«Պոկեմոն» անիմեի սերիաների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Աղյուսակում ներկայացված են OLM, Inc. ստուդիայի Պոկեմոն անիմեի սերիաների ցանկը, որը նկարահանվել է համանուն խաղի մոտիվների հիման վրա, որը ստեղծվել է Nintendo ընկերության կողմից։

Եթերաշրջանների ցանկ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անվանում Սերիաներ Ցուցադրումը (ճապ.) Ցուցադրումը (Ռուս.)
Ճապ. Ռուս.
Օրիգինալ սերիալ
1 Ինդիգոների լիգա 82 79 1.04.1997 - 21.01.1999 18.12.2000 - 24.05.2001
2 Արկածներ Նարնջագույն կղզիներում[Ն. 1] 36 25 28.01.1999 - 7.10.1999 28.05.2001 - 6.08.2001
3 Արկածներ Ջոտոյում 41 14.10.1999 - 20.07.2000
4 Ջոտոի լիգաի չեմպիոնները 52 3.08.2000 - 2.08.2001
5 Վարպետի ճանապարհը 65 9.08.2001 - 14.11.2002
Նոր սերունդ
6 Նոր սերունդ 40 40 21.11.2002 - 28.08.2003 18.05.2015 - 27.07.2015
7 Նոր փորձություն 52 52 4.09.2003 - 2.09.2004 28.07.2015 - 26.10.2015
8 Նոր պայքար 54 52 9.09.2004 - 29.09.2005 27.10.2015 - 27.01.2016
9 Մարտական սահման 47 47 6.10.2005 - 14.09.2006 28.01.2016 - 8.04.2016
Ալմաստ և մարգարիտ
10 Ալմաստ և մարգարիտ 52 51 28.09.2006 - 25.10.2007 20.09.2008 - 8.03.2009
11 Մարտական չափում 52 52 8.11.2007 - 4.12.2008 2.03.2009 - 10.08.2010
12 Գալակտիկական պատերազմներ 53 52 4.12.2008 - 24.12.2009 3.02.2012 - 19.04.2012
13 Սիննոի լիգաի հաղթողները 34 34 7.01.2010 - 9.09.2010 11.01.2013 - 18.02.2013
Սև և Սպիտակ
14 Սև և Սպիտակ 48 48 23.09.2010 - 15.09.2011 6.11.2012 - 10.01.2013
15 Մրցակիցների ճակատագիրը 49 49 22.09.2011 - 4.10.2012 12.05.2014 - 17.07.2014
16(1) Արկածներ Յունովայում 25 25 11.10.2012 - 18.04.2013 18.07.2014 - 21.08.2014
16(2) Արկածներ Յունովայում (և ոչ միայն) 20 20 25.04.2013 - 26.09.2013 22.08.2014 - 19.09.2014
XY
17 XY 48 48 17.10.2013 - 30.10.2014 20.09.2014 - 15.02.2015
18 Արկածներ Կալոսում 45 45 6.11.2014 - 22.10.2015 17.05.2015 - 10.04.2016
19 XYZ 46 46 29.10.2015 - 27.10.2016 3.07.2016 -
Արև և Լուսին
20 Արև և Լուսին 17.11.2016 -

Օրիգինալ սերիալ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1-ին եթերաշրջան: Ինդիգոների լիգան[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

№ (ՃԱՊ.) № (ԱՄՆ) Սերիայի անվանումը Ցուցադրումը Ճապոնիայում Ցուցադրումը Ռուսաստանում
001001
"Պոկեմոն ես քեզ եմ ընտրում"
1 ապրիլի, 1997 թվականի8 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
002002
"Բուժօգնություն պոկեմոնների համար"
8 ապրիլի, 1997 թվականի9 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
003003
"Էշը պոկեմոն է բռնում"
15 ապրիլի, 1997 թվականի10 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
004004
"Սամուրայը ձեռնոց է նետում"
22 ապրիլի, 1997 թվականի11 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
005005
"Պայքար Պյուտերում"
29 ապրիլի, 1997 թվականի14 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
006006
"Կլեֆեյրին և Լուսնի քարը[Ն. 2]"
6 մայիսի, 1997 թվականի15 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
007007
"Ցերուլինի ջրային ծաղիկները"
13 մայիսի, 1997 թվականի16 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
008008
"Ճանապարհ դեպի պոկեմոնների լիգան"
20 մայիսի, 1997 թվականի17 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
009009
"Ամուր հարվածների դպրոցը"
27 մայիսի, 1997 թվականի18 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
010010
"Բուլբազավրը և թաքցրած ապրելատղը"
