Աստերոիդների ցանկ (84001-84100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (83901-84000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (84101-84200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(84001) 2002 NE29 13 հուլիս 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84002) 2002 NB38 9 հուլիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84003) 2002 NA52 14 հուլիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84004) 2002 OT3 17 հուլիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84005) 2002 OC4 17 հուլիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84006) 2002 OJ4 17 հուլիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84007) 2002 OK12 23 հուլիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84008) 2002 OP14 18 հուլիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84009) 2002 OM22 31 հուլիս 2002 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(84010) 2002 OZ23 28 հուլիս 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84011) Ժան-Քլոդ 2002 OB25 23 հուլիս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(84012) Դելուիզ 2002 PR 2 օգոստոս 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(84013) 2002 PZ5 4 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84014) 2002 PG30 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84015) 2002 PV34 5 օգոստոս 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(84016) 2002 PE37 4 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84017) 2002 PF37 4 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84018) 2002 PL37 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84019) 2002 PN37 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84020) 2002 PZ40 4 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84021) 2002 PC41 4 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84022) 2002 PR41 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84023) 2002 PX41 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84024) 2002 PB42 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84025) 2002 PN42 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84026) 2002 PO42 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84027) 2002 PE44 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84028) 2002 PN44 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84029) 2002 PT44 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84030) 2002 PY44 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84031) 2002 PZ45 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84032) 2002 PQ46 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84033) 2002 PT46 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84034) 2002 PL49 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84035) 2002 PX49 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84036) 2002 PF50 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84037) 2002 PH50 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84038) 2002 PQ50 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84039) 2002 PW50 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84040) 2002 PK54 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84041) 2002 PL55 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84042) 2002 PQ56 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84043) 2002 PA57 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84044) 2002 PB58 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84045) 2002 PN58 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84046) 2002 PF59 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84047) 2002 PZ59 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84048) 2002 PS60 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84049) 2002 PU60 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84050) 2002 PY60 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84051) 2002 PL63 11 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84052) 2002 PB69 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84053) 2002 PS71 12 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84054) 2002 PE84 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84055) 2002 PM84 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84056) 2002 PK86 13 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84057) 2002 PL93 14 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84058) 2002 PQ101 12 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84059) 2002 PV104 12 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84060) 2002 PV112 12 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84061) 2002 PJ113 14 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84062) 2002 PQ117 15 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84063) 2002 PC122 13 օգոստոս 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84064) 2002 PK126 14 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84065) 2002 PQ128 14 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84066) 2002 PM133 14 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84067) 2002 PN135 14 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84068) 2002 PK138 1 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84069) 2002 PL138 1 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84070) 2002 PE139 12 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84071) 2002 PC142 8 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84072) 2002 PP142 1 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84073) 2002 PY158 8 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(84074) 2002 PN163 8 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(84075) Պետերպատրիսիա 2002 PL165 8 օգոստոս 2002 Պալոմար Էնդրյու Լոուի
(84076) 2002 QN 16 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84077) 2002 QH1 16 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84078) 2002 QA2 16 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84079) 2002 QD5 16 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84080) 2002 QU7 19 օգոստոս 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(84081) 2002 QH9 19 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84082) 2002 QA18 28 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84083) 2002 QC18 28 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84084) 2002 QT21 26 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84085) 2002 QU24 27 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84086) 2002 QW26 29 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84087) 2002 QR28 29 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84088) 2002 QQ29 29 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84089) 2002 QB38 30 օգոստոս 2002 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(84090) 2002 QL40 30 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84091) 2002 QM45 31 օգոստոս 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84092) 2002 QR46 31 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84093) 2002 QS46 27 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(84094) 2002 QB47 30 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84095) Դևիդջոն 2002 QV48 20 օգոստոս 2002 Պալոմար Ռոբերտ Մետսոն
(84096) Ռեջենալդլենիս 2002 QD58 17 օգոստոս 2002 Պալոմար Էնդրյու Լոուի
(84097) 2002 RY1 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84098) 2002 RV2 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84099) 2002 RF3 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(84100) 2002 RP8 3 սեպտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (83901-84000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (84101-84200)