Աստերոիդների ցանկ (64001-64100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (63901-64000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (64101-64200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(64001) 2001 SU115 19 սեպտեմբեր 2001 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռոյ Տակեր
(64002) 2001 SO116 18 սեպտեմբեր 2001 Դեզերտ Իգլ Ուլյամ Յոնգ
(64003) 2001 SN118 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64004) 2001 SZ120 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64005) 2001 SF121 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64006) 2001 SS124 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64007) 2001 SF126 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64008) 2001 SQ126 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64009) 2001 SD127 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64010) 2001 SW130 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64011) 2001 SX134 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64012) 2001 SR135 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64013) 2001 SF140 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64014) 2001 SG141 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64015) 2001 SL143 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64016) 2001 SX144 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64017) 2001 SN147 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64018) 2001 SQ149 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64019) 2001 SB152 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64020) 2001 SN152 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64021) 2001 SQ153 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64022) 2001 SU153 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64023) 2001 SO157 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64024) 2001 SL160 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64025) 2001 SB161 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64026) 2001 SS161 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64027) 2001 SV161 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64028) 2001 SJ163 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64029) 2001 SA166 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64030) 2001 SQ168 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64031) 2001 SV169 24 սեպտեմբեր 2001 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ, Պաուլո Օլվորսեմ
(64032) 2001 SF172 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64033) 2001 SM175 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64034) 2001 SD176 16 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64035) 2001 SB179 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64036) 2001 SO190 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64037) 2001 SO193 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64038) 2001 SC223 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64039) 2001 SG223 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64040) 2001 SU231 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64041) 2001 SF232 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64042) 2001 SE234 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64043) 2001 SL235 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64044) 2001 SS238 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64045) 2001 SA240 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64046) 2001 SR240 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64047) 2001 SA243 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64048) 2001 SN244 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64049) 2001 SQ244 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64050) 2001 SK245 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64051) 2001 SP252 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64052) 2001 SX253 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64053) 2001 SN254 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64054) 2001 SY254 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64055) 2001 SR255 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64056) 2001 SZ256 19 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64057) 2001 SA258 20 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64058) 2001 SZ260 20 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64059) 2001 SB261 20 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64060) 2001 SM263 25 սեպտեմբեր 2001 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ, Պաուլո Օլվորսեմ
(64061) 2001 SG265 25 սեպտեմբեր 2001 Դեզերտ Իգլ Ուլյամ Յոնգ
(64062) 2001 SB266 25 սեպտեմբեր 2001 Դեզերտ Իգլ Ուլյամ Յոնգ
(64063) 2001 SD267 25 սեպտեմբեր 2001 Դեզերտ Իգլ Ուլյամ Յոնգ
(64064) 2001 SC268 25 սեպտեմբեր 2001 Դեզերտ Իգլ Ուլյամ Յոնգ
(64065) 2001 SF268 25 սեպտեմբեր 2001 Դեզերտ Իգլ Ուլյամ Յոնգ
(64066) 2001 SJ268 25 սեպտեմբեր 2001 Դեզերտ Իգլ Ուլյամ Յոնգ
(64067) 2001 SB270 18 սեպտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(64068) 2001 SO271 20 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64069) 2001 SV271 20 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64070) NEAT 2001 SS272 24 սեպտեմբեր 2001 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ, Պաուլո Օլվորսեմ
(64071) 2001 SQ276 21 սեպտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(64072) 2001 SU276 21 սեպտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(64073) 2001 SV277 21 սեպտեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(64074) 2001 SJ278 21 սեպտեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(64075) 2001 SD279 21 սեպտեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(64076) 2001 SK279 21 սեպտեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(64077) 2001 SN279 21 սեպտեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(64078) 2001 SO279 21 սեպտեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(64079) 2001 SP279 21 սեպտեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(64080) 2001 SU279 21 սեպտեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(64081) 2001 SX279 21 սեպտեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(64082) 2001 SM280 21 սեպտեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(64083) 2001 SP280 21 սեպտեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(64084) 2001 SA283 22 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64085) 2001 SC283 22 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64086) 2001 SE283 22 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64087) 2001 SH285 22 սեպտեմբեր 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(64088) 2001 SX285 28 սեպտեմբեր 2001 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ, Պաուլո Օլվորսեմ
(64089) 2001 SA288 27 սեպտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(64090) 2001 SA289 22 սեպտեմբեր 2001 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռոյ Տակեր
(64091) 2001 SL289 27 սեպտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(64092) 2001 SM289 27 սեպտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(64093) 2001 SU291 17 սեպտեմբեր 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(64094) 2001 SE293 17 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64095) 2001 SB320 21 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64096) 2001 SR332 19 սեպտեմբեր 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(64097) 2001 SP334 20 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64098) 2001 SD341 21 սեպտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(64099) 2001 SN346 25 սեպտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(64100) 2001 TY 9 հոկտեմբեր 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (63901-64000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (64101-64200)