Աստերոիդների ցանկ (73901-74000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (73801-73900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (74001-74100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(73901) 1997 FD5 31 մարտ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73902) 1997 GX5 2 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73903) 1997 GZ9 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73904) 1997 GM10 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73905) 1997 GB12 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73906) 1997 GE15 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73907) 1997 GG15 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73908) 1997 GS18 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73909) 1997 GW18 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73910) 1997 GU20 6 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73911) 1997 GD22 6 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73912) 1997 GV28 8 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73913) 1997 GZ35 6 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73914) 1997 GN40 7 ապրիլ 1997 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(73915) 1997 GD43 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73916) 1997 HD1 27 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73917) 1997 HS1 28 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73918) 1997 HA10 30 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73919) 1997 HV10 30 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73920) 1997 HE12 30 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73921) 1997 LT4 7 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73922) 1997 LZ12 7 հունիս 1997 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(73923) 1997 MU1 30 հունիս 1997 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(73924) 1997 MN3 28 հունիս 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73925) 1997 MS6 28 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73926) 1997 ML9 26 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73927) 1997 MK11 28 հունիս 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73928) 1997 NK2 3 հուլիս 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73929) 1997 OK1 28 հուլիս 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73930) 1997 PV 3 օգոստոս 1997 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(73931) 1997 PK3 3 օգոստոս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(73932) 1997 QD5 25 օգոստոս 1997 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(73933) 1997 RW1 3 սեպտեմբեր 1997 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(73934) 1997 SO2 24 սեպտեմբեր 1997 Օնդրեյով Լենկա Սարունովա
(73935) 1997 SH3 26 սեպտեմբեր 1997 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(73936) տակեյամատո 1997 SF4 24 սեպտեմբեր 1997 Մորիյամա Յասուկաձու Իկարի
(73937) 1997 SV6 23 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73938) 1997 SH7 23 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73939) 1997 SG10 26 սեպտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(73940) 1997 SX10 27 սեպտեմբեր 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(73941) 1997 SN11 27 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73942) 1997 SN12 27 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73943) 1997 SE15 28 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73944) 1997 SG24 30 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73945) 1997 SS28 28 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73946) 1997 SD32 24 սեպտեմբեր 1997 Բերգիշ Գլադբախ Վոլֆ Բիկել
(73947) 1997 TV3 3 հոկտեմբեր 1997 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(73948) 1997 TK12 2 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73949) 1997 TT12 2 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73950) 1997 TE13 3 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73951) 1997 UK8 21 հոկտեմբեր 1997 Չըրչ Ստրետոն Սթիվեն Լորի
(73952) 1997 UQ17 25 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73953) 1997 UN20 27 հոկտեմբեր 1997 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(73954) 1997 UR20 20 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(73955) 1997 UE21 22 հոկտեմբեր 1997 Սաջի Սաջի աստղադիտարան
(73956) 1997 VQ6 5 նոյեմբեր 1997 Նաչի-Կացուուրա Յոշիսադա Սիմիձու, Տակեշի Ուրատա
(73957) 1997 VF7 2 նոյեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(73958) 1997 WN 18 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(73959) 1997 WV11 22 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73960) 1997 WE21 23 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(73961) 1997 WP25 30 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73962) 1997 WN40 29 նոյեմբեր 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73963) 1997 WO41 29 նոյեմբեր 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73964) 1997 WK42 29 նոյեմբեր 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73965) 1997 XF5 6 դեկտեմբեր 1997 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(73966) 1997 XG10 6 դեկտեմբեր 1997 Քլաուդքրոֆտ Ուորեն Օֆուտ
(73967) 1997 XX10 4 դեկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(73968) 1997 YQ4 24 դեկտեմբեր 1997 Չիչիբու Նաոտո Սատո
(73969) 1997 YK12 21 դեկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73970) 1998 AX6 5 հունվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(73971) 1998 BN8 25 հունվար 1998 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(73972) 1998 BA18 22 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73973) 1998 BF22 23 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73974) 1998 BT26 29 հունվար 1998 Մոդրա Պետեր Կոլենի, Լեոնարդ Կորնոշ
(73975) 1998 BD34 18 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73976) 1998 BE35 26 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73977) 1998 BT42 20 հունվար 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73978) 1998 DU6 17 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73979) 1998 DF8 21 փետրվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(73980) 1998 DV8 23 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73981) 1998 DE16 25 փետրվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(73982) 1998 DB17 23 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73983) 1998 DS19 26 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73984) Կլոդբերնարդ 1998 DJ20 26 փետրվար 1998 Բլուվակ Ռենե Ռոյ
(73985) 1998 DH28 23 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73986) 1998 DR29 28 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73987) 1998 EA2 2 մարտ 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(73988) 1998 EJ11 1 մարտ 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(73989) 1998 ED12 1 մարտ 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(73990) 1998 EU12 1 մարտ 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(73991) 1998 FP 18 մարտ 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(73992) 1998 FK1 20 մարտ 1998 Վումերա Ֆրանկ Զոլտովսկի
(73993) 1998 FZ4 22 մարտ 1998 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(73994) 1998 FM21 20 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73995) 1998 FQ25 20 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73996) 1998 FU28 20 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73997) 1998 FB38 20 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73998) 1998 FR40 20 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73999) 1998 FP43 20 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(74000) 1998 FM44 20 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (73801-73900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (74001-74100)