Աստերոիդների ցանկ (81201-81300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (81101-81200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (81301-81400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(81201) 2000 FL6 25 մարտ 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(81202) 2000 FV8 29 մարտ 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(81203) Պոլինեզիա 2000 FQ10 23 մարտ 2000 Փունաաուիա Ժան-Կլոդ Պիլե
(81204) 2000 FV10 30 մարտ 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(81205) 2000 FW10 30 մարտ 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(81206) 2000 FB11 30 մարտ 2000 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(81207) 2000 FD15 29 մարտ 2000 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(81208) 2000 FO15 28 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81209) 2000 FQ15 28 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81210) 2000 FT16 28 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81211) 2000 FX16 28 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81212) 2000 FD18 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81213) 2000 FJ18 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81214) 2000 FL18 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81215) 2000 FM18 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81216) 2000 FQ18 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81217) 2000 FQ19 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81218) 2000 FC20 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81219) 2000 FU20 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81220) 2000 FO21 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81221) 2000 FY21 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81222) 2000 FE22 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81223) 2000 FP23 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81224) 2000 FV23 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81225) 2000 FE24 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81226) 2000 FF24 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81227) 2000 FK24 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81228) 2000 FG25 26 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81229) 2000 FF26 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81230) 2000 FN26 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81231) 2000 FV26 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81232) 2000 FW26 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81233) 2000 FX26 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81234) 2000 FD27 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81235) 2000 FM27 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81236) 2000 FZ27 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81237) 2000 FD28 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81238) 2000 FN28 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81239) 2000 FR28 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81240) 2000 FO29 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81241) 2000 FW29 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81242) 2000 FB30 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81243) 2000 FJ31 28 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81244) 2000 FC33 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81245) 2000 FU33 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81246) 2000 FH34 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81247) 2000 FR34 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81248) 2000 FU34 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81249) 2000 FV34 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81250) 2000 FX34 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81251) 2000 FC35 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81252) 2000 FG35 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81253) 2000 FN35 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81254) 2000 FR35 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81255) 2000 FT35 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81256) 2000 FM36 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81257) 2000 FQ36 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81258) 2000 FD38 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81259) 2000 FS38 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81260) 2000 FJ41 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81261) 2000 FP43 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81262) 2000 FW43 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81263) 2000 FZ43 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81264) 2000 FF45 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81265) 2000 FH45 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81266) 2000 FT45 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81267) 2000 FA46 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81268) 2000 FY47 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81269) 2000 FK48 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81270) 2000 FN48 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81271) 2000 FS48 30 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81272) 2000 FA49 30 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81273) 2000 FA50 30 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81274) 2000 FA51 29 մարտ 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(81275) 2000 FC53 30 մարտ 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(81276) 2000 FC54 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81277) 2000 FZ55 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81278) 2000 FK56 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81279) 2000 FU56 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81280) 2000 FK57 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81281) 2000 FP58 26 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81282) 2000 FC59 28 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81283) 2000 FF59 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81284) 2000 FK59 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81285) 2000 FT59 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81286) 2000 FE61 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81287) 2000 FG62 26 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81288) 2000 FP63 29 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81289) 2000 FC65 26 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81290) 2000 FM69 27 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81291) 2000 FA70 27 մարտ 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(81292) 2000 FQ71 26 մարտ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(81293) 2000 FR72 25 մարտ 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(81294) 2000 GM 2 ապրիլ 2000 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(81295) 2000 GU 2 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(81296) 2000 GJ1 2 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81297) 2000 GR1 4 ապրիլ 2000 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(81298) 2000 GW1 4 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81299) 2000 GP2 2 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(81300) 2000 GW2 3 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (81101-81200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (81301-81400)