3 հունիսի, 1997 թվականի21 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
011011
"Չարմանդեր՝ կորցրած պոկեմոնը"
10 հունիսի, 1997 թվականի22 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
012012
"Գալիս է «Սկվիրտլ» ջոկատը"
17 հունիսի, 1997 թվականի23 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
013013
"Փարոսի գաղտնիքը"
24 հունիսի, 1997 թվականի24 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
014014
"Կայծակի որոշիչ հարվածը"
1 հուլիսի, 1997 թվականի25 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
015015
"Պայքար «Սուրբ Աննա»-ի նավի վրա"
8 հուլիսի, 1997 թվականի7 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
016016
"Նավաբեկում"
15 հուլիսի, 1997 թվականի29 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
017017
"Հսկա պոկեմոնների կղզին"
22 հուլիսի, 1997 թվականի30 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
018018
"Գեցեցկուհին և ափը[Ն. 3]"
29 հուլիսի, 1997 թվականի24 հունիսի, 2000 թվականի
019019
"Տենտակուլ և Տենտակրուել"
5 օգոստոսի, 1997 թվականի1 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
020020
"Աղջկա ժայռի ուրվականը"
12 օգոստոսի, 1997 թվականի2 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
021021
"Ցտեսություն Բատտերֆրի"
19 օգոստոսի, 1997 թվականի5 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
022022
"Աբրա և հոգեբանական հարցակում"
26 օգոստոսի, 1997 թվականի6 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
023023
"Չարիքի աշտարակը"
2 սեպտեմբերի, 1997 թվականի7 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
024024
"Հոնտերն ընդդեմ Կադաբրաի"
9 սեպտեմբերի, 1997 թվականի8 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
025025
"Պրայմեյպը չարաճճիություններ է անում"
16 սեպտեմբերի, 1997 թվականի9 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
026026
"Հոտերի կղզու պոկեմոնները"
23 սեպտեմբերի, 1997 թվականի12 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
027027
"Հիպնոպոկեմոնական քուն"
30 սեպտեմբերի, 1997 թվականի13 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
028028
"Ապագա պոկեմոնապահների ծառուղին"
7 հոկտեմբերի, 1997 թվականի14 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
029029
"Մարտական պոկեմոններ"
14 հոկտեմբերի, 1997 թվականի15 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
030030
"Մագնեմայտի տարօրինակ ձգողականությունը"
21 հոկտեմբերի, 1997 թվականի16 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
031031
"Բոլորը գնում են Դիգլետների դեմ կռվի"
28 հոկտեմբերի, 1997 թվականի19 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
032032
"Պայքար պոկեմոն նինդզյաի դեմ"
4 նոյեմբերի, 1997 թվականի20 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
033033
"Խելահեղ մրցակցություն"
11 նոյեմբերի, 1997 թվականի21 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
034034
"Կանգասխանի երեխան"
18 նոյեմբերի, 1997 թվականի22 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
035
"Լեգենդ Դրատինիի մասին[Ն. 4]"
25 նոյեմբերի, 1997 թվականի
036035
"Բայկերները կամրջի մոտ"
2 դեկտեմբերի, 1997 թվականի23 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
037036
"Դիտտոի տարօրինակ տունը"
9 դեկտեմբերի, 1997 թվականի26 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
038
"Պոլիգոնի էլեկտրական զինվորը[Ն. 5]"
15 դեկտեմբերի, 1997 թվականի
039037
"Ցտեսություն Պիկաչու"
16 ապրիլի, 1998 թվականի20 նոյեմբերի, 1998 թվականի
040038
"Չորս Իվի եղբայրները[Ն. 6]"
