Աստերոիդների ցանկ (48001-48100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (47901-48000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (48101-48200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(48001) 2001 BZ41 24 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48002) 2001 BN44 19 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48003) 2001 BZ49 21 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48004) 2001 BS61 31 հունվար 2001 Դեզերտ Բիվեր Ուլյամ Յոնգ
(48005) 2001 BM66 26 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48006) 2001 BF67 30 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48007) 2001 BH67 30 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48008) 2001 BX67 31 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48009) 2001 BK69 31 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48010) 2001 BD70 31 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48011) 2001 BQ73 29 հունվար 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(48012) 2001 BV77 25 հունվար 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(48013) 2001 CB1 1 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48014) 2001 CS6 1 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48015) 2001 CQ8 1 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48016) 2001 CQ9 1 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48017) 2001 CW16 1 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48018) 2001 CB36 15 փետրվար 2001 Չրնի Վրխ Չրնի Վրխ աստղադիտարան
(48019) 2001 CD43 15 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48020) 2001 DC 16 փետրվար 2001 Չրնի Վրխ Չրնի Վրխ աստղադիտարան
(48021) 2001 DN6 16 փետրվար 2001 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(48022) 2001 DJ7 16 փետրվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(48023) 2001 DL7 16 փետրվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(48024) 2001 DJ17 16 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48025) 2001 DS17 16 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48026) 2001 DN24 17 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48027) 2001 DG29 17 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48028) 2001 DX31 17 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48029) 2001 DS37 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48030) 2001 DH39 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48031) 2001 DL39 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48032) 2001 DX42 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48033) 2001 DJ44 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48034) 2001 DM53 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48035) 2001 DM67 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48036) 2001 DA68 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48037) 2001 DE68 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48038) 2001 DC69 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48039) 2001 DT69 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48040) 2001 DL70 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48041) 2001 DE71 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48042) 2001 DO71 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48043) 2001 DF74 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48044) 2001 DZ74 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48045) 2001 DD81 26 փետրվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(48046) 2001 DO83 23 փետրվար 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(48047) Հուգթեն 2001 DL86 22 փետրվար 2001 Նոգալես Տենգարա II աստղադիտարան
(48048) 2001 DG88 24 փետրվար 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(48049) 2001 DB90 22 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48050) 2001 DK92 20 փետրվար 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(48051) 2001 DV93 19 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48052) 2001 DZ98 17 փետրվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48053) 2001 EL 2 մարտ 2001 Դեզերտ Բիվեր Ուլյամ Յոնգ
(48054) 2001 EM 2 մարտ 2001 Դեզերտ Բիվեր Ուլյամ Յոնգ
(48055) 2001 EQ3 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48056) 2001 EF4 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48057) 2001 EO5 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48058) 2001 EE7 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48059) 2001 ET7 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48060) 2001 EY7 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48061) 2001 EZ7 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48062) 2001 EK8 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48063) 2001 EP9 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48064) 2001 EL16 15 մարտ 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(48065) 2001 EK17 15 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48066) 2001 EH20 15 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48067) 2001 EF21 15 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48068) 2001 EU26 2 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48069) 2001 FP 16 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48070) Զիզա 2001 FB4 19 մարտ 2001 Ջանկ Բոնդ Դևիդ Հիլի
(48071) 2001 FV5 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48072) 2001 FB11 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48073) 2001 FC13 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48074) 2001 FC15 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48075) 2001 FY15 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48076) 2001 FZ17 19 մարտ 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(48077) 2001 FX24 17 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48078) 2001 FQ25 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48079) 2001 FQ33 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48080) 2001 FF34 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48081) 2001 FJ35 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48082) 2001 FT35 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48083) 2001 FO36 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48084) 2001 FV37 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48085) 2001 FU41 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48086) 2001 FV41 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48087) 2001 FZ41 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48088) 2001 FG42 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48089) 2001 FH42 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48090) 2001 FK42 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48091) 2001 FT44 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48092) 2001 FL45 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48093) 2001 FR46 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48094) 2001 FX47 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48095) 2001 FZ50 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48096) 2001 FP51 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48097) 2001 FW52 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48098) 2001 FL54 18 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48099) 2001 FT57 19 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(48100) 2001 FW57 21 մարտ 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (47901-48000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (48101-48200)