«Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալակիրների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Ստորև ներկայացված է «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալակիրների ցանկը։ Ներկայացված են միայն ՀՀ Նախագահ Ս. Սարգսյանի կողմից պարգևատրված անձինք (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ պարգևատրվածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

2008 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2009 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2010 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2011 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2012 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2013 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2014 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2015 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2016 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Այլ մեդալակիրներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  • Տիգրան Սուրիկի ԹՈՐՈՍՅԱՆ - ՀՀ Ազգային ժողովի նախագահ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի կապակցությամբ, պետականության կայացման գործում ներդրած մեծ ավանդի համար։
  • Վահան Էդուարդի ՀՈՎՀԱՆՆԻՍՅԱՆ - ՀՀ Ազգային ժողովի նախագահի տեղակալ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի կապակցությամբ, պետականության կայացման գործում ներդրած մեծ ավանդի համար։
  • Գուրգեն Բաբկենի ԱՐՍԵՆՅԱՆ - ՀՀ Ազգային ժողովի պատգամավոր։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի կապակցությամբ, պետականության կայացման գործում ներդրած մեծ ավանդի համար։
  • Կարեն Սարգսի ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆ - ՀՀ Ազգային ժողովի պատգամավոր։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի կապակցությամբ, պետականության կայացման գործում ներդրած մեծ ավանդի համար։
  • Գուրգեն Հարությունի ԴԱԼԻԲԱԼԹԱՅԱՆ - ՀՀ Նախագահի խորհրդական, ՀՀ գլխավոր ռազմական տեսչի պաշտոնակատար, գեներալ-գնդապետ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Միքայել Հարությունի ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ - ՀՀ Պաշտպանության նախարարի առաջին տեղակալ-ՀՀ ԶՈՒ Գլխավոր շտաբի պետ, գեներալ-գնդապետ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Ստեփան Վահանի ՄԻՐԶՈՅԱՆ - Վ. Սարգսյանի անվան ռազմական ինստիտուտի պետ, գեներալ-լեյտենանտ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Սեյրան Մուշեղի ՕՀԱՆՅԱՆ - ԼՂՀ պաշտպանության բանակի հրամանատար, գեներալ-լեյտենանտ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Նորատ Գրիգորի ՏԵՐ-ԳՐԻԳՈՐՅԱՆՑ - գեներալ-լեյտենանտ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Էնրիկո Ալեքսանդրի ԱՊՐԻԱՄՈՎ - ՀՀ ԶՈՒ Գլխավոր շտաբի պետի առաջին տեղակալ, գեներալ-լեյտենանտ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Արշալույս Զավենի ՓԱՅՏՅԱՆ - ՀՀ ԶՈՒ Գլխավոր շտաբի պետի տեղակալ, գեներալ-մայոր։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Գարեգին Աշոտի ԳԱԲՐԻԵԼՅԱՆ - ՀՀ ԶՈՒ 1-ին բանակային կորպուսի հրամանատար, գեներալ-մայոր։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Հայկազ Պապիկի ԲԱՂՄԱՆՅԱՆ - ՀՀ ԶՈՒ 2-րդ բանակային կորպուսի հրամանատար, գեներալ-մայոր։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Լևոն Խաչիկի ԵՐԱՆՈՍՅԱՆ - ՀՀ ԶՈՒ 3-րդ բանակային կորպուսի հրամանատար, գեներալ-մայոր։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Սեդրակ Ֆիրդուսի ՍԱՐՈՅԱՆ - ՀՀ ԶՈՒ 4-րդ բանակային կորպուսի հրամանատար, գեներալ-մայոր։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Վալերի Նարիմանի ԳՐԻԳՈՐՅԱՆ - ՀՀ ԶՈՒ 5-րդ բանակային կորպուսի հրամանատար, գեներալ-մայոր։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Արտուշ Թադևոսի ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ - ՀՀ զինվորական կոմիսար, գեներալ-մայոր։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Հայկ ՔՈԹԱՆՋՅԱՆ - ՀՀ Պաշտպանության նախարարի խորհրդական, գեներալ-մայոր։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Մովսես Հրանտի ՀԱԿՈԲՅԱՆ - ԼՂՀ պաշտպանության բանակի հրամանատարի տեղակալ-շտաբի պետ, գեներալ-մայոր։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Կամո Աբգարի ԱՂԱՋԱՆՅԱՆ - ԼՂՀ պաշտպանության բանակի դիվիզիայի հրամանատար, գնդապետ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Պողոս Լյովայի ՊՈՂՈՍՅԱՆ - ԼՂՀ պաշտպանության բանակի զորամասի հրամանատար, գնդապետ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Մանվել Վասիլի ԵՂԻԱԶԱՐՅԱՆ - «Արաբո» ջոկատի հրամանատար։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Ստեփան ՕՀԱՆՅԱՆ - Մի-8 ուղղաթիռի հրամանատար։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, բանակաշինության գործում ունեցած նշանակալի ավանդի, հայրենիքի սահմանները պաշտպանելու ժամանակ ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Գրիգորի Ալբերտի ՀԱՅՐԱՊԵՏՈՎ - ՀՀ Պահպանության պետական ծառայության պետի տեղակալ-առաջին բաժնի պետ, գնդապետ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, Հայրենիքի անվտանգության ապահովման գործում ունեցած նշանակալից ծառայությունների, ինչպես նաև ծառայողական պարտքը կատարելիս ցուցաբերած խիզախության համար։
  • Գրիշա ԹԱԴԵՎՈՍՅԱՆ - ՀՀ Պահպանության պետական ծառայության աշխատակից, գնդապետ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, Հայրենիքի անվտանգության ապահովման գործում ունեցած նշանակալից ծառայությունների, ինչպես նաև ծառայողական պարտքը կատարելիս ցուցաբերած խիզախության համար։
  • Յուրի Գրիգորիի ԽԱՉԱՏՈՒՐՈՎ - ՀՀ պաշտպանության նախարարի տեղակալ, գեներալ-լեյտենանտ։ Պարգևատրվել է 2008 թ. հունվարի 25-ին Բանակի օրվա կապակցությամբ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաեւ ծառայության ընթացքում ցուցաբերած խիզախության և անձնվիրության համար։
  • Արմեն Ռազմիկի ՄԶԻԿՅԱՆ - 55076 զորամասի հրամանատար, գնդապետ։ Պարգևատրվել է 2008 թ. հունվարի 25-ին Բանակի օրվա կապակցությամբ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաեւ ծառայության ընթացքում ցուցաբերած խիզախության և անձնվիրության համար։
  • Անդրանիկ Սուրենի Փիլոյան - 60913 զորամասի հրամանատար, գնդապետ։ Պարգևատրվել է 2008 թ. հունվարի 25-ին Բանակի օրվա կապակցությամբ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաեւ ծառայության ընթացքում ցուցաբերած խիզախության և անձնվիրության համար։

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  2. 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 "Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար" 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  3. Է.Ս.Բարսեղյանին «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  4. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  5. Վ. Ն. Ենգիբարյանին “Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար” 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  6. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  7. ՀՀ շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  8. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  9. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  10. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  11. Ռ.Ն. Դավոյանին «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  12. ՀՀ մեդալներով պարգևատրելու մասին
