Աստերոիդների ցանկ (43001-43100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (42901-43000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (43101-43200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(43001) 1999 UE9 29 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43002) 1999 US12 29 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43003) 1999 UC14 29 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43004) 1999 UR16 29 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43005) 1999 UA17 30 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43006) 1999 UG26 30 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43007) 1999 UK27 30 հոկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(43008) 1999 UD31 31 հոկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(43009) 1999 UB39 29 հոկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(43010) 1999 UE41 17 հոկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(43011) 1999 UD42 20 հոկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43012) 1999 US49 30 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43013) 1999 UX50 30 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43014) 1999 UQ51 31 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43015) 1999 UD52 31 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43016) 1999 VM 2 նոյեմբեր 1999 Օաքսակա Ջեյմս Ռոի
(43017) 1999 VA2 5 նոյեմբեր 1999 Օաքսակա Ջեյմս Ռոի
(43018) 1999 VY2 4 նոյեմբեր 1999 Նաչի-Կացուուրա Յոշիսադա Սիմիձու, Տակեշի Ուրատա
(43019) 1999 VG3 1 նոյեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(43020) 1999 VO4 1 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43021) 1999 VT5 4 նոյեմբեր 1999 Նաչի-Կացուուրա Յոշիսադա Սիմիձու, Տակեշի Ուրատա
(43022) 1999 VR7 7 նոյեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(43023) 1999 VS12 11 նոյեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(43024) 1999 VU12 11 նոյեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(43025) Վալյուշա 1999 VW12 1 նոյեմբեր 1999 Ուքլ Էրիկ Էլստ, Սերգեյ Իպատով
(43026) 1999 VJ20 11 նոյեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(43027) 1999 VA23 12 նոյեմբեր 1999 Գնոսկա Ստեֆանո Սպոզետի
(43028) 1999 VE23 12 նոյեմբեր 1999 Գնոսկա Ստեֆանո Սպոզետի
(43029) 1999 VT24 13 նոյեմբեր 1999 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(43030) 1999 VK25 13 նոյեմբեր 1999 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(43031) 1999 VY25 14 նոյեմբեր 1999 Ֆարփոյնթ Գարի Հուգ, Գրեմ Բելլ
(43032) 1999 VR26 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43033) 1999 VT29 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43034) 1999 VO34 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43035) 1999 VO35 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43036) 1999 VF37 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43037) 1999 VH37 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43038) 1999 VV44 4 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43039) 1999 VD45 4 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43040) 1999 VT45 4 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43041) 1999 VC47 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43042) 1999 VF47 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43043) 1999 VN49 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43044) 1999 VR49 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43045) 1999 VV49 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43046) 1999 VF50 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43047) 1999 VT56 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43048) 1999 VR59 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43049) 1999 VD61 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43050) 1999 VL66 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43051) 1999 VF71 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43052) 1999 VJ71 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43053) 1999 VD72 11 նոյեմբեր 1999 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(43054) 1999 VU78 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43055) 1999 VR81 5 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43056) 1999 VW88 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43057) 1999 VN92 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43058) 1999 VT92 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43059) 1999 VF93 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43060) 1999 VS93 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43061) 1999 VU93 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43062) 1999 VC103 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43063) 1999 VC104 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43064) 1999 VK114 9 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43065) 1999 VZ124 10 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43066) 1999 VJ135 13 նոյեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(43067) 1999 VA140 10 նոյեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(43068) 1999 VK159 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43069) 1999 VO160 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43070) 1999 VD161 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43071) 1999 VA173 15 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43072) 1999 VS177 6 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43073) 1999 VP184 15 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43074) 1999 VT188 15 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43075) 1999 VJ189 15 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43076) 1999 VW189 15 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43077) 1999 VY191 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43078) 1999 VX192 1 նոյեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(43079) 1999 VS194 1 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43080) 1999 VA198 3 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43081) 1999 VA199 4 նոյեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(43082) 1999 VH216 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43083) Ֆրանկկոնրադ 1999 WR 19 նոյեմբեր 1999 Բատոն Ռուժ Ուոլտեր Կունի կր.
(43084) 1999 WQ1 30 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43085) 1999 WE2 19 նոյեմբեր 1999 Օնդրեյով Պետր Կուշնիրակ
(43086) 1999 WB7 28 նոյեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(43087) 1999 WW8 28 նոյեմբեր 1999 Գնոսկա Ստեֆանո Սպոզետի
(43088) 1999 WO9 30 նոյեմբեր 1999 Չիյոդա Տակուո Կոջիմա
(43089) 1999 WP12 29 նոյեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(43090) 1999 WF20 16 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43091) 1999 XL1 2 դեկտեմբեր 1999 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(43092) 1999 XT5 4 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43093) 1999 XA7 4 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43094) 1999 XK7 4 դեկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(43095) 1999 XF8 3 դեկտեմբեր 1999 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(43096) 1999 XL11 5 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(43097) 1999 XM13 5 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43098) 1999 XD14 5 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(43099) 1999 XO15 5 դեկտեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(43100) 1999 XV15 6 դեկտեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
Աստերոիդների ցանկ (42901-43000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (43101-43200)