Ռոմա ՖԱ-ի մարզիչների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից

Սա Ռոմա ֆուտբոլային ակումբի գլխավոր մարզիչների ամբողջական ցանկն է։

Անուն Մրցաշրջաններ որպես մարզիչ Նվաճումներ
Ֆրանսիա Ռուդի Գարսիա 2013- -
Իտալիա Աուրելիո Անդրեացցոլի 2012-13 Իտալիայի գավաթի փոխչեմպիոն 2012-13
Չեխիա Զդենեկ Զեման 2012-13 -
Իսպանիա Լուիս Էնրիկե 2011-12 -
Իտալիա Վինչենցո Մոնտելլա 2010-11 -
Իտալիա Կլաուդիո Ռանիերի 2010-11
2009-10

Իտալիայի սուպերգավաթի փոխչեմպիոն 2010
Սերիա A-ի փոխչեմպիոն 2009-10
Իտալիայի գավաթի փոխչեմպիոն 2009-10

Իտալիա Լուչանո Սպալետտի 2009-10
2008-09
2007-08
2006-07
2005-06

Իտալիայի սուպերգավաթի փոխչեմպիոն 2008
Իտալիայի գավաթակիր 2007-08
Սերիա A-ի փոխչեմպիոն 2009-10
Իտալիայի սուպերգավաթակիր 2007
Իտալիայի գավաթակիր 2006-07
Սերիա A-ի փոխչեմպիոն 2006-07
Իտալիայի սուպերգավաթի փոխչեմպիոն 2006
Սերիա A-ի փոխչեմպիոն 2005-06
Իտալիայի գավաթի փոխչեմպիոն 2005-06

