Աստերոիդների ցանկ (239001-239100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից



Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(239001) 2006 CG49 03 փետրվար 2006 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(239002) 2006 CL50 03 փետրվար 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239003) 2006 CX61 03 փետրվար 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239004) 2006 DT5 20 փետրվար 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239005) 2006 DY5 20 փետրվար 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(239006) 2006 DH8 20 փետրվար 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239007) 2006 DA21 20 փետրվար 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(239008) 2006 DW21 20 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239009) 2006 DW22 20 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239010) 2006 DE24 20 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239011) 2006 DC26 20 փետրվար 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239012) 2006 DZ47 21 փետրվար 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239013) 2006 DH48 21 փետրվար 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239014) 2006 DW52 24 փետրվար 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(239015) 2006 DE70 20 փետրվար 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239016) 2006 DA73 22 փետրվար 2006 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(239017) 2006 DV81 24 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239018) 2006 DC82 24 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239019) 2006 DK94 24 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239020) 2006 DR102 25 փետրվար 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239021) 2006 DH104 25 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239022) 2006 DD107 25 փետրվար 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239023) 2006 DC108 25 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239024) 2006 DC110 25 փետրվար 2006 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(239025) 2006 DF110 25 փետրվար 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239026) 2006 DX113 27 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239027) 2006 DN116 27 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239028) 2006 DY120 22 փետրվար 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(239029) 2006 DO121 22 փետրվար 2006 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(239030) 2006 DP123 24 փետրվար 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239031) 2006 DT126 25 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239032) 2006 DM134 25 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239033) 2006 DY138 25 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239034) 2006 DO139 25 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239035) 2006 DZ145 25 փետրվար 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239036) 2006 DS147 25 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239037) 2006 DH148 25 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239038) 2006 DZ160 27 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239039) 2006 DK175 27 փետրվար 2006 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(239040) 2006 DJ187 27 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239041) 2006 DO190 27 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239042) 2006 DB193 27 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239043) 2006 DH198 26 փետրվար 2006 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(239044) 2006 DX201 20 փետրվար 2006 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(239045) 2006 DV202 22 փետրվար 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(239046) 2006 DQ212 25 փետրվար 2006 Ֆլագստաֆ USNO Ֆլագստաֆի USNO աստղադիտարան
(239047) 2006 DO214 27 փետրվար 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239048) 2006 EV16 02 մարտ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239049) 2006 ET37 04 մարտ 2006 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(239050) 2006 ED41 04 մարտ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239051) 2006 EU41 04 մարտ 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(239052) 2006 EF46 04 մարտ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239053) 2006 EX48 04 մարտ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239054) 2006 EU51 04 մարտ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239055) 2006 EH53 05 մարտ 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(239056) 2006 EA60 05 մարտ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239057) 2006 FO4 23 մարտ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239058) 2006 FW9 24 մարտ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239059) 2006 FA17 23 մարտ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239060) 2006 FV24 24 մարտ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239061) 2006 FF32 25 մարտ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239062) 2006 FA37 23 մարտ 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(239063) 2006 FW39 25 մարտ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239064) 2006 FA42 26 մարտ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239065) 2006 FD48 24 մարտ 2006 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(239066) 2006 FY49 26 մարտ 2006 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(239067) 2006 FC50 31 մարտ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239068) 2006 FC53 23 մարտ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239069) 2006 FY53 26 մարտ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239070) 2006 FO54 25 մարտ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239071) 2006 GF 01 ապրիլ 2006 Լուլին Յե Քուանժի
(239072) 2006 GL14 02 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239073) 2006 GY14 02 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239074) 2006 GG16 02 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239075) 2006 GK19 02 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239076) 2006 GF28 02 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239077) 2006 GP31 02 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239078) 2006 GX36 08 ապրիլ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239079) 2006 GN40 06 ապրիլ 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(239080) 2006 GB45 07 ապրիլ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239081) 2006 GM49 06 ապրիլ 2006 Սայդինգ-Սփրինգ Սայդինգ-Սփրինգ սրվեյ ծրագիր
(239082) 2006 GG51 02 ապրիլ 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(239083) 2006 GJ51 06 ապրիլ 2006 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(239084) 2006 GY52 09 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239085) 2006 GZ53 07 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239086) 2006 HO3 18 ապրիլ 2006 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(239087) 2006 HY10 19 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239088) 2006 HW14 19 ապրիլ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239089) 2006 HA19 18 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239090) 2006 HJ19 18 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239091) 2006 HA27 20 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239092) 2006 HT35 19 ապրիլ 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(239093) 2006 HP38 21 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239094) 2006 HY38 21 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239095) 2006 HE39 21 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239096) 2006 HF44 24 ապրիլ 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն սրվեյ ծրագիր
(239097) 2006 HR47 24 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239098) 2006 HC48 24 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(239099) 2006 HX48 24 ապրիլ 2006 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(239100) 2006 HZ49 26 ապրիլ 2006 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր