Աստերոիդների ցանկ (20301-20400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (20201-20300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (20401-20500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(20301) Թակուր 1998 FY99 31 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20302) Կևինվոնգ 1998 FW100 31 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20303) Լինդվեստրիկ 1998 FU101 31 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20304) Վոլֆսոն 1998 FA102 31 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20305) Ֆելիսիայեն 1998 FU102 31 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20306) Ռիչարնոլդ 1998 FC106 31 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20307) Ջոնբարնես 1998 FH106 31 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20308) 1998 FP109 31 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20309) Բատալդեն 1998 FD110 31 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20310) 1998 FD117 31 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20311) Նենսիկարտեր 1998 FH117 31 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20312) Դենահի 1998 FH118 31 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20313) Ֆրեդրիկսոն 1998 FM122 20 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20314) Ջոնհարրիսոն 1998 FN126 28 մարտ 1998 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(20315) 1998 FD130 22 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20316) Ջերահալպերն 1998 FU138 28 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20317) Հենդրիկսոն 1998 FD144 29 մարտ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20318) 1998 GZ 3 ապրիլ 1998 Օոհիրա Տակեշի Ուրատա
(20319) 1998 GK1 5 ապրիլ 1998 Վումերա Ֆրանկ Զոլտովսկի
(20320) 1998 GH8 2 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20321) Լիյթդոնովան 1998 HJ19 18 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20322) 1998 HZ20 20 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20323) Տոմլիդստրյոմ 1998 HC21 20 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20324) Ջոնմահենեյ 1998 HF22 20 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20325) 1998 HO27 21 ապրիլ 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(20326) 1998 HG37 20 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20327) 1998 HQ39 20 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20328) 1998 HS42 30 ապրիլ 1998 Լայմ Կրիկ Ռոբերտ Լինդերհոլմ
(20329) Մանֆրո 1998 HQ43 20 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20330) Մանվելլ 1998 HY44 20 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20331) Բիջեմարկս 1998 HH45 20 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20332) 1998 HO49 25 ապրիլ 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(20333) Ջոանհութ 1998 HH51 25 ապրիլ 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20334) Գլեվիցկի 1998 HL51 25 ապրիլ 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20335) Չարմարտել 1998 HK57 21 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20336) Գրեյթմիլլս 1998 HY61 21 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20337) Նաեվե 1998 HP83 21 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20338) Էլեյնպապերս 1998 HA86 21 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20339) Էլեյնռիդ 1998 HM88 21 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20340) Սյուզանռուդեր 1998 HR91 21 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20341) Ալանստակ 1998 HX91 21 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20342) Տրինհ 1998 HB97 21 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20343) Վակարիելլո 1998 HC100 21 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20344) 1998 HF103 25 ապրիլ 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20345) Դևիդվիտո 1998 HH114 23 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20346) 1998 HZ114 23 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20347) Վանդերլանչ 1998 HM121 23 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20348) 1998 HK122 23 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20349) 1998 HU123 23 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20350) 1998 HV125 23 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20351) Կաբորչարդտ 1998 HN127 18 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20352) Պինակիբոս 1998 HC129 19 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20353) 1998 HD129 19 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20354) Ռեբեկաչեն 1998 HA139 21 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20355) Սարակլարկ 1998 HD146 21 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20356) 1998 HG147 23 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20357) Շիրենդիր 1998 HP147 23 ապրիլ 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20358) Դելեմ 1998 HD148 25 ապրիլ 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20359) 1998 JR 1 մայիս 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(20360) Հոլսապլ 1998 JO2 1 մայիս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20361) Ռոմանիշին 1998 JD3 1 մայիս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20362) Թրիլլինգ 1998 JH3 1 մայիս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20363) Կոմիտով 1998 KU1 18 մայիս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20364) Զդենեկմիլեր 1998 KC5 20 մայիս 1998 Կլետ Միլոշ Տիխի, Զդենեկ Մորավեց
(20365) 1998 KD5 24 մայիս 1998 Վումերա Ֆրանկ Զոլտովսկի
(20366) Բոնև 1998 KP8 23 մայիս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20367) Էրիկագիբբ 1998 KT8 23 մայիս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20368) 1998 KF10 27 մայիս 1998 Լեյք Քլիեր Քենեթ Վիլյամս
(20369) 1998 KE16 22 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20370) 1998 KR29 22 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20371) Էկլադյուս 1998 KE30 22 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20372) Ջուլիաֆեննինգ 1998 KS35 22 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20373) Ֆուլմեր 1998 KX37 22 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20374) 1998 KD38 22 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20375) Շերիգարտեն 1998 KU38 22 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20376) Ջոյհայնես 1998 KB44 22 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20377) Յակուբիշին 1998 KX46 22 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20378) 1998 KZ46 22 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20379) Քրիստիջոնս 1998 KS47 22 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20380) 1998 KW47 22 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20381) 1998 KX47 22 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20382) 1998 KW49 23 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20383) 1998 KU51 23 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20384) 1998 KW51 23 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20385) 1998 KS53 23 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20386) 1998 KK54 23 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20387) 1998 KP54 23 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20388) 1998 KZ54 23 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20389) 1998 KA55 23 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20390) 1998 KK55 23 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20391) 1998 KT55 23 մայիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20392) Մայքշեփարդ 1998 MA8 19 հունիս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20393) Կևինլեյն 1998 MZ8 19 հունիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20394) Ֆատու 1998 MQ17 28 հունիս 1998 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(20395) 1998 MY29 24 հունիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20396) 1998 MF32 24 հունիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20397) 1998 MR35 24 հունիս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(20398) 1998 NQ 11 հուլիս 1998 Վումերա Ֆրանկ Զոլտովսկի
(20399) Միքաելեսսեր 1998 OO 20 հուլիս 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(20400) 1998 OB4 24 հուլիս 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (20201-20300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (20401-20500)