Աստերոիդների ցանկ (83901-84000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (83801-83900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (84001-84100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(83901) 2001 US163 17 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83902) 2001 UX164 23 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83903) 2001 UR166 24 հոկտեմբեր 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(83904) 2001 UB173 18 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83905) 2001 UY182 16 հոկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83906) 2001 UL183 16 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83907) 2001 UD184 16 հոկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83908) 2001 UT186 17 հոկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83909) 2001 UB189 18 հոկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83910) 2001 UA210 20 հոկտեմբեր 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(83911) 2001 UV219 18 հոկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83912) 2001 VH1 7 նոյեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83913) 2001 VF6 9 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83914) 2001 VA7 9 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83915) 2001 VF7 9 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83916) 2001 VS8 9 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83917) 2001 VB11 10 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83918) 2001 VJ11 10 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83919) 2001 VX12 10 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83920) 2001 VX15 6 նոյեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83921) 2001 VB16 8 նոյեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83922) 2001 VK16 10 նոյեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83923) 2001 VR16 10 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83924) 2001 VZ23 9 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83925) 2001 VS25 9 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83926) 2001 VS37 9 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83927) 2001 VD48 9 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83928) 2001 VJ50 10 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83929) 2001 VF51 10 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83930) 2001 VY56 10 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83931) 2001 VO58 10 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83932) 2001 VD74 11 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83933) 2001 VJ74 12 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83934) 2001 VZ74 8 նոյեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83935) 2001 VV86 15 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83936) 2001 VY86 15 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83937) 2001 VU89 12 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83938) 2001 VO93 15 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83939) 2001 VX105 12 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83940) 2001 VD122 13 նոյեմբեր 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(83941) 2001 WD 16 նոյեմբեր 2001 Բեյսեյ կենտրոն BATTeRS ծրագիր
(83942) 2001 WC12 17 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83943) 2001 WK14 19 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83944) 2001 WM17 17 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83945) 2001 WO21 18 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83946) 2001 WR26 17 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83947) 2001 WT36 17 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83948) 2001 WN37 17 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83949) 2001 WP45 19 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83950) 2001 WV69 20 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83951) 2001 WG74 20 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83952) 2001 WO80 20 նոյեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83953) 2001 WA97 18 նոյեմբեր 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(83954) 2001 WU98 19 նոյեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(83955) 2001 XR6 8 դեկտեմբեր 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(83956) Պանուզո 2001 XX30 7 դեկտեմբեր 2001 Սիմա Էկար ADAS ծրագիր
(83957) 2001 XO35 9 դեկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83958) 2001 XA36 9 դեկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83959) 2001 XD80 11 դեկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83960) 2001 XB84 11 դեկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83961) 2001 XQ113 11 դեկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83962) 2001 XW123 14 դեկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83963) 2001 XM202 11 դեկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83964) 2001 XL256 7 դեկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83965) 2001 XU256 7 դեկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83966) 2001 YX13 17 դեկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83967) 2001 YG111 17 դեկտեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(83968) 2001 YY114 17 դեկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83969) 2001 YW127 17 դեկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83970) 2001 YQ132 20 դեկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83971) 2002 AU25 9 հունվար 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(83972) 2002 AZ34 9 հունվար 2002 Կինգսնեյկ Ջոն ՄաքԿլասկի
(83973) 2002 AS181 5 հունվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83974) 2002 AV181 5 հունվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83975) 2002 AD184 6 հունվար 2002 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(83976) 2002 CA15 9 փետրվար 2002 Դեզերտ Իգլ Ուլյամ Յոնգ
(83977) 2002 CE89 7 փետրվար 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83978) 2002 CC202 10 փետրվար 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83979) 2002 EW5 11 մարտ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83980) 2002 EP9 10 մարտ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83981) 2002 EJ22 10 մարտ 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(83982) Կրատոր 2002 GO9 12 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83983) 2002 GE39 4 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83984) 2002 GL77 9 ապրիլ 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(83985) 2002 JV42 8 մայիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83986) 2002 JS101 9 մայիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83987) 2002 LR32 11 հունիս 2002 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ, Պաուլո Օլվորսեմ
(83988) 2002 LC34 10 հունիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83989) 2002 MF1 17 հունիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83990) 2002 MM1 17 հունիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83991) 2002 MS1 20 հունիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83992) 2002 MG3 25 հունիս 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(83993) 2002 MM3 19 հունիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83994) 2002 NJ12 4 հուլիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83995) 2002 NH13 4 հուլիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(83996) 2002 NP18 9 հուլիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83997) 2002 NK19 9 հուլիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83998) 2002 NA24 9 հուլիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(83999) 2002 NV26 9 հուլիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(84000) 2002 NG27 9 հուլիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (83801-83900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (84001-84100)