյեմբերի 3, 20153,87[34]
296 "Զումի հայտնվելը"
"Enter Zoom"
Ջեյ Ջեյ ՄակարոԳաբրիել Ստենտոն և Բրուկ Ակմայերնոյեմբերի 10, 20153,63[35]
307 "Գորիլլա պատերազմ"
"Gorilla Warfare"
Դերմոտտ ԴոունսԱհարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգնոյեմբերի 17, 20153,46[36]
318 "Այսօրվա լեգենդները"
"Legends of Today"
Ռալֆ ՀեմեկերՊատմությունը։ Գրեգ Բեռլանտի և Էնդրյու Կրեյսբերգ
Հեռուստասցենարը։ Ահարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգ
դեկտեմբերի 1, 20153,94[37]
329 "Վազել, որպեսզի կանգ առնել"
"Running to Stand Still"
Քեվին ՏանհարոենԷնդրյու Կրեյսբերգդեկտեմբերի 8, 20153,55[38]
3310 "Պոտենցիալ էներգիա"
"Potential Energy"
Ռոբ ՀարդիԲրայան Կ․ Միլլերհունվարի 19, 20163,41[39]
3411 "Հակադարձ Ֆլեշը վերադառնում է"
"The Reverse-Flash Returns"
Մայքլ ԱլլովիցԱհարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգհունվարի 26, 20163,71[40]
3512 "Արագընթաց գոտի"
"Fast Lane"
Ռեյչեյ ՏալալայՊատմությունը։ Բրուկ Ակմայեր
Հեռուստասցենարը։ Կայ Յու Վու և Ջո Պերրաչիո
փետրվարի 2, 20163,66[41]
3613 "Բարի գալուստ Աշխարհ-2"
"Welcome to Earth-2"
Միլիսենտ ՇելթոնԳրեգ Բեռլանտի, Էնդրյու Կրեյսբերգ և Կատերին Վալժակփետրվարի 9, 20163,96[42]
3714 "Փախուտ Աշխարհ-2-ից "
"Escape from Earth-2"
Ջեյ Ջեյ ՄակարոԹոդդ և Ահարոն Հելբինգներ և Դևիդ Կոբփետրվարի 16, 20163,90[43]
3815 "Արքա-Շնաձուկ"
"King Shark"
Հանելլ ԿալպեպպերԲեն Ռաաբ և Դերիկ Ա․ Հագեսփետրվարի 23, 20163,80[44]
3916 "Հետագիծ"
"Trajectory"
Գլեն ՈւինթերԼորեն Ցերտո և Լայլա Վանդերբուրգմարտի 22, 20163,00[45]
4017 "Ֆլեշբեք"
"Flash Back"
Էլիս ՏրոուտոնԱհարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգմարտի 29, 20163,39[46]
4118 "Ընդդեմ Զումի"
"Versus Zoom"
Ստեֆան ՊլեշչինսկիՋո Պերաչչիո և Դևիդ Կոբապրիլի 19, 20163,03[47]
4219 "Վերադարձ առաջվան"
"Back to Normal"
Ջոն ՇոուլթերԲրուկ Ռոբերտս և Կատերինա Վալցակապրիլի 26, 20163,39[48]
4320 "Պառակտում"
"Rupture"
Արմեն Վ․ ԳևորկյանԿայ Յու Վու և Լորեն Ցերտոմայիսի 3, 20163,34[49]
4421 "Փախչած դինոզավրը"
"The Runaway Dinosaur"
Քեվին ՍմիթԶակ Ստենցմայիսի 10, 20163,52[50]
4522 "Անպարտելի"
"Invincible"
Ջեսսի ՈւորնՊատմությունը։ Գրեգ Բերլանտի և Էնդրյու Կրեյսբերգ
Հեռուստասցենարը։ Բրուկ Ռոբերտս և Դևիդ Կոբ
մայիսի 17, 20163,37[51]
4623 "Նրա կյանքի մրցավազքը"
"The Race of His Life"
Անտոնիո ՆէգրետԱհարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգմայիսի 24, 20163,87[52]

3-րդ սեզոն (2016-17)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

№ Սերիալում № Սեզոնում Անվանում Ռեժիսոր Սցենարի հեղինակ Պրեմիերայի տարեթիվ ԱՄՆ-ում դիտողները (մլն)
471 "Ֆլեշփոինթ"
"Flashpoint"
Ջեսսի ՈւորնՊատմությունը։ Գրեգ Բեռլանտի և Էնդրյու Կրեյսբերգ
Հեռուստասցենար։ Բրուկ Ռոբերտս
հոկտեմբերի 4, 20163,17
482 "Պարադոքս"
"Paradox"
Ռալֆ ՀեմեկերԱհարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգհոկտեմբերի 11, 20162,80[53]
493 "Մաջենտա"
"Magenta"
Արմեն ԿեվորկյանՋուդալինա Նեյրա և Դևիդ Կոբհոկտեմբերի 18, 20162,67[54]
504 "Նոր ավազակները"
"The New Rogues"
Ստեֆան ՊլեշչինսկիԲենջամին Ռեբ և Դերիկ Հաբսհոկտեմբերի 25, 20162,80[55]
515 "Հրեշ"
"Monster"
Կ․ Կիմ ՄայլսԶակ Ստենցնոյեմբերի 1, 20162,77[56]
526 "Ստվեր"
"Shade"
Ջեյ Ջեյ ՄակարոԳրեգ Բեռլանտի և Էնդրյու Կրեյսբերգնոյեմբերի 15, 20163,01[57]
537 "Քիլլեր Ֆրոստ"
"Killer Frost"
Քեվին ՍմիթՊատմությունը։ Ջուդալինա Նեյրա
Հեռուստասցենար։ Էնդրյու Կրեյսբերգ և Բրուկ Ռոբերտս
նոյեմբերի 22, 20162,95[58]
548 "Ներխուժում"
"Invasion!"
Դերմոտտ ԴաունսՊատմությունը։ Գրեգ Բեռլանտի և Էնդրյու Կրեյսբերգ
Հեռուստասցենար։ Ահարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգ
նոյեմբերի 29, 20164,15[59]
559 "Նվերը"
"The Present"
Ռեյչել ՏալալեյԱհարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգդեկտեմբերի 6, 20163,14[60]
5610 "Ապագայից փոխառված խնդիրներ"
"Borrowing Problems From the Future"
Միլիսենտ ՇելթոնԳրեյն Գոդֆրի և Դևիդ Կոբհունվարի 24, 20172,72[61]
5711 "Մեռած կամ կենդանի"
"Dead or Alive"
Գարրի ՋիրջանՊատմությունը։ Բենջամին Ռաաբ և Դերիկ Ա․ Հյուզ
Հեռուստասցենար։ Զակ Ստենց
հունվարի 31, 20173,06[62]
5812 "Անձեռնմխելի"
"Untouchable"
Ռոբ ՀարդիԲրուկ Ռոբերտս և Ջուդալինա Նեյրափետրվարի 7, 20172,91[63]
5913 "Հարձակում Գորիլլա Քաղաքի վրա"
"Attack on Gorilla City"
Դերմոտտ ԴաունսՊատմությունը։ Էնդրյու Կրեյսբերգ
Հեռուստասցենար։ Ահարոն Հելբինգ և Դևիդ Կոբ
փետրվարի 21, 20172,78[64]
6014 "Հարձակում Ցենտրալ-սիթիի վրա"
"Attack on Central-City"
Դերմոտտ ԴաունսՊատմությունը։ Թոդդ Հելբինգ
Հեռուստասցենար։ Բենջամին Ռաաբ և Դերիկ Է․ Հյուզ
փետրվարի 28, 20172,87[65]
6115 "Սավիտարի զայրույթը"
"The Wrath of Savitar"
Ալեքսանդրա Լա ՌոշեԷնդրյու Կրեյսբերգ և Էնդրյու Ուայլդերմարտի 7, 20172,52[66]
6216 "Դեպի Սպիդֆորս"
"Into the Speed Force"
Գրեգորի ՍմիթԲրուկ Ռոբերտս և Ջուդալինա Նեյրամարտի 14, 20172,39[67]
6317 "Դուետ"
"Duet"
Դերմոտտ ԴոունսՊատմությունը։ Գրեգ Բեռլանտի, Էնդրյու Կրեյսբերգ
Հեռուստասցենար։ Ահարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգ
մարտի 21, 20172,71[68]
6418 "Աբրա Կադաբրա"
"Abra Kadabra"
Նինա Լոպես-ԿորրադոՊատմությունը։ Էնդրյու Կրեյսբերգ
Հեռուստասցենար։ Բրուկ Ռոբերտս և Դևիդ Կոբ
մարտի 28, 20172,39[69]
6519 "Անցյալի և ապագայի Ֆլեշը"
"The Once and Future Flash"
Թոմ ԿավանաԿարինա Էդլի ՄաքՔենզիապրիլի 25, 20172,67[70]
6620 "Ես գիտեմ, թե ով ես դու"
"I Know Who You Are"
Հանել ԿալպեպպերԲրոնուեն Կլարկ և Ջոշուա Վ․ Գիլբերտմայիսի 2, 20172,69[71]
6721 "Պատճառ և հետևանք"
"Cause and Effect"
Դէվիդ ՄակՎիրտերՋուդալինա Նեյրա և Լորեն Ցերտոմայիսի 9, 20172,71[72]
6822 "Ինֆանտինո փողոց"
"Infantino Street"
Մայկլ ԱլլովիցՊատմությունը։ Էնդրյու Կրեյսբերգ
Հեռուստասցենար։ Գրեյն Գոդֆրի
մայիսի 16, 20172,48[73]
6923 "Վերջնագիծ "
"Finish Line"
Դէվիդ ՄակՎիրտերԱհարոն Հելբինգ և Թոդդ Հելբինգմայիսի 23, 20173,04[74]