Իտալիա Բրունո Կոնտի 2004-05 Իտալիայի գավաթի փոխչեմպիոն 2004-05
Իտալիա Լուիջի Դելների 2004-05 -
Գերմանիա Ռուդի Ֆյոլլեր 2004-05 -
Իտալիա Չեզարե Պրանդելլի 2004-05 -
Իտալիա Ֆաբիո Կապելլո 2003-04
2002-03
2001-02
2000-01
1999-00
Սերիա A-ի փոխչեմպիոն 2003-04
Իտալիայի գավաթի փոխչեմպիոն 2002-03
Սերիա A-ի փոխչեմպիոն 2001-02
Իտալիայի սուպերգավաթակիր 2001
Սերիա A-ի չեմպիոն 2000-01
Չեխիա Զդենեկ Զեման 1998-99
1997-98
-
Իտալիա Էցիո Սելլա 1996-97 -
Շվեդիա Նիլս Լինդհոլմ (4) 1996-97 -
Արգենտինա Կառլոս Բիանկի 1996-97 -
Իտալիա Կառլո Մացցոնե 1995-96
1994-95
1993-94
-
Հարավսլավիա Վույադին Բոշկով 1992-93 Իտալիայի գավաթի փոխչեմպիոն 1992-93
Իտալիա Օտտավիո Բիանկի 1991-92
1990-91
Իտալիայի սուպերգավաթի փոխչեմպիոն 1991
Իտալիայի գավաթակիր 1990-91
ՈՒԵՖԱ-ի գավաթի փոխչեմպիոն 1990-91
Իտալիա Լուիջի Ռադիչե 1989-90 -
Իտալիա Լուչանո Սպինոզի 1988-89 -
Շվեդիա Նիլս Լինդհոլմ (3) 1988-89
1987-88
-
Բրազիլիա Անջելո Սորմանի 1986-87 -
Շվեդիա Սվեն-Գյորան Էրիկսոն 1985-86
1984-85
Սերիա A-ի փոխչեմպիոն 1985-86
Իտալիայի գավաթակիր 1985-86
Շվեդիա Նիլս Լինդհոլմ (2) 1983-84
1982-83
1981-82
1980-81
1979-80
Եվրոպայի գավաթ փոխչեմպիոն 1983-84
Սերիա A-ի փոխչեմպիոն 1983-84
Իտալիայի գավաթակիր 1983-84
Սերիա A-ի չեմպիոն 1982-83
Սերիա A-ի փոխչեմպիոն 1980-81
Իտալիայի գավաթակիր 1980-81
Իտալիայի գավաթակիր 1979-80
Իտալիա Ֆերուչչո Վալկարեջի 1979-80 -
Իտալիա Գուստավո Ջանիոնի 1978-79
1977-78
-
Շվեդիա Նիլս Լինդհոլմ (1) 1976-77
1975-76
1974-75
1973-74
-
Իտալիա Մանիլո Սկոպինյո 1973-74 -
Իտալիա Անտոնիո Տրեբիչիանի 1972-73 -
Արգենտինա Հելենիո Հերրերա (2) 1972-73
1971-72
Անգլո-իտալական գավաթի հաղթող 1971-72
Իտալիա Լուչանո Տեսսարի 1970-71 -
Արգենտինա Հելենիո Հերրերա (1) 1970-71
1969-70
1968-69
Իտալիայի գավաթակիր 1968-69
Իտալիա Օրոնցո Պուլյեզե 1967-68
1966-67
1965-66
-
Արգենտինա Խուան Կառլոս Լորենցո 1964-65 -
Իսպանիա Լուիս Միրո 1963-64 Իտալիայի գավաթակիր 1963-64
Ալբանիա Նաիմ Կրիեզիու 1963 -
Իտալիա Ալֆրեդո Ֆոնի (2) 1963-64
1962-63
-
Արգենտինա Լուիս Կարնիգլիա 1962-63
1961-62
-
Իտալիա Ալֆրեդո Ֆոնի (1) 1960-61
1959-60
Տոնավաճառների գավաթի հաղթող 1960-61
Հունգարիա Դյորդ Շարոշի (2) 1958-59 -
Շվեդիա Գուննար Նորդալ 1958-59
1957-58
-
Անգլիա Ալեք Ստոկ 1957-58 -
Իտալիա Գուիդո Մազետտի (2) 1956-57 -
Հունգարիա Դյորդ Շարոշի (1) 1956-57
1955-56
-
Անգլիա Ջեսս Քարվեր 1955-56
1954-55
1953-54
Իտալիայի Գավաթի փոխչեմպիոն 1954-55
Իտալիա Մարիո Վարլիեն 1953-54
1952-53
-
Իտալիա Ջուզեպպե Վիանի 1951-52 -
Իտալիա Գուիդո Մազետտի (1) 1950-51 -
Իտալիա Պիետրո Սերանտոնի 1950-51 -
Իտալիա Ադոլֆո Բալոնչերի 1950-51 -
Իտալիա Լուիջի Բրունելլա (2) 1949-50 -
Իտալիա Ֆուլվիո Բեռնարդինի 1949-50 -
Իտալիա Լուիջի Բրունելլա (1) 1948-49
1947-48
-
Հունգարիա Իմրե Սենկեյ 1947-48 -
Իտալիա Ջովաննի Դեյնի 1946-47
1945-46
-
Իտալիա Գուիդո Մազետտի պաշտոնական առաջնություն չկա -
Հունգարիա Գեզա Կերտես 1942-43 -
Հունգարիա Ալֆրեդ Շաֆֆեր 1942-43
1941-42
1940-41
1939-40
Սերիա A-ի չեմպիոն 1941-42
Իտալիայի գավաթի փոխչեմպիոն 1940-41
Իտալիա Գուիդո Արա 1939-40
1938-39
1937-38
-
Իտալիա Լուիջի Բարբեսինո 1936-37
1935-36
1934-35
1933-34
Իտալիայի գավաթի փոխչեմպիոն 1936-37
Իտալիայի գավաթի փոխչեմպիոն 1935-36
Հունգարիա Լայոշ Կովաչ 1932-33 -
Հունգարիա Յանոշ Բար 1932-33
1931-32
-
Անգլիա Հերբերտ Բարգես 1931-32
1930-31
1929-30
Սերիա A-ի փոխչեմպիոն 1930-31
Իտալիա Գուիդո Բացցանի 1929-30 -
Անգլիա Վիլիամ Գարբատ 1928-29
1927-28
-

Ծանոթագրություններ[խմբագրել]