Աստերոիդների ցանկ (23601-23700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (23501-23600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23701-23800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(23601) 1995 YC5 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23602) 1995 YK20 23 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23603) 1995 YM23 21 դեկտեմբեր 1995 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(23604) 1996 AL 11 հունվար 1996 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23605) 1996 AP 11 հունվար 1996 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23606) 1996 AS1 13 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23607) 1996 AR2 13 հունվար 1996 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23608) Ալպիապուան 1996 AC4 15 հունվար 1996 Սիմա Էկար Մաուրա Տոմբելի, Ուլիսե Մունարի
(23609) 1996 AU6 12 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23610) 1996 AW7 12 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23611) 1996 BO3 27 հունվար 1996 Օոհիրա Տակեշի Ուրատա
(23612) Ռամզել 1996 BJ4 22 հունվար 1996 Սոկորո Ռոբերտ Վեբեր
(23613) 1996 EK6 11 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23614) 1996 FX 18 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(23615) 1996 FK12 28 մարտ 1996 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(23616) 1996 HY10 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23617) Դյունա 1996 HM13 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23618) 1996 JS5 11 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23619) 1996 JX7 12 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23620) 1996 LS2 11 հունիս 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23621) 1996 PA 5 օգոստոս 1996 Սայդինգ-Սփրինգ Գորդոն Ջերարդ
(23622) 1996 RW29 12 սեպտեմբեր 1996 Լա Սիլա UDTS ծրագիր
(23623) 1996 TR29 7 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23624) 1996 UX3 29 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(23625) Գելֆոնդ 1996 WX 19 նոյեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(23626) 1996 XD3 3 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23627) 1996 XG19 8 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23628) Իչիմուրա 1996 XZ31 8 դեկտեմբեր 1996 Չիչիբու Նաոտո Սատո
(23629) 1996 YR 20 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23630) 1996 YA3 30 դեկտեմբեր 1996 Չիչիբու Նաոտո Սատո
(23631) 1997 AG 2 հունվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23632) 1997 AQ 2 հունվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23633) 1997 AF3 4 հունվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23634) 1997 AY3 6 հունվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23635) 1997 AH4 6 հունվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23636) 1997 AJ4 6 հունվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23637) 1997 AM6 4 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(23638) Նագանո 1997 AV6 6 հունվար 1997 Չիչիբու Նաոտո Սատո
(23639) 1997 AN7 9 հունվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23640) 1997 AY7 2 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23641) 1997 AU10 9 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23642) 1997 AD15 9 հունվար 1997 Օոհիրա Տակեշի Ուրատա
(23643) 1997 AQ15 12 հունվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(23644) Յամանեկո 1997 AW17 13 հունվար 1997 Կումա Կոգեն Ակիմասա Նակամուրա
(23645) 1997 BJ2 30 հունվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23646) 1997 BX2 30 հունվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23647) 1997 BR3 31 հունվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23648) Կոլար 1997 CB 1 փետրվար 1997 Օնդրեյով Լենկա Սարունովա
(23649) Տոհոկու 1997 CJ5 1 փետրվար 1997 Չիչիբու Նաոտո Սատո
(23650) 1997 CU5 7 փետրվար 1997 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(23651) 1997 CN12 3 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23652) 1997 CW19 12 փետրվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23653) 1997 CE21 6 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23654) 1997 CC26 13 փետրվար 1997 Օոհիրա Տակեշի Ուրատա
(23655) 1997 CG26 14 փետրվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23656) 1997 CK26 14 փետրվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23657) 1997 CB28 6 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(23658) 1997 CC28 6 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(23659) 1997 EH 1 մարտ 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23660) 1997 ED5 4 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23661) 1997 EL16 5 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23662) 1997 ES17 3 մարտ 1997 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(23663) Կալու 1997 EG18 10 մարտ 1997 Արբոն լա Ֆորե Միշել Մունիե
(23664) 1997 EP25 5 մարտ 1997 Օոհիրա Տակեշի Ուրատա
(23665) 1997 EU46 12 մարտ 1997 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23666) 1997 FT1 30 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23667) 1997 FM4 31 մարտ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23668) 1997 FR4 31 մարտ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23669) 1997 FB5 31 մարտ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23670) 1997 GX14 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23671) 1997 GX18 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23672) 1997 GR21 6 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23673) 1997 GB23 6 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23674) 1997 GJ23 6 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23675) 1997 GU23 6 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23676) 1997 GR25 4 ապրիլ 1997 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(23677) 1997 GV32 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23678) 1997 GW32 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23679) 1997 GM33 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23680) 1997 GL34 3 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23681) 1997 GC36 6 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23682) 1997 GT40 7 ապրիլ 1997 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23683) 1997 HO1 28 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23684) 1997 HB10 30 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23685) Տոալդո 1997 JV 1 մայիս 1997 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(23686) Սոնգյուան 1997 JZ7 8 մայիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(23687) 1997 JA11 8 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23688) 1997 JJ11 3 մայիս 1997 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23689) 1997 JC13 3 մայիս 1997 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23690) 1997 JD14 9 մայիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(23691) 1997 JN16 3 մայիս 1997 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23692) 1997 KA 20 մայիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(23693) 1997 KU2 30 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23694) 1997 KZ3 29 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23695) 1997 MS4 28 հունիս 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23696) 1997 MV4 28 հունիս 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23697) 1997 MK9 26 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23698) 1997 NA3 4 հուլիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(23699) Պոլգորդան 1997 ND3 8 հուլիս 1997 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(23700) 1997 OZ 25 հուլիս 1997 Մայորկա Ռաֆաել Պաչեկո, Ալվարո Լոպես-Գարսիա
Աստերոիդների ցանկ (23501-23600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23701-23800)