4-րդ սեզոն (2017-18)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

№ Սերիալում № Սեզոնում Անվանում Ռեժիսոր Սցենարի հեղինակ Պրեմիերայի տարեթիվ ԱՄՆ-ում դիտողները (մլն)
701 "Ֆլեշի վերածնունդը"
"The Flash Reborn"
Գլեն ՎինտերՊատմությունը։ Էնդրյու Կրեյսբերգ
Հեռուստասցենար։ Թոդդ Հելբինգ և Էրիկ Ուոլլես
հոկտեմբերի 10, 20172,84
712 "Խառը ազդանշաններ"
"Mixed Signals"
Ալեքսանդրա Լա ՌոշեՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզահոկտեմբերի 17, 20172,54[75]
723 "Հաջողություն է լինել լեդի"
"Luck Be a Lady"
Արմեն ԿեվորկյանՍեմ Չալսեն և Ջուդալինա Նեյրահոկտեմբերի 24, 20172,62[76]
734 "Երկարատև ճանապարհորդություն դեպի գիշեր"
"Elongated Journey Into Night"
Թոմ ԿավանաՍտերլինգ Հեյթս և Թոմաս Պաունդհոկտեմբերի 31, 20171,99[77]
745 "Աղջիկների երեկույթ"
"'"
Լորա ԲելսիԼորեն Ցերտո և Քրիստեն Կիմնոյեմբերի 7, 20172,38[78]
756 "Երբ Հարրին հանդիպեց Հարրիին․․․"
"When Harry Met Harry..."
Բրենտ ԿրոուէլլՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզանոյեմբերի 14, 20172,46[79]
767 "Ուստի այսպիսինն եմ"
"Therefore I Am"
Դէվիդ ՄակՎիրտերԷրիկ Ուոլլես և Թոմաս Պաունդնոյեմբերի 21, 20172,20[80]
778 "Կրիզիս Աշխարհ-X-ում, մաս 3"
"Crisis on Earth-X, Part 3"
Դերմոտտ ԴաունսՊատմությունը։ Էնդրյու Կրեյսբերգ և Մարկ Հուգգենհայմ
Հեռուստասցենար։ Թոդդ Հելբինգ
նոյեմբերի 28, 20172,82[81]
789 "Մի վազիր"
"Don't Run"
Ստեֆան ՊլեշչինսկիՍեմ Չալսեն և Ջուդալինա Նեյրադեկտեմբերի 5, 20172,22[82]
7910 "Ֆլեշի փորձությունը"
"The Trial of The Flash"
Ֆիլիպ ՉիպերաԼորեն Ցերտո և Քրիստեն Կիմհունվարի 16, 20182,51[83]
8011 "Երկարացող ասպետը ծագում է"
"The Elongated Knight Rises"
Ալեքսանդրա Լա ՌոշեՍթերլինգ Հեյթս և Թոմաս Պաունդհունվարի 23, 20182,12[84]
8112 "Սիրելիս, ես փոքրացրեցի Ֆլեշի թիմին"
"Honey, I Shrunk Team Flash"
Քրիս ՊեպպեՍեմ Չալսեն և Ջուդալինա Նեյրահունվարի 30, 20182,60[85]
8213 "Իրական գույներ"
"True Colors"
Տարա Նիկոլ ՎեյրՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզափետրվարի 6, 20182,28[86]
8314 "Սուբյեկտ 9"
"Subject 9"
Ռալֆ ՀեմեքերՄայկ Ալբեր և Հեյբ Սնայդերփետրվարի 27, 20182,12[87]
8415 "Մուտք Ֆլեշթայմ"
"Enter Flashtime"
Գրեգորի ՍմիթԹոդդ Հելբինգ և Սթերլինգ Հեյթսմարտի 6, 20182,04[88]
8516 "Վազիր, Այրիս, վազիր"
"Run, Iris, Run"
Հարրի ՋիերջիանԷրիկ Ուոլլեսմարտի 13, 20182,09[89]
8617 "Աննշան և չար"
"Null and Annoyed"
Քեվին ՍմիթԼորեն Ցերտո և Քրիստեն Կիմապրիլի 10, 20181,82[90]
8718 "Կորցրու ինքդ քեզ"
"Lose Yourself"
Հանել ԿալպեպպերՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզաապրիլի 17, 20181,88[91]
8819 "Զայրացած ավազակ"
"Fury Rogue"
Ռեյչել ՏալալեյՋոշուա Վ․ Գիլբերտ և Ջեֆֆ Հերշապրիլի 24, 20181,90[92]
8920 "Հետևաբար նա այսպիսինն է"
"Therefore She Is"
Ռոբ Ջ․ ԳրինլիՍթերլինգ Հեյթս և Թոմաս Պաունդմայիսի 1, 20181,70[93]
9021 "Հարրին և Հարրիսոնները"
"Harry and the Harrisons"
Քեվին ՄոկՋուդալինա Նեյրա և Լորեն Ցերտոմայիսի 8, 20181,74[94]
9122 "Մտածիր Արագ"
"Think Fast"
Վետ ՆգուենՍեմ Չալսեն և Քրիստեն Կիմմայիսի 15, 20181,93[95]
9223 "Մենք՝ Ֆլեշն ենք"
"We Are the Flash"
Դէվիդ ՄակՎիրտերԹոդդ Հելբինգ և Էրիկ Ուոլլեսմայիսի 22, 20182,16[96]

