Աստերոիդների ցանկ (90201-90300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (90101-90200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (90301-90400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(90201) 2003 AW64 7 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90202) 2003 AU65 7 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90203) 2003 AY68 9 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90204) 2003 AV70 10 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90205) 2003 AV71 6 հունվար 2003 Նիդվիլ Ջորջի աստղադիտարան
(90206) 2003 AO72 11 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90207) 2003 AB74 10 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90208) 2003 AP76 10 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90209) 2003 AM78 10 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90210) 2003 AT79 11 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90211) 2003 AO80 10 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90212) 2003 AU80 12 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90213) 2003 AH81 10 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90214) 2003 AP81 10 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90215) 2003 AC82 12 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90216) 2003 AS85 11 հունվար 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(90217) 2003 AH87 1 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90218) 2003 BC 16 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90219) 2003 BC2 25 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90220) 2003 BQ2 26 հունվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(90221) 2003 BF8 26 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90222) 2003 BD11 26 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90223) 2003 BD13 26 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90224) 2003 BB14 26 հունվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(90225) 2003 BH14 26 հունվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(90226) Բայրոնսմիթ 2003 BS15 26 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90227) 2003 BM19 26 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90228) 2003 BN19 26 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90229) 2003 BV20 27 հունվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(90230) 2003 BO24 25 հունվար 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(90231) 2003 BJ25 25 հունվար 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(90232) 2003 BD27 26 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90233) 2003 BG27 26 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90234) 2003 BP33 27 հունվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(90235) 2003 BF35 27 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90236) 2003 BL43 27 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90237) 2003 BR44 27 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90238) 2003 BZ44 27 հունվար 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(90239) 2003 BF47 29 հունվար 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(90240) 2003 BH48 27 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90241) 2003 BG49 26 հունվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(90242) 2003 BF52 27 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90243) 2003 BZ53 27 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90244) 2003 BA59 27 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90245) 2003 BD60 27 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90246) 2003 BP61 27 հունվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(90247) 2003 BQ61 27 հունվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(90248) 2003 BO63 28 հունվար 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(90249) 2003 BU63 28 հունվար 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(90250) 2003 BY63 28 հունվար 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(90251) 2003 BA64 28 հունվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(90252) 2003 BA66 30 հունվար 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(90253) 2003 BT66 30 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90254) 2003 BN68 28 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90255) 2003 BM69 30 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90256) 2003 BQ72 28 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90257) 2003 BS72 28 հունվար 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(90258) 2003 BJ80 31 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90259) 2003 BU81 31 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90260) 2003 BC83 31 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90261) 2003 BG83 31 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90262) 2003 BH87 26 հունվար 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(90263) 2003 CO 1 փետրվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90264) 2003 CC1 1 փետրվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90265) 2003 CL5 1 փետրվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90266) 2003 CM5 1 փետրվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90267) 2003 CW6 1 փետրվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90268) 2003 CT8 1 փետրվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(90269) 2003 CD9 2 փետրվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90270) 2003 CX9 2 փետրվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90271) 2003 CD10 2 փետրվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(90272) 2003 CM16 7 փետրվար 2003 Դեզերտ Իգլ Ուլյամ Յոնգ
(90273) 2003 CC19 8 փետրվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90274) 2003 CH20 9 փետրվար 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(90275) 2003 DM 19 փետրվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(90276) 2003 DE2 22 փետրվար 2003 Դեզերտ Իգլ Ուլյամ Յոնգ
(90277) 2003 DS7 22 փետրվար 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(90278) 2003 DH9 24 փետրվար 2003 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(90279) Դևեստիլ 2003 DL10 26 փետրվար 2003 Կլետ KLENOT ծրագիր
(90280) 2003 DY10 26 փետրվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90281) 2003 DQ15 27 փետրվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(90282) 2003 DS20 22 փետրվար 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(90283) 2003 DH22 28 փետրվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90284) 2003 EO8 6 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90285) 2003 EV9 6 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90286) 2003 EB11 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90287) 2003 EV12 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90288) Դելիավ 2003 ET17 6 մարտ 2003 Սիմա Էկար ADAS ծրագիր
(90289) 2003 EB20 6 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90290) 2003 EX20 6 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90291) 2003 EL21 6 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90292) 2003 EN21 6 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90293) 2003 EH22 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90294) 2003 EX26 6 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90295) 2003 ES28 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90296) 2003 EY29 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90297) 2003 EL31 7 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(90298) 2003 EA32 7 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90299) 2003 ED34 7 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(90300) 2003 EJ40 8 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (90101-90200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (90301-90400)