Աստերոիդների ցանկ (77101-77200)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (77001-77100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (77201-77300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(77101) 2001 DZ64 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77102) 2001 DM66 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77103) 2001 DJ67 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77104) 2001 DV67 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77105) 2001 DG69 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77106) 2001 DH69 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77107) 2001 DK70 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77108) 2001 DP71 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77109) 2001 DE73 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77110) 2001 DG73 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77111) 2001 DT73 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77112) 2001 DK74 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77113) 2001 DU74 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77114) 2001 DJ75 20 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77115) 2001 DK75 20 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77116) 2001 DO75 20 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77117) 2001 DP76 20 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77118) 2001 DB79 16 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77119) 2001 DB81 26 փետրվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(77120) 2001 DL81 26 փետրվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(77121) 2001 DD88 24 փետրվար 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(77122) 2001 DF88 24 փետրվար 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(77123) 2001 DX88 27 փետրվար 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(77124) 2001 DA89 27 փետրվար 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(77125) 2001 DC89 27 փետրվար 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(77126) 2001 DX90 21 փետրվար 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(77127) 2001 DJ93 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77128) 2001 DA95 19 փետրվար 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(77129) 2001 DX97 17 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77130) 2001 DG99 17 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77131) 2001 DK99 17 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77132) 2001 DL101 16 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77133) 2001 DM101 16 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77134) 2001 DX102 16 փետրվար 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(77135) 2001 DT103 16 փետրվար 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77136) Մենդիլո 2001 DP106 26 փետրվար 2001 Սիմա Էկար ADAS ծրագիր
(77137) 2001 DQ107 20 փետրվար 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(77138) Պուիչինգ 2001 EN 2 մարտ 2001 Դեզերտ Բիվեր Ուլյամ Յոնգ
(77139) 2001 EY 1 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77140) 2001 EC1 1 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77141) 2001 ES1 1 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77142) 2001 EC2 1 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77143) 2001 EN3 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77144) 2001 EC5 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77145) 2001 ES5 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77146) 2001 EC6 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77147) 2001 EV6 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77148) 2001 EF7 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77149) 2001 ER7 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77150) 2001 EL8 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77151) 2001 ER8 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77152) 2001 EX8 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77153) 2001 EZ8 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77154) 2001 EO9 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77155) 2001 ES10 2 մարտ 2001 Դեզերտ Բիվեր Ուլյամ Յոնգ
(77156) 2001 EE11 2 մարտ 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(77157) 2001 EJ11 2 մարտ 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(77158) 2001 EN15 15 մարտ 2001 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(77159) 2001 ED16 15 մարտ 2001 Մարքսուքուերա Մասուքուերա աստղադիտարան
(77160) 2001 EK18 13 մարտ 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(77161) 2001 EY18 14 մարտ 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(77162) 2001 EL19 15 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77163) 2001 EM19 15 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77164) 2001 ER19 15 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77165) 2001 ES19 15 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77166) 2001 EV19 15 մարտ 2001 Նիդվիլ Ջորջի աստղադիտարան
(77167) 2001 EB20 15 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77168) 2001 EK22 15 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77169) 2001 ER22 15 մարտ 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(77170) 2001 EK23 15 մարտ 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(77171) 2001 EN24 4 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77172) 2001 EF25 14 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77173) 2001 ED26 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77174) 2001 FW 17 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77175) 2001 FP1 19 մարտ 2001 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(77176) 2001 FU1 16 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77177) 2001 FD2 16 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77178) 2001 FH3 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77179) 2001 FV4 19 մարտ 2001 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(77180) 2001 FA5 19 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77181) 2001 FL6 16 մարտ 2001 Նիդվիլ Ջորջի աստղադիտարան
(77182) 2001 FM8 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77183) 2001 FS8 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(77184) 2001 FD9 20 մարտ 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(77185) Չերրիհ 2001 FE9 20 մարտ 2001 Նիդվիլ Դոն Ուելս, Ալեքս Կրուզ
(77186) 2001 FS9 20 մարտ 2001 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(77187) 2001 FY9 22 մարտ 2001 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(77188) 2001 FZ9 22 մարտ 2001 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(77189) 2001 FM10 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77190) 2001 FP10 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77191) 2001 FE11 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77192) 2001 FU12 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77193) 2001 FD14 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77194) 2001 FH14 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77195) 2001 FB16 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77196) 2001 FT16 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77197) 2001 FB17 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77198) 2001 FK17 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77199) 2001 FH18 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(77200) 2001 FY18 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (77001-77100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (77201-77300)