  13. 13,0 13,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  14. Գ. Մ. Գրիգորյանին «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  15. 15,0 15,1 15,2 Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  16. Ա. Ա. Պետրոսյանին «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  17. 17,0 17,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  18. Ռ.Ա. Վահանյանին «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  19. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  20. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  21. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  22. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  23. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  24. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  25. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  26. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  27. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  28. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  29. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  30. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  31. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  32. Է. Յ. Դանիելյանին «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  33. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  34. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  35. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  36. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  37. Ս. Ռ. Գրիգորյանին «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  38. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  39. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  40. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  41. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  42. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  43. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  44. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  45. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  46. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  47. Հ. Գ. Թավադյանին «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  48. Դ. Ա. Հարությունյանին «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  49. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  50. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  51. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալով պարգևատրելու մասին
  52. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալով պարգևատրելու մասին
  53. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  54. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  55. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  56. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  57. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  58. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  59. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  60. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  61. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  62. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  63. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  64. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  65. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  66. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  67. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  68. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  69. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  70. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  71. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  72. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  73. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  74. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  75. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  76. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  77. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  78. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  79. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  80. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  81. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  82. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  83. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  84. «Հայրենիքին մատուցած ծառայությունների համար» 1-ին աստիճանի մեդալով պարգևատրելու մասին
  85. Ք. ՊԵՆԴԵՐԵՑԿՈՒՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  86. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  87. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  88. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  89. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  90. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  91. Օ. Վ. ԳԱՍՊԱՐՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  92. Ա. Գ. ԱԼԵՔՍԱՆՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  93. Ա. Լ. ՋՈՒԼՖԱԼԱԿՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  94. Ս. Վ. ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  95. Ա. Ս. ՆԱԶԱՐՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  96. Ա. Մ. ԴԱՎԹՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  97. Գ. Վ. ՏԱՎԱՐԱԾՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  98. Ժ. Հ. ՊՈՂՈՍՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  99. Գ. Ա. ՄԱՆՈՒԿՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  100. Ա. Մ. ՄԽԻԹԱՐՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  101. Վ. Ֆ. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  102. Ա. Մ. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  103. Վ. ՋԱԶՄԱԴԱՐՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  104. Ս. Ե. ՀՈՎՀԱՆՆԻՍՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  105. Ա. Ե. ՄԱՆՍՈՒՐՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  106. Ա. Լ. ԱԼՈՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  107. Գ. Վ. ՀԱՅՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  108. Վ. Մ. ԱՎԵՏԻՍՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  109. Վ. Վ. ՈՍԿԱՆՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  110. Վ. Ա. ՍԱՐԳՍՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  111. Է. Ա. ՆԱԼԲԱՆԴՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  112. Մ. Գ. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  113. Ա. Զ. ԲՐՈՒՏՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  114. Վ. Ա. ՔՈՉԱՐՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  115. Հ. Ժ. ՀՈՎՀԱՆՆԻՍՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  116. Ս. Ս. ԳԵՎՈՐԳՅԱՆԻՆ «ՀԱՅՐԵՆԻՔԻՆ ՄԱՏՈՒՑԱԾ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ» 1-ԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