5-րդ սեզոն (2018-19)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

№ Սերիալում № Սեզոնում Անվանում Ռեժիսոր Սցենարի հեղինակ Պրեմիերայի տարեթիվ ԱՄՆ-ում դիտողները (մլն)
931 "Նորա"
"Nora"
Դէվիդ ՄակՎիրտերԹոդդ Հելբինգ և Սեմ Չալսենհոկտեմբերի 9, 20182,08
942 "Արգելափակված"
"Blocked"
Կիմ ՄայլսԷրիկ Ուոլլես և Ջուդալինա Նեյրահոկտեմբերի 16, 20181,69[97]
953 "Վայբի մահը"
"The Death of Vibe"
Էնդի ԱրմագանյանՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզահոկտեմբերի 23, 20181,87[98]
964 "Արտակարգ հաղորդագրություններ"
"News Flash"
Բրենտ ԿրոուէլլՔելլի Ուիլեր և Լորեն Ցերտոհոկտեմբերի 30, 20181,75[99]
975 "Խաղալիք չէ"
"All Doll'd Up"
Ֆիլիպ ՉիպերաԹոմաս Պաունդ և Սթերլինգ Հեյթսնոյեմբերի 13, 20181,73[100]
986 "Սառցալեզվակի հայտնվելը"
"The Icicle Cometh"
Քրիս ՊեպպեՔրիստեն Կիմ և Ջոշուա Վ․ Գիլբերտնոյեմբերի 20, 20181,60[101]
997 "Օ եկեք դուք, բոլոր երախտապարտներդ"
"O Come, All Ye Thankful"
Սառա ԲոյդՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզանոյեմբերի 27, 20181,79[102]
1008 "Անցյալը՝ նախաբան է"
"What's Past Is Prologue"
Թոմ ԿավանաԹոդդ Հելբինգ և Լորեն Ցերտոդեկտեմբերի 4, 20181,78[103]
1019 "Այլ աշխարհներ, մաս 1"
"Elseworlds, Part 1"
Քեվին ՏանչարոենԷրիկ Ուոլլես և Սեմ Չալսենդեկտեմբերի 9, 20181,83[104]
10210 "Ֆլեշը և Ֆորսաժը"
"The Flash & the Furious"
Դէվիդ ՄակՎիրտերՔելլի Ուիլեր և Սթերլինգ Հեյթսհունվարի 15, 20191,64[105]
10311 "Ցասման մեջ"
"Seeing Red"
Մարկուս ՍթոքսՋուդալինա Նեյրա և Թոմաս Պաունդհունվարի 22, 20191,88[106]
10412 "Հիշողություններ"
"Memorabilia"
Ռեբեկկա ՋոնսոնՍեմ Չալսեն և Քրիստեն Կիմհունվարի 29, 20192,04[107]
10513 "Ոսկե դեմք"
"Goldfaced"
Ալեքսանդրա Լա ՌոշեՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզափետրվարի 5, 20191,89[108]
10614 "Պատճառ և Իքս-Էս"
"Cause and XS"
Ռեյչել ՏալալեյԹոդդ Հելբինգ և Ջեֆֆ Հերշփետրվարի 12, 20191,71[109]
10715 "Արքա-Շնաձուկն ընդդեմ Գրոդդ Գորիլլայի"
"King Shark vs. Gorilla Grodd"
Ստեֆան ՊլեշչինսկիԷրիկ Ուոլլես և Լորեն Ցերտոմատրի 5, 20191,69[110]
10816 "Ձախողումը՝ որբ է"
"Failure is an Orphan"
Վյետ ՆգուենԶակ Ստենցմարտի 12, 20191,56[111]
10917 "Ժամային ռումբ"
"Time Bomb"
Ռոբ ԳրինլիՔրիստեն Կիմ և Սթերլինգ Հեյթսմարտի 19, 20191,64[112]
11018 "Գոդսպիդ"
"Godspeed"
Դենիել ՊանաբեյկերՋուդալինա Նեյրա և Քելլի Ուիլերապրիլի 16, 20191,83[113]
11119 "Ձնագնդիկներ"
"Snow Pack"
Ջեֆֆ ԿեսսիդիՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզաապրիլի 23,1,62[114]
11220 "Դառնալով ավազակ"
"Gone Rogue"
Քրիստին ՈւինդելլՍեմ Չալսեն և Ջոշուա Վ․ Գիլբերտապրիլի 30, 20191,38[115]
11321 "Կարմիր կայծակով աղջիկը"
"The Girl with the Red Lightning"
Ստեֆան ՊլեշչինսկիՋուդալինա Նեյրա և Թոմաս Պաունդմայիսի 7, 20191,48[116]
11422 "Ժառանգություն"
"Legacy"
Գրեգորի ՍմիթԹոդդ Հելբինգ և Էրիկ Ուոլլեսմայիսի 14, 20191,52[117]

6-րդ սեզոն (2019-20)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

№ Սերիալում № Սեզոնում Անվանում Ռեժիսոր Սցենարի հեղինակ Պրեմիերայի տարեթիվ ԱՄՆ-ում դիտողները (մլն)
Գրաֆիկական վեպ #1: Արյուն և Ճշմարտություն
1151 "Դեպի դատարկություն"
"Into the Void"
Գրեգորի ՍմիթԷրիկ Ուոլլես և Քելլի Ուիլերհոկտեմբերի 8, 20191,63
1162 "Կայծակի փայլատակում"
"A Flash of the Lightning"
Քրիս ՊեպպեՍեմ Չալսեն և Ջեֆֆ Հերշհոկտեմբերի 15, 20191,28[118]
1173 "Մեռյալը վազում է"
"Dead Man Running"
Սառա ԲոյդԼաուրեն Բարնեթ և Թոմաս Պաունդհոկտեմբերի 22, 20191,40[119]
1184 "Արյուն է թափվելու"
"There Will Be Blood"
Մարկուս ՍթոքսԼորեն Ցերտո և Սթերլինգ Հեյթսհոկտեմբերի 29, 20191,44[120]
1195 "Համբույր, համբույր, ճեղք, ճեղք"
"Kiss Kiss Breach Breach"
Մենհաջ ՀուդաՔելլի Ուիլեր և Ջոշուա Վ․ Գիլբերտնոյեմբերի 5, 20191,20[121]
1206 "Երկարանալու լիցենզիա"
"License to Elongate"
Դանիել ՊանաբեյկերԹոմաս Պաունդ և Ջեֆֆ Հերշնոյեմբերի 19, 20191,30[122]
1217 "Բարրի Ալենի վերջին գայթակղությունը, մաս 1"
"The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 1"
Չադ ԼոուՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզանոյեմբերի 26, 20191,17[123]
1228 "Բարրի Ալենի վերջին գայթակղությունը, մաս 2"
"The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 2"
Մայքլ ՆանկինՔրիստեն Կիմ և Ջոշուա Վ․ Գիլբերտդեկտեմբերի 3, 20191,33[124]
1239 "Կրիզիս Անվերջ Աշխարհներում։ մաս երրորդ"
"Crisis on Infinite Earths: Part Three"
էվիդ ՄաքՎիրտերՊատմությունը։ Էրիկ Ուոլլես
Հեռուստասցենարը։ Լորեն Ցերտո և Սթերլինգ Հեյթս
դեկտեմբերի 10, 20191,71[125]
Գրաֆիկական վեպ #2: Մտորումներ և Ստեր
12410 "Մարաթոն"
"Marathon"
Ստեֆան ՊլեշչինսկիՍեմ Չալսեն և Լաուրեն Բարնեթփետրվարի 4, 20201,29[126]
12511 "Սերը կռվի դաշտ է"
"Love Is A Battlefield"
Սադս ՍազերլենդՔելլի Ուիլեր և Ջեֆֆ Հերշփետրվարի 11, 20201,14[127]
12612 "Սյու անունով աղջիկը"
"A Girl Named Sue"
Քրիս ՊեպպեԹոմաս Պաունդ և Լորեն Ցերտոփետրվարի 18, 20201,10[128]
12713 "Գրոդդը ընկերացավ ինձ հետ"
"Grodd Friended Me"
Ստեֆան ՊլեշչինսկիՔրիստեն Կիմ և Ջոշուա Վ․ Գիլբերտփետրվարի 25, 20201,18[129]
12814 "Սպիդֆորսի մահը"
"Death of the Speed Force"
Բրենտ ԿրոուէլլՍեմ Չալսեն և Էմիլի Պալիզզիմարտի 10, 20201,06[130]
12915 "Նէշ Ուելսի էկզորսիզմը"
"The Exorcism of Nash Wells"
Էրիկ Դին ՍիտոնԼաուրեն Բարնեթ և Սթերլինգ Հեյթսմարտի 17, 20201,26[131]
13016 "Այնքան երկար ու լավ գիշեր"
"So Long and Goodnight"
Ալեքսանդրա Լա ՌոշեՔրիստեն Կիմ և Թոմաս Պաունդապրիլի 21, 20201,12[132]
13117 "Ազատություն"
"Liberation"
Ջեֆֆ ԲյորդՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզաապրիլի 28, 20201,21[133]
13218 "Վճարեք Սրնգահարին"
"Pay the Piper"
Ամանդա ԹափինգՋեսս Քարսոնմայիսի 5, 20201,21[134]
13319 "Հաջողությունն ապահովված է"
"Success is Assured"
Ֆիլ ՉիպերաՔելլի Ուիլեր և Լաուրեն Բարնեթմայիսի 12, 20201,08[135]