16 ապրիլի, 1998 թվականի27 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
041039
"Սնորլաքս արթնացիր"
23 ապրիլի, 1998 թվականի28 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
042040
"Խավար քաղաքի գաղտնիքը"
30 ապրիլի, 1998 թվականի29 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
043041
"Էկզեգուտորով քայլիր"
7 մարտի, 1998 թվականի30 հոկտեմբերի, 1998 թվականի
044042
"Վախկոտ Պարասը"
14 մարտի, 1998 թվականի13 փետրվարի, 1999 թվականի
045043
"Ջիգլիպուֆի գաղտնիքը"
21 մարտի, 1998 թվականի20 փետրվարի, 1999 թվականի
046044
"Նախապամական պոկեմոնի հարձակումը"
28 մարտի, 1998 թվականի27 փետրվարի, 1999 թվականի
047045
"Չենսի գործողություն"
4 հունիսի, 1998 թվականի6 մարտի, 1999 թվականի
048046
"Ամուսնության սուրբ կապերը"
11 հունիսի, 1998 թվականի13 մարտի, 1999 թվականի
049047
"Ֆերֆեչտդոմի փնտրտուկները"
18 հունիսի, 1998 թվականի20 մարտի, 1999 թվականի
050048
"Ում կհասնի Տոգեպին"
25 հունիսի, 1998 թվականի27 մարտի, 1999 թվականի
051049
"Բուլբազավրերի տարօրինակ այգին"
2 հուլիսի, 1998 թվականի3 ապրիլի, 1999 թվականի
052050
"Արքայադուստրն ընդդեմ արքայադստեր[Ն. 7]"
9 հուլիսի, 1998 թվականի4 սեպտեմբերի, 1999 թվականի
053051
"Հերոս մուռլիկան"
9 հուլիսի, 1998 թվականի11 սեպտեմբերի, 1999 թվականի
054052
"Պատահար Կ-9 ջոկատի հետ"
16 հուլիսի, 1998 թվականի10 ապրիլի, 1999 թվականի
055053
"Պապարացցի"
23 հուլիսի, 1998 թվականի17 ապրիլի, 1999 թվականի
056054
"Կարևոր քննություն"
30 հուլիսի, 1998 թվականի24 ապրիլի, 1999 թվականի
057055
"Պոկեմոնսանատորիայի գաղտնիքը"
6 օգոստոսի, 1998 թվականի1 մարտի, 1999 թվականի
058056
"Հանելուկների սիրահարը"
13 օգոստոսի, 1998 թվականի18 սեպտեմբերի, 1999 թվականի
059057
"Անհանգստություն հրաբխի վրա"
20 օգոստոսի, 1998 թվականի18 սեպտեմբերի, 1999 թվականի
060058
"Բլաստոյզի արգելանոցի ծովածոցը[Ն. 8]"
27 օգոստոսի, 1998 թվականի20 սեպտեմբերի, 1999 թվականի
061059
"Միստի ջրահարսը"
3 սեպտեմբերի, 1998 թվականի23 սեպտեմբերի, 1998 թվականի
062060
"Կլեֆեյրիի գաղտնիքի[Ն. 9]"
10 սեպտեմբերի, 1998 թվականի25 սեպտեմբերի, 1999 թվականի
063061
"ՊԱյքար նշանի համար"
17 սեպտեմբերի, 1998 թվականի25 սեպտեմբերի, 1999 թվականի
064062
"Պարոն Մամաի ելույթը"
24 սեպտեմբերի, 1998 թվականի27 սեպտեմբերի, 1999 թվականի
065063
"Ամանորյա թակարդ[Ն. 10]"
5 հոկտեմբերի, 1998 թվականի11 դեկտեմբերի, 1999 թվականի
066064
"Ձնաբուք[Ն. 11]"
5 հոկտեմբերի, 1998 թվականի18 դեկտեմբերի, 1999 թվականի
067065
"Պայքար պոկեկորալում"
8 հոկտեմբերի, 1998 թվականի30 սեպտեմբերի, 1999 թվականի
068066
"Զարգացման գաղտնիքները"
15 հոկտեմբերի, 1998 թվականի2 հոկտեմբերի, 1999 թվականի
069067
"Պի Կահունա"
22 հոկտեմբերի, 1998 թվականի2 հոկտեմբերի, 1999 թվականի
070068
"Վայր Գլումի համար"
29 հոկտեմբերի, 1998 թվականի4 հոկտեմբերի, 1999 թվականի
071069
"Պոկեմոն ֆիլմը"
5 նոյեմբերի, 1998 թվականի8 հոկտեմբերի, 1999 թվականի
072070
"Գնա դեպի հարավ երիտասարդ Մյաուտ"
12 նոյեմբերի, 1998 թվականի9 հոկտեմբերի, 1999 թվականի
073071
"Քարե պոկեմոններ վարժեցնողը"
19 նոյեմբերի, 1998 թվականի11 հոկտեմբերի, 1999 թվականի
074072
"Պոկեմոնոպոլիսի հին գաղտնիքը"
26 նոյեմբերի, 1998 թվականի14 հոկտեմբերի, 1999 թվականի
075073
"Վատ է ոսկորների համաի"
3 դեկտեմբերի, 1998 թվականի16 հոկտեմբերի, 1999 թվականի
076074
"Ամեն ինչ կրակի մեջ է"
10 դեկտեմբերի, 1998 թվականի23 հոկտեմբերի, 1999 թվականի
077075
"Սկսեցինք առաջին ռաունդը"
17 դեկտեմբերի, 1998 թվականի30 հոկտեմբերի, 1999 թվականի
078076
"Կրակ և սառույց"
24 դեկտեմբերի, 1998 թվականի4 նոյեմբերի, 1999 թվականի
079077
"Չորրորդ ռաունդի թեյխմությունը"
1 հունվարի, 1999 թվականի13 նոյեմբերի, 1999 թվականի
080078
"Իրական ընկեր"
7 հունվարի, 1999 թվականի20 նոյեմբերի, 1999 թվականի
081079
"Ընկեր և հակռակորդ"
14 հունվարի, 1999 թվականի27 նոյեմբերի, 1999 թվականի
082080
"Ընկերություն ամբողջ կյանքի համար"
21 հունվարի, 1999 թվականի27 նոյեմբերի, 1999 թվականի

2-րդ եթերաշրջան: Արկածներ Նարնջագույն կղզիներում[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

№ (Ճապ) № (ԱՄՆ) Սերիայի անվանումը Ցուցադրումը Ճապոնիայում Ցուցադրումը Ռուսաստանում
083081
"Խառնաշփոտ Պալետայում[Ն. 12]"
28 հունվարի, 1999 թվականի4 դեկտեմբերի, 1999 թվականի
084082
"Օդային կիրք"
4 փետրվարի, 1999 թվականի8 հունվարի, 2000 թվականի
085083
"Զարմանալի պոկեբոլը"
11 փետրվարի, 1999 թվականի15 հունվարի, 2000 թվականի
086084
"Կորած Լապրասը"
18 փետրվարի, 1999 թվականի22 հունվարի, 2000 թվականի
087085
"Ստեղծված ալիքների համար"
25 փետրվարի, 1999 թվականի5 փետրվարի, 2000 թվականի
088086
"Պիկաչուն խռովացել է"
4 մարտի, 1999 թվականի5 փետրվարի, 2000 թվականի
089087
"Բյուրեղապակյա Օնիկսը"
11 մարտի, 1999 թվականի5 փետրվարի, 2000 թվականի
090088
"Վարդագույն աշխարհ"
18 մարտի, 1999 թվականի12 փետրվարի, 2000 թվականի
091089
"Զրահե շոկ"
25 մարտի, 1999 թվականի4 մարտի, 2000 թվականի
092090
"Կռիվ բեմում"
1 ապրիլի, 1999 թվականի12 փետրվարի, 2000 թվականի
093091
"ցտեսություն Պսիդակ"
8 ապրիլի, 1999 թվականի26 փետրվարի, 2000 թվականի
094092
"Պոկեմոնների երջանկությունը"
15 ապրիլի, 1999 թվականի4 մարտի, 2000 թվականի
095093
"Խորամանկություն Նևիլ կղզում"
22 ապրիլի, 1999 թվականի11 մարտի, 2000 թվականի
096094
"Հարձակում նախաճաշով"
29 ապրիլի, 1999 թվական25 մարտի, 2000 թվական

Նշումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. Այս եթերաշրջանի վերջին 11 սերիաները, ինչպես նաև 3-րդը, 4-րդը և 5-րդը չեն հեռարձակվել Ռուսաստանի սահմաններում
  2. Официальное название серии в русском дубляже «Ария и Лунный камень», для обозначения покемона Клефейри в данном случае использовалось название Ария.
  3. Серия не была показана в России и была показана в США лишь через два թվականի после премьеры первого сезона из-за временного запрета серии.
  4. Серия была запрещена к трансляции в США, так как в ней звучали угрозы оружием.
  5. После премьерного показа в Японии серия не демонстрировалась ни на одном телеканале мира.
  6. Официальное название серии в русском дубляже «Четыре брата Эви», соответственно для обозначения покемона Иви использовалось название Эви.
  7. Хронологически занимает место до 49 серии, но из-за инцидента с 38-й серией её показали позже намеченного времени.
  8. Официальное название серии в русском дубляже «Заповедный пляж Бластоаза», соответственно для обозначения покемона Бластойз использовалось название Бластоаз.
  9. Официальное название серии в русском дубляже «Сказка о Клафери», соответственно для обозначения покемона Клефейри использовалось название Клафери.
  10. Эта серии по хронологии тридцать девятая, но из-за инцидента с 38 серией её премьера прошла позже.
  11. Эта серии по хронологии сороковая, но из-за инцидента с 38 серией её премьера прошла позже.
  12. Официальное название серии в русском дубляже «Паника в Алабастии», соответственно для обозначения родного города главного героя в данном дубляже всегда использовалось название Алабастия.