Աստերոիդների ցանկ (25001-25100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (24901-25000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (25101-25200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(25001) Պաչեկո 1998 OW6 31 հուլիս 1998 Մայորկա Ալվարո Լոպես-Գարսիա
(25002) 1998 OP7 26 հուլիս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(25003) 1998 OZ8 26 հուլիս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(25004) 1998 OF10 26 հուլիս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(25005) 1998 OU12 26 հուլիս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(25006) 1998 OD13 26 հուլիս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(25007) 1998 PJ 5 օգոստոս 1998 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(25008) 1998 PL 8 օգոստոս 1998 Վումերա Ֆրանկ Զոլտովսկի
(25009) 1998 PG1 15 օգոստոս 1998 Վումերա Ֆրանկ Զոլտովսկի
(25010) 1998 PL1 14 օգոստոս 1998 Մայորկա Ալվարո Լոպես-Գարսիա, Ռաֆաել Պաչեկո
(25011) 1998 PP1 13 օգոստոս 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(25012) 1998 QC 17 օգոստոս 1998 Վիշնյանյան Վիշնյանյան աստղադիտարան
(25013) 1998 QR 17 օգոստոս 1998 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(25014) Քրիստինպալաու 1998 QT 18 օգոստոս 1998 Լես Տարդյուի Միքաել Բոեֆ
(25015) 1998 QN2 19 օգոստոս 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(25016) 1998 QJ4 18 օգոստոս 1998 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(25017) 1998 QG6 24 օգոստոս 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(25018) 1998 QN6 24 օգոստոս 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(25019) Վալենտոսկի 1998 QO10 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25020) Տինյաչենգ 1998 QY13 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25021) Նիսչայկումար 1998 QV17 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25022) Հեմալիբատրա 1998 QK18 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25023) Սանդարեշ 1998 QA19 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25024) Կալեբմակգրաու 1998 QL19 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25025) Ջոշուավո 1998 QW20 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25026) 1998 QF23 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25027) 1998 QN25 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25028) 1998 QL26 25 օգոստոս 1998 Վումերա Ֆրանկ Զոլտովսկի
(25029) Լյուդվիգհեսսե 1998 QO28 26 օգոստոս 1998 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(25030) 1998 QL29 22 օգոստոս 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(25031) 1998 QM30 23 օգոստոս 1998 Վիշնյանյան Վիշնյանյան աստղադիտարան
(25032) Ռենդելռեյ 1998 QV31 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25033) 1998 QM32 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25034) Լեսլիմարի 1998 QS32 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25035) Սկալաս 1998 QN33 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25036) Էլիզաբեթոֆ 1998 QT36 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25037) 1998 QC37 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25038) Մատեբեզդեկ 1998 QK37 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25039) Չենսուն 1998 QF38 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25040) 1998 QF40 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25041) 1998 QX40 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25042) Քյուիջուն 1998 QN42 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25043) Ֆանգքսինգ 1998 QQ42 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25044) 1998 QE43 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25045) Բայքսուֆեյ 1998 QU43 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25046) Սյույիհան 1998 QK44 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25047) Ցույտեհսին 1998 QN44 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25048) 1998 QJ45 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25049) Քրիստոֆնորն 1998 QS45 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25050) Միչմադսեն 1998 QN50 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25051) 1998 QE53 20 օգոստոս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(25052) 1998 QG54 27 օգոստոս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(25053) 1998 QB55 27 օգոստոս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(25054) 1998 QN55 26 օգոստոս 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(25055) 1998 QM57 30 օգոստոս 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(25056) 1998 QP57 30 օգոստոս 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(25057) 1998 QW62 30 օգոստոս 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(25058) Շենգուլդ 1998 QO63 25 օգոստոս 1998 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(25059) 1998 QA69 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25060) 1998 QP69 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25061) 1998 QQ69 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25062) Ռասմուսեն 1998 QH71 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25063) 1998 QV74 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25064) 1998 QN85 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25065) Լաուտակին 1998 QW85 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25066) 1998 QN86 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25067) 1998 QW86 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25068) 1998 QV88 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25069) 1998 QF89 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25070) 1998 QY90 28 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25071) 1998 QN92 28 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25072) 1998 QB93 28 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25073) Լաուտակշինգ 1998 QM94 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25074) Հոնամի 1998 QF96 19 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25075) Կիյոմատո 1998 QK98 28 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25076) 1998 QM98 28 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25077) 1998 QJ99 26 օգոստոս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(25078) 1998 QV99 26 օգոստոս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(25079) 1998 QU103 26 օգոստոս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(25080) 1998 QX103 26 օգոստոս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(25081) 1998 QR108 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25082) Ուիլիամհոջ 1998 RP1 15 սեպտեմբեր 1998 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(25083) 1998 RV1 14 սեպտեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(25084) 1998 RP5 15 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(25085) Մելենա 1998 RM6 14 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(25086) 1998 RU8 13 սեպտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(25087) Կազտանիգուչի 1998 RK17 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25088) Յոշիմուրա 1998 RR19 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25089) Սանաբրիա-Ռիվերա 1998 RN25 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25090) 1998 RA39 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25091) Սանրեզ-Կլաուդիո 1998 RH41 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25092) 1998 RV42 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25093) Անդմիխայլով 1998 RO45 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25094) Զեմցով 1998 RF46 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25095) Չուրինով 1998 RT46 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25096) 1998 RW46 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25097) 1998 RK47 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25098) Գրիդնև 1998 RQ47 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25099) Մաշինսկի 1998 RS47 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(25100) Ժայվեյչաո 1998 RY47 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (24901-25000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (25101-25200)