7-րդ սեզոն (2021)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

№ Սերիալում № Սեզոնում Անվանում Ռեժիսոր Սցենարի հեղինակ Պրեմիերայի տարեթիվ ԱՄՆ-ում դիտողները (մլն)
1341 "Ամեն ինչ լավ է, ինչն ավարտվում է Ուելսով"
"All's Well That Ends Wells"
Ալեքսանդրա Լա ՌոշեՍեմ Չալսեն և Լորեն Ցերտոմարտի 2, 20211,00
1352 "Մտքի արագությունը"
"The Speed of Thought"
Ստեֆան ՊլեշչինսկիՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզամարտի 9, 20210,99[136]
1363 "Մայր"
"Mother"
Դէվիդ ՄաքՎիրտերԷրիկ Ուոլլես և Քրիստեն Կիմմարտի 16, 20210,98[137]
Գրաֆիկական վեպ #3: Աստծու Կոմպլեքսը
1374 "Ցենտրալ-սիթին ուժեղ է"
"Central City Strong"
Ջեֆֆ ԲյորդՊատմությունը։ Քրիստեն Կիմ
Հեռուստասցենարը։ Ջոշուա Վ․ Գիլբերտ և Ջեֆֆ Հերշ
մարտի 23, 20210,98[138]
1385 "Վախեցիր ինձանից"
"Fear Me"
Դէվիդ ՄաքՎիրտերՊատմությունը։ Թոմաս Պաունդ
Հեռուստասցենարը։ Լաուրեն Բարնեթ և Քրիստինա Մ․ Ուոլկեր
մարտի 30, 20210,93[139]
1396 "Իննսունականների էպիզոդ"
"The One With The Nineties"
Ջեֆֆ ԲյորդՔելլի Ուիլեր և Էմիլի Պալիզզիապրիլի 6, 20210,99[140]
1407 "Ուժգնացող ցավեր"
"Growing Pains"
Ալեքսանդրա Լա ՌոշեՍեմ Չալսեն և Ջեսս Քարսոնապրիլի 13, 20200,92[141]
1418 "Մարդիկ ընդդեմ Քիլեր Ֆրոստի"
"The People V. Killer Frost"
Սադս ՍազերլենդՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզամայիսի 4, 20210,76
1429 "Արտաժամանակային"
"Timeless"
Մենհաջ ՀուդաՔրիստեն Կիմ և Ջոշուա Վ․ Գիլբերտմայիսի 11, 20210,76
14310 "Ընտանեկան գործեր, մաս 1"
"Family Matters, Part 1"
Ֆիլիպ ՉիպերաԼաուրեն Բարնեթ և Էմիլի Պալիզզիմայիսի 18, 20210,67
14411 "Ընտանեկան գործեր, մաս 2"
"Family Matters, Part 2"
Չադ ԼոուՊատմությունը։ Ջոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզա
Հեռուստասցենարը։ Թոմաս Պաունդ
մայիսի 25, 20210,64
Ինտերլյուդիա I
14512 "Ցտեսություն վիբրացիաներ"
"Good-Bye Vibrations"
Ֆիլիպ ՉիպերաՔելլի Վիլեր և Ջեֆֆ Հերշհունիսի 8, 20210,74
14613 "Կեղծիք"
"Masquerade"
Ռեյչել ՏալալեյՍեմ Չալսեն և Քրիստինա Մ․ Ուոլկերհունիսի 15, 20210,75
14714 "Լույսի ճառագայթում"
"Rayo De Luz"
Դանիել ՊանաբեյկերՊատմությունը։ Ջեսս Քարսոն
Հեռուստասցենարը։ Ջոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզա
հունիսի 22, 20210,80
Գրաֆիկական վեպ #4: Գոդսպիդի Պահանջը
14815 "Թշնամին դարպասների մոտ"
"Enemy at the Gates"
Ջեֆֆ ՇոթզՊատմությունը։ Ջոշուա Վ․ Գիլբերտ
Հեռուստասցենարը։ Թոմաս Պաունդ
հունիսի 29, 20210,79
14916 "Ռազմագերի"
"P.O.W."
Մարկուս ՍթոքսՔրիստեն Կիմ և Դեն Ֆիսկհուլիսի 6, 20210,77
15017 "Ավգուստ Հարթի էությունը, մաս 1"
"Heart of the Matter, Part 1"
Էրիկ Դին ՍիթոնԷրիկ Ուոլլես և Լաուրեն Բարնեթհուլիսի 13, 20210,74
15118 "Ավգուստ Հարթի էությունը, մաս 2"
"Heart of the Matter, Part 2"
Մարկուս ՍթոքսԷրիկ Ուոլլես և Քելլի Ուիլերհուլիսի 20, 20210,72

8-րդ սեզոն (2021-22)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]





№ Սերիալում № Սեզոնում Անվանում Ռեժիսոր Սցենարի հեղինակ Պրեմիերայի տարեթիվ ԱՄՆ-ում դիտողները (մլն)
Գրաֆիկական վեպ #5։ Արմագեդոն
1521 "Արմագեդոն, մաս 1"
"Armageddon, part 1"
Էրիկ Դին ՍիթոնԷրիկ Ուոլլեսնոյեմբերի 16, 20210,75
1532 "Արմագեդոն, մաս 2"
"Armageddon, part 2"
Մենհաջ ՀուդաՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզանոյեմբերի 23, 20210,67
1543 "Արմագեդոն, մաս 3"
"Armageddon, part 3"
Քրիս ՊեպպեՍեմ Չալսեննոյեմբերի 30, 20210,73
1554 "Արմագեդոն, մաս 4"
"Armageddon, part 4"
Չադ ԼոուԼաուրեն Բարնեթդեկտեմբերի 7, 20210,73
1565 "Արմագեդոն, մաս 5"
"Armageddon, part 5"
Մենհաջ ՀուդաՔրիստեն Կիմդեկտեմբերի 14, 20210,72
Ինտերլյուդիա II
1576 "Իմպուլսիվ-իքսեսային խանգարում"
"Impulsive excessive disorder"
Դէվիդ ՄաքՎիրտերԹոմաս Պաունդմարտի 9, 20220,59
1587 "Մեկուսացում"
"Lockdown"
Ստեֆան ՊլեշչինսկիՔրիստինա Մ․ Ուոլկերմարտի 16, 20220,56
Գրաֆիկական Վեպ #6: Մահի վերադարձը
1598 "Կրակը՝ հաջորդ անգամ"
"The fire next time"
Դէվիդ ՄաքՎիրտերՋոշուա Վ․ Գիլբերտմարտի 23, 20220,69
1609 "Ուրվականներ"
"Phantoms"
Ստեֆան ՊլեշչինսկիՋեֆֆ Հերշմարտի 30, 20220,54
16110 "Անխոհեմություն"
"Reckless"
Քելլի ՍայրուսՋեսս Քարսոնապրիլի 6, 20220,57
16211 "Վերակենդանացում"
"Resurrection"
Գրեգ ԲիմանԷմիլի Պալիզզիապրիլի 13, 20220,64
16312 "Մահը ծագում է"
"Death rises"
Ֆիլիպ ՉիպերաՊատմությունը։ Ալեքս Բոյդ
Հեռուստասցենարը։ Արիել ՄաքԱլփին և Դեն Ֆիսկ
ապրիլի 27, 20220,57
16413 "Մահը ընկնում է"
"Death falls"
Քրիս ՊեպպեՊատմությունը։ Սեմ Չալսեն
Հեռուստասցենարը։ Ջոշուա Վ. Գիլբերտ
մայիսի 4, 20220,53
Ինտերլյուդիա III
16514 "Հուղարկավորություն ընկերոջ համար"
"Funeral for a friend"
Վանեսա ՓերիսՊատմությունը։ Ջոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզա
Հեռուստասցենարը։ Ջեֆֆ Հերշ
մայիսի 11, 20220,48
16615 "Դեպի Սթիլլֆորս"
"Into the Still Force"
Էրիկ ՈւոլլեսԼաուրեն Բարնեթ և Քրիստինա Մ. Ուոլկերմայիսի 18, 20220,55
16716 "Բարթոլոմյու Ալենի հետաքրքիր դեպքը"
"The curious case of Bartholomew Allen"
Քեյթի ԼոթցԹոմաս Պաունդ և Ջեսս Քարսոնմայիսի 25, 20220,54
Գրաֆիկական Վեպ #7։ Ամեն ինչ նեգատիվ է
16817 "Պահեք սա մթության մեջ"
"Keep it dark"
Դանիել ՊանաբեյկերՔրիստեն Կիմ և Էմիլի Պալիզզիհունիսի 8, 20220,58
16918 "Դեղին փողկապով մարդը"
"The Man in the Yellow Tie"
Մարկուս ՍթոքսՍեմ Չալսենհունիսի 15, 20220,50
17019 "Նեգատիվ, մաս 1"
"Negative, part 1"
Ջեֆֆ ԲյորդՋոնաթան Բաթլեր և Գաբրիել Գարզահունիսի 22, 20220,59
17120 "Նեգատիվ, մաս 2"
"Negative, part 2"
Մարկուս ՍթոքսԷրիկ Ուոլլեսհունիսի 29, 20220,56

