Աստերոիդների ցանկ (73501-73600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (73401-73500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (73601-73700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(73501) 2002 RG157 11 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(73502) 2002 RE224 13 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(73503) 2002 TX52 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73504) 2002 TO110 2 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(73505) 2002 TD124 4 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(73506) 2002 TJ144 5 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73507) 2002 TN220 6 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73508) 2002 TQ220 6 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73509) 2002 TG260 9 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73510) 2002 UQ 22 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(73511) Լովաս 2002 YD3 25 դեկտեմբեր 2002 Պիսկեշտետո Կրիստիան Սարնեցկի
(73512) 2003 AL11 1 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73513) 2003 BK10 26 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(73514) 2003 BB48 27 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73515) 2003 EU5 5 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73516) 2003 EY45 7 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73517) Կրանբրուկ 2003 FG78 27 մարտ 2003 Կատալինա CSS ծրագիր
(73518) 2003 HW46 28 ապրիլ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73519) 2003 JF10 1 մայիս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73520) Բոսլոուգ 2003 MB1 22 հունիս 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(73521) 2003 MD1 22 հունիս 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(73522) 2003 MK2 22 հունիս 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(73523) 2003 MQ3 25 հունիս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73524) 2003 MO6 26 հունիս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73525) 2003 MP8 28 հունիս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73526) 2003 NU 1 հուլիս 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(73527) 2003 NC3 2 հուլիս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73528) 2003 NU8 5 հուլիս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73529) 2003 OF1 22 հուլիս 2003 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(73530) 2003 OL2 22 հուլիս 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(73531) 2003 OE5 22 հուլիս 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(73532) 2003 OF5 22 հուլիս 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(73533) Ալոնսո 2003 OC6 25 հուլիս 2003 Մայորկա Մայորկայի աստղադիտարան
(73534) 2003 OD7 24 հուլիս 2003 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(73535) 2003 OB14 28 հուլիս 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(73536) 2003 OX14 22 հուլիս 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(73537) 2003 OC15 22 հուլիս 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(73538) 2003 OD15 22 հուլիս 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(73539) 2003 OW18 30 հուլիս 2003 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(73540) 2003 OZ20 23 հուլիս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73541) 2003 OE22 29 հուլիս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73542) 2003 OJ23 29 հուլիս 2003 Բերգիշ Գլադբախ Վոլֆ Բիկել
(73543) 2003 OB30 24 հուլիս 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(73544) 2003 OZ30 30 հուլիս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73545) 2003 OB31 30 հուլիս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73546) 2003 OM31 30 հուլիս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73547) 2003 PW 1 օգոստոս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73548) 2003 PM3 2 օգոստոս 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(73549) 2003 PL8 3 օգոստոս 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(73550) 2003 PG9 4 օգոստոս 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(73551) 2003 QV 18 օգոստոս 2003 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(73552) 2003 QK12 22 օգոստոս 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(73553) 2003 QH30 22 օգոստոս 2003 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(73554) 2124 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73555) 2129 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73556) 2130 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73557) 2131 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73558) 2567 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73559) 2665 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73560) 2737 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73561) 2803 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73562) 2810 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73563) 3009 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73564) 4051 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73565) 4252 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73566) 4259 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73567) 4509 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73568) 4656 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73569) 4659 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73570) 4736 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73571) 4755 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73572) 4765 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73573) 4766 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73574) 4783 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73575) 4789 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73576) 4812 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73577) 4818 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73578) 6277 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73579) 6284 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73580) 6285 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73581) 6772 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73582) 2249 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73583) 3092 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73584) 3228 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73585) 3339 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73586) 4141 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73587) 1020 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73588) 1067 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73589) 1114 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73590) 1258 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73591) 1359 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73592) 1401 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73593) 1806 T-2 24 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73594) 2014 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73595) 2129 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73596) 2147 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73597) 2188 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73598) 2912 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73599) 3012 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(73600) 3020 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
Աստերոիդների ցանկ (73401-73500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (73601-73700)