Աստերոիդների ցանկ (99901-100000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(99901) 2002 QL44 29 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(99902) 2002 QZ47 18 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(99903) 2002 QG48 17 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(99904) 2002 QH48 27 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(99905) Ջեֆֆգրոսման 2002 QX50 27 օգոստոս 2002 Պալոմար Ռոբերտ Մետսոն
(99906) Ուոֆալբերտա 2002 QV53 17 օգոստոս 2002 Պալոմար Էնդրյու Լոուի
(99907) 1989 VA 2 նոյեմբեր 1989 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր
(99908) 1990 OD6 20 հուլիս 1990 Պալոմար Էնդրյու Լոուի
(99909) 1994 PU2 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(99910) 1994 TO4 2 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(99911) 1995 SE53 28 սեպտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(99912) 1995 UY44 31 հոկտեմբեր 1995 Մոդրա Ադրիան Գալադ, Ալեքսանդեր Պրավդա
(99913) 1997 CZ5 7 փետրվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(99914) 1997 ST24 30 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(99915) 1997 TR6 2 հոկտեմբեր 1997 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(99916) 1998 AA5 3 հունվար 1998 Վումերա Ֆրանկ Զոլտովսկի
(99917) 1998 HH19 18 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99918) 1998 SQ2 18 սեպտեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(99919) 1999 RR31 8 սեպտեմբեր 1999 Օնդրեյով Լենկա Սարունովա
(99920) 1999 RJ90 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99921) 1999 RO190 15 սեպտեմբեր 1999 Օնդրեյով Պետր Պրավեց, Պետր Կուշնիրակ
(99922) 1999 RC193 13 սեպտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99923) 1999 XS108 4 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(99924) 2000 AG62 4 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99925) 2000 CF88 4 փետրվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99926) 2000 CQ93 8 փետրվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99927) 2000 ED90 9 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99928) Բրեյնարդ 2000 EQ147 4 մարտ 2000 Կատալինա CSS ծրագիր
(99929) 2000 FF55 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99930) 2000 GL87 4 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99931) 2000 SK115 24 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99932) 2000 VO34 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99933) 2000 YN76 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99934) 2001 DL5 16 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99935) 2002 AV4 8 հունվար 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99936) 2002 RH183 11 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(99937) 2003 QT88 25 օգոստոս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99938) 2003 UC149 19 հոկտեմբեր 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(99939) 2003 US149 20 հոկտեմբեր 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99940) 2003 UM265 27 հոկտեմբեր 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(99941) 2003 WF107 23 նոյեմբեր 2003 Կատալինա CSS ծրագիր
(99942) Ապոֆիս 2004 MN4 19 հունիս 2004 Կիթ Պիկ Ռոյ Տակեր, Դևիդ Տոլեն, Ֆաբրիցիո Բերնարդի
(99943) 2005 AS2 6 հունվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(99944) 2710 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(99945) 4589 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(99946) 4134 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(99947) 4220 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(99948) 1952 SU1 23 սեպտեմբեր 1952 Մաունթ Ուիլսոն Լելանդ Կանինգհեմ
(99949) Միեպգիես 1972 FD 16 մարտ 1972 Պալոմար Թոմ Գերելս
(99950) Էուխենոր 1973 SC1 19 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(99951) 1975 SV1 30 սեպտեմբեր 1975 Պալոմար Շելտ Բաս
(99952) 1975 SY1 30 սեպտեմբեր 1975 Պալոմար Շելտ Բաս
(99953) 1978 ND 7 հուլիս 1978 Պալոմար Չարլզ Կովալ
(99954) 1978 NH 10 հուլիս 1978 Պալոմար Էլեանորա Հելին, Յուջին Շումեյկեր
(99955) 1978 UM5 27 հոկտեմբեր 1978 Պալոմար Միշել Օլմստեդ
(99956) 1978 VA 5 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(99957) 1978 VM4 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Էլեանորա Հելին, Շելտ Բաս
(99958) 1978 VB9 6 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Էլեանորա Հելին, Շելտ Բաս
(99959) 1978 VW9 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Էլեանորա Հելին, Շելտ Բաս
(99960) 1978 VD10 6 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Էլեանորա Հելին, Շելտ Բաս
(99961) 1979 MT2 25 հունիս 1979 Սայդինգ-Սփրինգ Էլեանորա Հելին, Շելտ Բաս
(99962) 1979 MF3 25 հունիս 1979 Սայդինգ-Սփրինգ Էլեանորա Հելին, Շելտ Բաս
(99963) 1979 MO5 25 հունիս 1979 Սայդինգ-Սփրինգ Էլեանորա Հելին, Շելտ Բաս
(99964) 1979 MJ6 25 հունիս 1979 Սայդինգ-Սփրինգ Էլեանորա Հելին, Շելտ Բաս
(99965) 1979 MC7 25 հունիս 1979 Սայդինգ-Սփրինգ Էլեանորա Հելին, Շելտ Բաս
(99966) 1979 MC8 25 հունիս 1979 Սայդինգ-Սփրինգ Էլեանորա Հելին, Շելտ Բաս
(99967) 1979 OG8 24 հուլիս 1979 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99968) 1979 QQ2 22 օգոստոս 1979 Լա Սիլա Կլաս-Ինգվար Լեգերկվիստ
(99969) 1981 DY1 28 փետրվար 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99970) 1981 DB2 28 փետրվար 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99971) 1981 DF3 28 փետրվար 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99972) 1981 EV5 7 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99973) 1981 EB6 7 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99974) 1981 EJ6 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99975) 1981 EP6 6 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99976) 1981 EZ6 6 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99977) 1981 ET12 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99978) 1981 ER13 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99979) 1981 EE16 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99980) 1981 ER18 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99981) 1981 EF20 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99982) 1981 EJ21 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99983) 1981 EF22 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99984) 1981 EL23 3 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99985) 1981 EJ25 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99986) 1981 ET28 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99987) 1981 EC31 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99988) 1981 ET33 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99989) 1981 EL35 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99990) 1981 EM35 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99991) 1981 EY37 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99992) 1981 ER41 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99993) 1981 ED42 2 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99994) 1981 EN44 7 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99995) 1981 ED45 7 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99996) 1981 EJ45 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99997) 1981 EN45 1 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99998) 1981 ED48 6 մարտ 1981 Սայդինգ-Սփրինգ Շելտ Բաս
(99999) 1981 FP 28 մարտ 1981 Հարվարդ Հարվարդի աստղադիտարան
(100000) Աստրոնավտիկա 1982 SH1 28 սեպտեմբեր 1982 Պալոմար Ջեյմս Գիբսոն