9-րդ սեզոն (2023 փետրվարի 8)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

№ Սերիալում № Սեզոնում Անվանում Ռեժիսոր Սցենարի հեղինակ Պրեմիերայի տարեթիվ ԱՄՆ-ում դիտողները (մլն)
Գրաֆիկական վեպ #8։ TBA
1721 "Ընդմիշտ չորեքշաբթի"
"Wednesday ever after"
Վանեսա ՓերիսՊատմությունը։ Էրիկ Ուոլլես
Հեռուստասցենարը։ Թոմաս Պաունդ և Սառա Տարկոֆ
փետրվարի 8, 2023TBD
1732 "Չեմ լսում ոչ մի չարություն"
"Hear no evil"
Էրիկ ՈւոլլեսՋոնաթան Բաթլեր և Քրիստեն Կիմփետրվարի 15, 2023TBD
1743 "Պատերազմի ավազակները"
"Rogues of war"
TBAՊատմությունը։ Սեմ Չալսեն
Հեռուստասցենարը։ Ջեֆֆ Հերշ և Ջեսս Քարսոն
փետրվարի 22, 2023TBD
1754 "Կարմիր մահի դիմակը, մաս 1"
"Mask of the Red Death, Part One"
TBAՋոշուա Վ․ Գիլբերտ և Էմիլի Պալիզզիմարտի 1, 2023TBD
1765 "Կարմիր մահի դիմակը, մաս 2"
"Mask of the Red Death, part two"
TBATBAմարտի 8, 2023TBD
1776 "TBA"
"TBA"
TBAԹոմաս Պաունդ և Ջեսս ՔարսոնTBDTBD
1787 "TBA"
"TBA"
TBAՔրիստեն Կիմ և Ջեֆֆ ՀերշTBDTBD
1798 "TBA"
"TBA"
TBAՍառա Տարկոֆ և Ջոշուա Վ․ ԳիլբերտTBDTBD
1809 "TBA"
"TBA"
Դանիել ՊանաբեյկերTBATBDTBD
18110 "Նոր աշխարհ, մաս 1"
"A new world, part 1"
Էրիկ ՈւոլլեսTBATBDTBD
18211 "Նոր աշխարհ, մաս 2"
"A new world, part 2"
Կայլա ՔոմփթոնTBATBDTBD
18312 "TBA"
"TBA"
TBATBATBDTBD
18413 "TBA"
"TBA"
TBATBATBDTBD

