Աստերոիդների ցանկ (85301-85400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (85201-85300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (85401-85500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(85301) 1994 UM5 28 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85302) 1994 VM 1 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(85303) 1994 VN1 4 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(85304) 1994 VS1 3 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(85305) 1994 VX4 5 նոյեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85306) 1994 VL8 7 նոյեմբեր 1994 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր
(85307) 1994 WN 25 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(85308) Ացուշիմորի 1994 WG4 30 նոյեմբեր 1994 Կումա Կոգեն Ակիմասա Նակամուրա
(85309) 1994 WO4 26 նոյեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85310) 1994 WH5 28 նոյեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85311) 1994 WK8 28 նոյեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85312) 1994 YB1 28 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(85313) 1994 YU1 31 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(85314) 1995 AY1 7 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85315) 1995 BE 20 հունվար 1995 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(85316) 1995 BA4 28 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Ստեֆեն Լարսոն, Կառլ Հերջենրոտեր
(85317) Լեհար 1995 BB16 30 հունվար 1995 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(85318) 1995 DX4 21 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85319) 1995 EJ4 2 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85320) Բերտրամ 1995 EP8 4 մարտ 1995 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(85321) 1995 FK7 25 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85322) 1995 GS5 6 ապրիլ 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85323) 1995 GF8 8 ապրիլ 1995 Կիթ Պիկ Թոմաս Բալոնեկ
(85324) 1995 HX2 25 ապրիլ 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85325) 1995 MO1 22 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85326) 1995 OR6 24 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85327) 1995 OR15 26 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85328) 1995 PA 1 օգոստոս 1995 Կլետ Միլոշ Տիխի, Զդենեկ Մորավեց
(85329) 1995 PQ 2 օգոստոս 1995 Նաչի-Կացուուրա Յոշիսադա Սիմիձու, Տակեշի Ուրատա
(85330) 1995 QO 23 օգոստոս 1995 Օնդրեյով Լենկա Սարունովա
(85331) 1995 QA13 22 օգոստոս 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85332) 1995 SH4 29 սեպտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Թիմոտի Սպար
(85333) 1995 SN13 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85334) 1995 SY13 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85335) 1995 SB15 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85336) 1995 SJ27 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85337) 1995 SW34 22 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85338) 1995 SX37 24 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85339) 1995 ST38 24 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85340) 1995 SV42 25 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85341) 1995 SL49 22 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85342) 1995 SP52 29 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85343) 1995 SX53 30 սեպտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Կառլ Հերջենրոտեր
(85344) 1995 SB64 26 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85345) 1995 SH65 25 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85346) 1995 SE71 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85347) 1995 SU82 23 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85348) 1995 SV82 23 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85349) 1995 UP11 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85350) 1995 UN13 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85351) 1995 UC18 18 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85352) 1995 UR43 25 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85353) 1995 UE46 20 հոկտեմբեր 1995 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(85354) 1995 UA67 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85355) 1995 VN17 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85356) 1995 WA3 20 նոյեմբեր 1995 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(85357) 1995 WW9 16 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85358) 1995 WJ12 16 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85359) 1995 WQ15 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85360) 1995 WM16 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85361) 1995 WO16 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85362) 1995 WR32 20 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85363) 1995 WY36 21 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85364) 1995 YD7 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85365) 1995 YB9 18 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85366) 1996 AY13 15 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85367) 1996 AO17 13 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85368) 1996 CQ7 14 փետրվար 1996 Սիմա Էկար Ուլիսե Մունարի, Մաուրա Տոմբելի
(85369) 1996 DX2 26 փետրվար 1996 Չըրչ Ստրետոն Սթիվեն Լորի
(85370) 1996 EW7 11 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85371) 1996 EV8 12 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85372) 1996 EO12 13 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85373) 1996 FC1 19 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(85374) 1996 FC4 22 մարտ 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(85375) 1996 GY4 11 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85376) 1996 GU14 12 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85377) 1996 GZ17 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(85378) 1996 GD19 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(85379) 1996 HY24 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(85380) 1996 JS 13 մայիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(85381) 1996 JL15 13 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85382) 1996 LJ2 8 հունիս 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85383) 1996 MS 22 հունիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(85384) 1996 NZ 14 հուլիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(85385) 1996 NJ5 14 հուլիս 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(85386) Պեյտոն 1996 OU2 26 հուլիս 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(85387) 1996 PF7 8 օգոստոս 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(85388) 1996 PU9 11 օգոստոս 1996 Նանյո Տոմիմարու Օկունի
(85389) Ռոզենաուեր 1996 QE1 22 օգոստոս 1996 Կլետ Յանա Տիխա, Միլոշ Տիխի
(85390) 1996 QZ2 18 օգոստոս 1996 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(85391) 1996 RW11 8 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85392) 1996 RR13 8 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85393) 1996 RF17 13 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(85394) 1996 RT32 15 սեպտեմբեր 1996 Լա Սիլա UDTS ծրագիր
(85395) 1996 SQ4 20 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(85396) 1996 SB7 21 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(85397) 1996 TN3 6 հոկտեմբեր 1996 Կինգ Սիթի Ռոբերտ Սենդնես
(85398) 1996 TH6 5 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(85399) 1996 TG8 8 հոկտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(85400) 1996 TD10 8 հոկտեմբեր 1996 Նանյո Սատորու Օտոմո
Աստերոիդների ցանկ (85201-85300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (85401-85500)