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. Michael O'Connell (2014-06-25)։ «The CW Sets October Premiere Dates, Focuses on 'Flash'»։ The Hollywood Reporter։ Վերցված է 2014-06-25 
  2. Tim Beedle (05/14/2014)։ «FIRST LOOK: Arrow Takes Aim at The Flash» (անգլերեն)։ DC Comics։ Վերցված է 2014-05-19 
  3. Lisa de Moraes։ «2014-15 Full TV Season Ratings: Rankings For All Shows - Deadline»։ Deadline։ Վերցված է April 1, 2016 
  4. de Moraes Lisa (May 26, 2016)։ «Full 2015-16 TV Season Series Rankings: ‘Blindspot’, ‘Life In Pieces’ & ‘Quantico’ Lead Newcomers»։ Deadline.com։ Վերցված է May 27, 2016 
  5. de Moraes Lisa (May 26, 2017)։ «Final 2016-17 TV Rankings: 'Sunday Night Football' Winning Streak Continues»։ Deadline.com։ Վերցված է May 26, 2017 
  6. de Moraes Lisa (May 22, 2018)։ «2017-18 TV Series Ratings Rankings: NFL Football, ‘Big Bang’ Top Charts»։ Deadline Hollywood։ Վերցված է May 22, 2018 
  7. de Moraes Lisa (May 21, 2019)։ «2018–19 TV Season Ratings: CBS Wraps 11th Season At No. 1 In Total Viewers, NBC Tops Demo; 'Big Bang Theory' Most Watched Series»։ Deadline Hollywood։ Վերցված է June 5, 2019 
  8. Porter Rick (June 4, 2020)։ «TV Ratings: 7-Day Season Averages for Every 2019-20 Broadcast Series»։ The Hollywood Reporter։ Վերցված է June 6, 2020 
  9. Porter Rick (June 8, 2021)։ «The Flash: Season Seven Ratings»։ The Hollywood Reporter։ Վերցված է July 29, 2021 
  10. Porter Rick (June 8, 2022)։ «The Flash: Season Eight Ratings»։ The Hollywood Reporter։ Վերցված է July 31, 2022 
  11. Bibel Sara (October 15, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash', 'Marvel's Agents of S.H.I.E.LD.', 'The Voice' & 'The Mindy Project' Adjusted Up; 'About A Boy' & 'Chicago Fire' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից October 16, 2014-ին։ Վերցված է October 15, 2014 
  12. Kondolojy Amanda (October 22, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Voice', 'The Flash' & 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.' Adjusted Up; 'Marry Me' Adjusted Down + Final World Series Numbers»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից October 24, 2014-ին։ Վերցված է October 22, 2014 
  13. Kondolojy Amanda (November 19, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Voice', 'The Flash' & 'Chicago Fire' Adjusted Up; 'Marry Me' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 21, 2014-ին։ Վերցված է November 19, 2014 
  14. Bibel Sara (November 26, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'NCIS' & 'Dancing With The Stars' Adjusted Up»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից December 5, 2014-ին։ Վերցված է November 26, 2014 
  15. Kondolojy Amanda (December 3, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash' & 'Chicago Fire' Adjusted Up; 'Marry Me' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից March 16, 2017-ին։ Վերցված է December 3, 2014 
  16. Bibel Sara (December 10, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'Victoria's Secret Fashion Show' & 'The Voice' Adjusted Up; 'Supernatural' & 'The Mindy Project' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից December 31, 2014-ին։ Վերցված է December 10, 2014 
  17. Bibel Sara (January 22, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash' & 'MasterChef Junior' Adjusted Up; 'Parks and Recreation' & 'Supernatural' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից January 23, 2015-ին։ Վերցված է January 22, 2015 
  18. Kondolojy Amanda (January 28, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'MasterChef Jr.' & 'Marry Me' Adjusted Up; 'Supernatural' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից July 18, 2015-ին։ Վերցված է January 28, 2015 
  19. Bibel Sara (February 4, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'Supernatural', 'Marry Me', 'The Mindy Project' & 'About A Boy' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից July 18, 2015-ին։ Վերցված է February 4, 2015 
  20. Kondolojy Amanda (February 11, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'NCIS', 'The Flash', 'Parks and Recreation', 'NCIS: New Orleans', 'Person of Interest' & 'About a Boy' Adjusted Up»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից July 18, 2015-ին։ Վերցված է February 11, 2015 
  21. Bibel Sara (February 19, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash' & 'NCIS' Adjusted Up; 'Supernatural' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից July 18, 2015-ին։ Վերցված է February 19, 2015 
  22. Bibel Sara (March 17, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash' & 'The Voice' Adjusted Up; 'iZombie' Adjusted Down»։ Արխիվացված է օրիգինալից March 22, 2015-ին։ Վերցված է March 18, 2015 
  23. Kondolojy Amanda (March 25, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Voice', 'The Flash', & 'The Mindy Project' Adjusted Up; 'NCIS: New Orleans' Adjusted Down»։ Արխիվացված է օրիգինալից April 5, 2015-ին։ Վերցված է March 25, 2015 
  24. Bibel Sara (April 1, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash', 'Forever' & 'NCIS' Adjusted Up»։ Արխիվացված է օրիգինալից April 2, 2015-ին։ Վերցված է April 1, 2015 
  25. Bibel Sara (April 15, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash', 'NCIS', 'The Voice', 'Fresh Off The Boat', 'Hell's Kitchen' & 'Person of Interest' Adjusted Up»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից April 18, 2015-ին։ Վերցված է April 15, 2015 
  26. Kondolojy Amanda (April 22, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash', 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.', 'Undateable', 'The Voice' & 'Hell's Kitchen' Adjusted Up; 'iZombie' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից June 15, 2015-ին։ Վերցված է April 22, 2015 
  27. Bibel Sara (April 29, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.', 'The Voice', 'NCIS', 'NCIS: New Orleans', & 'Chicago Fire' Adjusted Up; 'One Big Happy' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից April 30, 2015-ին։ Վերցված է April 29, 2015 
  28. Kondolojy Amanda (May 6, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Voice' Adjusted Up; 'iZombie' Adjusted Down + No Adjustment for 'The Flash' or 'Person of Interest'»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 18, 2015-ին։ Վերցված է May 6, 2015 
  29. Bibel Sara (May 13, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash', 'NCIS', & 'American Idol' Adjusted Up; 'iZombie' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 18, 2015-ին։ Վերցված է May 13, 2015 
  30. Kondolojy Amanda (May 20, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash', 'The Voice' & 'Hell's Kitchen' Adjusted Up; 'iZombie' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 21, 2015-ին։ Վերցված է May 20, 2015 
  31. Bibel Sara (October 15, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash', 'Marvel's Agents of S.H.I.E.LD.', 'The Voice' & 'The Mindy Project' Adjusted Up; 'About A Boy' & 'Chicago Fire' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից October 16, 2014-ին։ Վերցված է October 15, 2014 
  32. Kondolojy Amanda (October 22, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Voice', 'The Flash' & 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.' Adjusted Up; 'Marry Me' Adjusted Down + Final World Series Numbers»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից October 24, 2014-ին։ Վերցված է October 22, 2014 
  33. Bibel Sara (October 29, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash', 'The Voice', 'NCIS' & 'Person of Interest' Adjusted Up; 'Marry Me' Adjusted Down & Final World Series Numbers»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից October 31, 2014-ին։ Վերցված է October 29, 2014 
  34. Bibel Sara (November 12, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Voice' & 'The Mindy Project' Adjusted Up»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 22, 2014-ին։ Վերցված է November 12, 2014 
  35. Kondolojy Amanda (November 19, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Voice', 'The Flash' & 'Chicago Fire' Adjusted Up; 'Marry Me' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 21, 2014-ին։ Վերցված է November 19, 2014 
  36. Bibel Sara (November 26, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'NCIS' & 'Dancing With The Stars' Adjusted Up»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից December 5, 2014-ին։ Վերցված է November 26, 2014 
  37. Kondolojy Amanda (December 3, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash' & 'Chicago Fire' Adjusted Up; 'Marry Me' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից March 16, 2017-ին։ Վերցված է December 3, 2014 
  38. Bibel Sara (December 10, 2014)։ «Tuesday Final Ratings: 'Victoria's Secret Fashion Show' & 'The Voice' Adjusted Up; 'Supernatural' & 'The Mindy Project' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից December 31, 2014-ին։ Վերցված է December 10, 2014 
  39. Bibel Sara (January 22, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash' & 'MasterChef Junior' Adjusted Up; 'Parks and Recreation' & 'Supernatural' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից January 23, 2015-ին։ Վերցված է January 22, 2015 
  40. Kondolojy Amanda (January 28, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'MasterChef Jr.' & 'Marry Me' Adjusted Up; 'Supernatural' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից July 18, 2015-ին։ Վերցված է January 28, 2015 
  41. Bibel Sara (February 4, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'Supernatural', 'Marry Me', 'The Mindy Project' & 'About A Boy' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից July 18, 2015-ին։ Վերցված է February 4, 2015 
  42. Kondolojy Amanda (February 11, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'NCIS', 'The Flash', 'Parks and Recreation', 'NCIS: New Orleans', 'Person of Interest' & 'About a Boy' Adjusted Up»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից July 18, 2015-ին։ Վերցված է February 11, 2015 
  43. Bibel Sara (February 19, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash' & 'NCIS' Adjusted Up; 'Supernatural' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից July 18, 2015-ին։ Վերցված է February 19, 2015 
  44. Bibel Sara (March 17, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash' & 'The Voice' Adjusted Up; 'iZombie' Adjusted Down»։ Արխիվացված է օրիգինալից March 22, 2015-ին։ Վերցված է March 18, 2015 
  45. Kondolojy Amanda (March 25, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Voice', 'The Flash', & 'The Mindy Project' Adjusted Up; 'NCIS: New Orleans' Adjusted Down»։ Արխիվացված է օրիգինալից April 5, 2015-ին։ Վերցված է March 25, 2015 
  46. Bibel Sara (April 1, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash', 'Forever' & 'NCIS' Adjusted Up»։ Արխիվացված է օրիգինալից April 2, 2015-ին։ Վերցված է April 1, 2015 
  47. Bibel Sara (April 15, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash', 'NCIS', 'The Voice', 'Fresh Off The Boat', 'Hell's Kitchen' & 'Person of Interest' Adjusted Up»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից April 18, 2015-ին։ Վերցված է April 15, 2015 
  48. Kondolojy Amanda (April 22, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash', 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.', 'Undateable', 'The Voice' & 'Hell's Kitchen' Adjusted Up; 'iZombie' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից June 15, 2015-ին։ Վերցված է April 22, 2015 
  49. Bibel Sara (April 29, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.', 'The Voice', 'NCIS', 'NCIS: New Orleans', & 'Chicago Fire' Adjusted Up; 'One Big Happy' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից April 30, 2015-ին։ Վերցված է April 29, 2015 
  50. Kondolojy Amanda (May 6, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Voice' Adjusted Up; 'iZombie' Adjusted Down + No Adjustment for 'The Flash' or 'Person of Interest'»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 18, 2015-ին։ Վերցված է May 6, 2015 
  51. Bibel Sara (May 13, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash', 'NCIS', & 'American Idol' Adjusted Up; 'iZombie' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 18, 2015-ին։ Վերցված է May 13, 2015 
  52. Kondolojy Amanda (May 20, 2015)։ «Tuesday Final Ratings: 'The Flash', 'The Voice' & 'Hell's Kitchen' Adjusted Up; 'iZombie' Adjusted Down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 21, 2015-ին։ Վերցված է May 20, 2015 
  53. Porter Rick (October 12, 2016)։ «'The Voice', 'NCIS', 'Flash' and ABC comedies adjust up, 'No Tomorrow' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից October 13, 2016-ին։ Վերցված է October 12, 2016 
  54. Porter Rick (October 19, 2016)։ «'American Housewife' and 'The Voice' adjust up, 'Chicago Fire', 'SHIELD' and 'Real O’Neals' down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից October 19, 2016-ին։ Վերցված է October 19, 2016 
  55. Porter Rick (October 26, 2016)։ «'American Housewile' adjusts up, final World Series numbers: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից April 29, 2021-ին։ Վերցված է October 26, 2016 
  56. Porter Rick (November 2, 2016)։ «'The Flash', 'Chicago Fire', 'The Voise', 'Fresh Off the Boat' adjust up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից 2016-11-04-ին։ Վերցված է 2016-11-02 
  57. Porter Rick (November 16, 2016)։ «'New Girl' adjusts up, all others hold: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 17, 2016-ին։ Վերցված է November 16, 2016 
  58. Welch Alex (November 23, 2016)։ «'American Housewife' adjusts up, everything else holds: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 24, 2016-ին։ Վերցված է November 23, 2016 
  59. Porter Rick (December 1, 2016)։ «'Fresh Off the Boat' & 'American Housewife' adjust up, 'No Tomorrow' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից December 1, 2016-ին։ Վերցված է December 1, 2016 
  60. Porter Rick (December 7, 2016)։ «'NCIS' adjusts up, 'Agents of SHIELD' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից December 7, 2016-ին։ Վերցված է December 7, 2016 
  61. Porter Rick (February 11, 2017)։ «'This Is Us' and TGIT rise above the rest in week 19 broadcast Live +7 ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից February 11, 2017-ին։ Վերցված է February 11, 2017 
  62. Porter Rick (February 1, 2017)։ «'The Wall' adjusts up, 'Bones' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից February 2, 2017-ին։ Վերցված է February 1, 2017 
  63. Porter Rick (February 8, 2017)։ «'The Middle', 'The Wall', 'This Is Us', FOX comedies all adjust up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից February 8, 2017-ին։ Վերցված է February 8, 2017 
  64. Porter Rick (February 23, 2017)։ «'The Flash', 'NCIS', all others unchanged: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից February 23, 2017-ին։ Վերցված է February 23, 2017 
  65. Porter Rick (March 1, 2017)։ «'Fresh Off the Boat', 'Real O'Neals' adjust down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից March 2, 2017-ին։ Վերցված է March 1, 2017 
  66. Porter Rick (March 8, 2017)։ «'The Middle' and 'This Is Us' adjust up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից March 9, 2017-ին։ Վերցված է March 8, 2017 
  67. Porter Rick (March 16, 2017)։ «'This Is Us' finishes with season highs: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից March 17, 2017-ին։ Վերցված է March 16, 2017 
  68. Porter Rick (March 22, 2017)։ «'The Voice' and 'The Flash' adjust up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից March 23, 2017-ին։ Վերցված է March 22, 2017 
  69. Porter Rick (March 29, 2017)։ «‘The Flash’ adjusts up and avoids new series low, ‘Legends of Tomorrow’ adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 18, 2017-ին։ Վերցված է March 29, 2017 
  70. Porter Rick (April 26, 2017)։ «'The Mick' and 'Agents of SHIELD' adjust up, 'iZombie' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից April 26, 2017-ին։ Վերցված է April 26, 2017 
  71. Porter Rick (May 3, 2017)։ «'NCIS' and 'The Middle' adjust up, 'Prison Break' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 3, 2017-ին։ Վերցված է May 3, 2017 
  72. Porter Rick (May 10, 2017)։ «'The Voice' adjusts up, 'iZombie' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 10, 2017-ին։ Վերցված է May 10, 2017 
  73. Porter Rick (May 17, 2017)։ «'NCIS' finale and 'Bull' adjust up, 'The Middle' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված օրիգինալից May 17, 2017-ին։ Վերցված է May 17, 2017 
  74. Porter Rick (May 24, 2017)։ «'Dancing With the Stars finale adjusts up, 'iZombie' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված օրիգինալից May 24, 2017-ին։ Վերցված է May 24, 2017 
  75. Porter Rick (October 18, 2017)։ «'NCIS,' 'Voice' and 'This Is Us' adjust up, 'Black-ish' and 'L&O True Crime' down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված օրիգինալից 2017-10-18-ին։ Վերցված է October 18, 2017 
  76. Porter Rick (October 25, 2017)։ «'This Is Us,' 'Fresh Off the Boat,' 'Kevin' & World Series adjust up, 'L&O True Crime' down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված օրիգինալից 2017-10-26-ին։ Վերցված է October 25, 2017 
  77. Porter Rick (November 1, 2017)։ «'The Middle' and World Series adjust up, 'Law & Order True Crime' down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված օրիգինալից 2017-11-01-ին։ Վերցված է November 1, 2017 
  78. Porter Rick (November 8, 2017)։ «'The Middle' adjusts up, 'The Mayor' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 9, 2017-ին։ Վերցված է November 8, 2017 
  79. Porter Rick (November 15, 2017)։ «'Fresh Off the Boat,' 'The Flash' and 'Kevin' adjust up, 'Bull' and 'L&O True Crime' adjust down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 16, 2017-ին։ Վերցված է November 15, 2017 
  80. Porter Rick (November 22, 2017)։ «'Dancing With the Stars,' 'This Is Us,' all others hold: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 23, 2017-ին։ Վերցված է November 22, 2017 
  81. Porter Rick (November 30, 2017)։ «'The Flash,' 'This Is Us' and 'Rudolph' adjust up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված օրիգինալից November 30, 2017-ին։ Վերցված է November 30, 2017 
  82. Porter Rick (December 6, 2017)։ «'Chicago Med' adjusts up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից December 7, 2017-ին։ Վերցված է December 6, 2017 
  83. Porter Rick (January 18, 2018)։ «Originals all hold, 'Modern Family' rerun adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից January 19, 2018-ին։ Վերցված է January 18, 2018 
  84. Welch Alex (January 24, 2018)։ «'LA to Vegas' and 'Bull' adjust down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից January 25, 2018-ին։ Վերցված է January 24, 2018 
  85. Porter Rick (January 31, 2018)։ «'Fresh Off the Boat' adjusts down, plus State of the Union analysis numbers: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից February 1, 2018-ին։ Վերցված է January 31, 2018 
  86. Porter Rick (February 7, 2018)։ «'NCIS' and 'Bull' adjust up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից February 8, 2018-ին։ Վերցված է February 7, 2018 
  87. Porter Rick (February 27, 2018)։ «'The Voice' and 'Kevin (Probably) Saves the World' adjust up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից March 1, 2018-ին։ Վերցված է February 27, 2018 
  88. Porter Rick (March 7, 2018)։ «'This Is Us' adjusts up, 'Lethal Weapon' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից March 8, 2018-ին։ Վերցված է March 7, 2018 
  89. Porter Rick (March 14, 2018)։ «'This Is Us,' 'The Voice,' 'NCIS,' 'Black-ish' adjust up, ‘Rise’ adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից March 15, 2018-ին։ Վերցված է March 14, 2018 
  90. Porter Rick (April 11, 2018)։ «'Roseanne,' 'The Middle,' 'Lethal Weapon' adjust up, 'Black-ish' down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից April 12, 2018-ին։ Վերցված է April 11, 2018 
  91. Porter Rick (April 18, 2018)։ «'NCIS,' 'Alex, Inc.,' 'Lethal Weapon,' 'The Flash' adjust up, 'For the People' down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից April 19, 2018-ին։ Վերցված է April 18, 2018 
  92. Porter Rick (April 25, 2018)։ «‘The Voice,’ ‘Chicago Med,’ ‘LA to Vegas’ adjust up, ‘Rise’ and ‘Deception’ down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից April 25, 2018-ին։ Վերցված է April 25, 2018 
  93. Porter Rick (May 2, 2018)։ «'Roseanne' and 'Chicago Med' adjust up, 'The 100' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 3, 2018-ին։ Վերցված է May 2, 2018 
  94. Porter Rick (May 9, 2018)։ «'The Voice' and 'Chicago Med' adjust up, 'Bull' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 10, 2018-ին։ Վերցված է May 9, 2018 
  95. Porter Rick (May 16, 2018)։ «'The Middle,' NCIS,' 'Chicago Med' adjust up, 'The 100' adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 17, 2018-ին։ Վերցված է May 16, 2018 
  96. Porter Rick (May 23, 2018)։ «'Roseanne' and 'NCIS' finales adjust up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 24, 2018-ին։ Վերցված է May 23, 2018 
  97. Welch Alex (October 17, 2018)։ «‘The Conners,’ ‘The Flash,’ and more adjust up, ‘Splitting Up Together’ and ‘Black-ish’ adjust down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից October 18, 2018-ին։ Վերցված է October 17, 2018 
  98. Welch Alex (October 24, 2018)։ «World Series and ‘New Amsterdam’ adjust up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից October 25, 2018-ին։ Վերցված է October 24, 2018 
  99. Welch Alex (October 31, 2018)։ «‘The Flash’ adjusts up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 1, 2018-ին։ Վերցված է October 31, 2018 
  100. Welch Alex (November 14, 2018)։ «‘This is Us,’ ‘The Rookie,’ everything else unchanged: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 15, 2018-ին։ Վերցված է November 14, 2018 
  101. Welch Alex (November 21, 2018)։ «‘The Rookie,’ ‘The Voice,’ and all others hold: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 22, 2018-ին։ Վերցված է November 21, 2018 
  102. Welch Alex (November 29, 2018)։ «‘This is Us’ and ‘The Gifted’ adjust up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 30, 2018-ին։ Վերցված է November 29, 2018 
  103. Welch Alex (December 5, 2018)։ «‘NCIS: New Orleans’ adjusts up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից December 6, 2018-ին։ Վերցված է December 5, 2018 
  104. Welch Alex (December 11, 2018)։ «‘The Flash’ and ‘Sunday Night Football’ adjust up, ‘Football Night in America’ adjusts down: Sunday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից December 11, 2018-ին։ Վերցված է December 11, 2018 
  105. Welch Alex (January 15, 2019)։ «‘New Amsterdam’ adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից January 17, 2019-ին։ Վերցված է January 15, 2019 
  106. Welch Alex (January 24, 2019)։ «‘The Flash’ and ‘Celebrity Big Brother’ adjust up, ‘Kids Are Alright’ adjusts down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից January 25, 2019-ին։ Վերցված է January 24, 2019 
  107. Welch Alex (January 30, 2019)։ «‘The Flash’ adjusts up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից April 29, 2021-ին։ Վերցված է January 30, 2019 
  108. Welch Alex (February 6, 2019)։ «‘Roswell, New Mexico’ and ‘The Kids Are Alright’ adjust down: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից February 9, 2019-ին։ Վերցված է February 6, 2019 
  109. Welch Alex (February 13, 2019)։ «‘NCIS’ adjusts up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից February 14, 2019-ին։ Վերցված է February 13, 2019 
  110. Welch Alex (March 6, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘The Bachelor’ lifts up ‘The Rookie,’ ‘The Voice’ dips»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից March 6, 2019-ին։ Վերցված է March 6, 2019 
  111. Welch Alex (March 13, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘The Bachelor’ finale holds steady, ‘This is Us’ grows»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 26, 2019-ին։ Վերցված է March 13, 2019 
  112. Welch Alex (March 20, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘The Village’ gets off to a slow start, ‘Roswell, New Mexico’ improves»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից March 20, 2019-ին։ Վերցված է March 20, 2019 
  113. Welch Alex (April 17, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘Bless This Mess’ premieres well, ‘New Amsterdam’ slips again»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից April 17, 2019-ին։ Վերցված է April 17, 2019 
  114. Welch Alex (April 24, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘New Amsterdam’ improves, ‘Bless This Mess’ dips»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից April 24, 2019-ին։ Վերցված է April 24, 2019 
  115. Welch Alex (May 1, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘NCIS’ leads, ‘American Housewife’ inches up»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 1, 2019-ին։ Վերցված է May 1, 2019 
  116. Welch Alex (May 8, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘American Housewife’ and ‘NCIS’ dip, ‘The Voice’ stays even»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 8, 2019-ին։ Վերցված է May 8, 2019 
  117. Welch Alex (May 15, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘New Amsterdam’ finale improves, ‘NCIS’ ticks back up»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից May 17, 2019-ին։ Վերցված է May 15, 2019 
  118. Welch Alex (October 16, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘This is Us’ stays on top, ‘Arrow’ returns steady»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից October 16, 2019-ին։ Վերցված է October 16, 2019 
  119. Welch Alex (October 23, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: World Series gives FOX the win, ‘New Amsterdam’ improves»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից October 23, 2019-ին։ Վերցված է October 23, 2019 
  120. Welch Alex (October 30, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘The Voice’ hits season low, World Series rises»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից October 30, 2019-ին։ Վերցված է October 30, 2019 
  121. Welch Alex (November 6, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘The Little Mermaid Live!’ wins the night, ‘This is Us’ ticks down»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 6, 2019-ին։ Վերցված է November 6, 2019 
  122. Welch Alex (November 20, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘This is Us’ rises, ‘Emergence’ hits new lows»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից November 21, 2019-ին։ Վերցված է November 20, 2019 
  123. Welch Alex (November 27, 2019)։ «‘The Conners’ adjusts up: Tuesday final ratings»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից July 21, 2020-ին։ Վերցված է November 27, 2019 
  124. Welch Alex (December 4, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘The Resident’ ticks up, ‘How the Grinch Stole Christmas’ lands on top»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից December 5, 2019-ին։ Վերցված է December 4, 2019 
  125. Welch Alex (December 11, 2019)։ «TV Ratings Tuesday: ‘The Conners’ returns down, ‘The Masked Singer’ and ‘The Voice’ lead»։ TV by the Numbers։ Արխիվացված է օրիգինալից December 11, 2019-ին։ Վերցված է December 11, 2019 
  126. Metcalf Mitch (February 5, 2020)։ «The Sked: Tuesday Network Scorecard 2.4.2020»։ Showbuzz Daily։ Արխիվացված է օրիգինալից February 5, 2020-ին։ Վերցված է February 5, 2020 
  127. Metcalf Mitch (February 12, 2020)։ «The Sked: Tuesday Network Scorecard 2.11.2020»։ Showbuzz Daily։ Արխիվացված է օրիգինալից February 12, 2020-ին։ Վերցված է February 12, 2020 
  128. Metcalf Mitch (February 19, 2020)։ «SHOWBUZZDAILY TUESDAY NETWORK SCORECARD – 2.18.2020»։ Showbuzz Daily։ Արխիվացված է օրիգինալից February 19, 2020-ին։ Վերցված է February 19, 2020 
  129. Metcalf Mitch (February 26, 2020)։ «SHOWBUZZDAILY TUESDAY NETWORK SCORECARD – 2.25.2020»։ Showbuzz Daily։ Արխիվացված է օրիգինալից February 26, 2020-ին։ Վերցված է February 26, 2020 
  130. Metcalf Mitch (March 11, 2020)։ «SHOWBUZZDAILY TUESDAY NETWORK SCORECARD – 3.10.2020»։ Showbuzz Daily։ Արխիվացված է օրիգինալից March 11, 2020-ին։ Վերցված է March 11, 2020 
  131. Metcalf Mitch (March 18, 2020)։ «SHOWBUZZDAILY TUESDAY NETWORK SCORECARD – 3.17.2020»։ Showbuzz Daily։ Արխիվացված է օրիգինալից March 18, 2020-ին։ Վերցված է March 18, 2020 
  132. Metcalf Mitch (April 22, 2020)։ «The Sked: Tuesday Network Scorecard 4.21.2020»։ Showbuzz Daily։ Արխիվացված է օրիգինալից April 23, 2020-ին։ Վերցված է April 22, 2020 
  133. Metcalf Mitch (April 29, 2020)։ «SHOWBUZZDAILY TUESDAY NETWORK SCORECARD – 4.28.2020»։ Showbuzz Daily։ Արխիվացված է օրիգինալից May 16, 2020-ին։ Վերցված է April 29, 2020 
  134. Metcalf Mitch (May 6, 2020)։ «The Sked: Tuesday Network Scorecard 5.5.2020»։ Showbuzz Daily։ Արխիվացված է օրիգինալից May 7, 2020-ին։ Վերցված է May 6, 2020 
  135. Metcalf Mitch (May 13, 2020)։ «The Sked: Tuesday Network Scorecard 5.12.2020»։ Showbuzz Daily։ Արխիվացված է օրիգինալից May 13, 2020-ին։ Վերցված է May 13, 2020 
  136. Metcalf Mitch (March 10, 2021)։ «The Sked: Tuesday Network Scorecard 3.9.2021»։ Showbuzz Daily։ Վերցված է March 10, 2021 
  137. Metcalf Mitch (March 17, 2021)։ «SHOWBUZZDAILY TUESDAY NETWORK SCORECARD – 3.16.2021»։ Showbuzz Daily։ Վերցված է March 17, 2021 
  138. Metcalf Mitch (March 24, 2021)։ «SHOWBUZZDAILY TUESDAY NETWORK SCORECARD – 3.23.2021»։ Showbuzz Daily։ Վերցված է March 24, 2021 
  139. Metcalf Mitch (March 31, 2021)։ «SHOWBUZZDAILY TUESDAY NETWORK SCORECARD – 3.30.2021»։ Showbuzz Daily։ Վերցված է March 31, 2021 
  140. Metcalf Mitch (April 7, 2021)։ «The Sked: Tuesday Network Scorecard 4.6.2021»։ Showbuzz Daily։ Վերցված է April 7, 2021 
  141. Metcalf Mitch (April 14, 2021)։ «SHOWBUZZDAILY TUESDAY NETWORK SCORECARD – 4.13.2021»։ Showbuzz Daily։ Վերցված է April 14, 2021