Աստերոիդների ցանկ (20001-20100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (19901-20000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (20101-20200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(20001) 1991 CM 5 փետրվար 1991 Յորի Մասարու Արաի, Հիրոսի Մորի
(20002) Թիլլիսմիթ 1991 EM 10 մարտ 1991 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(20003) 1991 EX2 11 մարտ 1991 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(20004) Աուդրի-Լյուսիեն 1991 GS6 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20005) 1991 GL7 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20006) Ալբերտուս Մագնուս 1991 GH11 11 ապրիլ 1991 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(20007) Մերիբրաուն 1991 LR 7 հունիս 1991 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր, Յուջին Շումեյկեր
(20008) 1991 NG3 4 հուլիս 1991 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(20009) 1991 OY 18 հուլիս 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(20010) 1991 PN2 2 օգոստոս 1991 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20011) 1991 PD13 5 օգոստոս 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(20012) Ռանկե 1991 RV4 13 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն, Լուց Շմադել
(20013) 1991 RT26 11 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(20014) 1991 RM29 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(20015) 1991 SR 30 սեպտեմբեր 1991 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(20016) Ռեյտշել 1991 TU13 8 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(20017) Ալիքսկատերին 1991 TF14 2 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Շարլ դե Սենտ-Այնան
(20018) 1991 UJ2 29 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(20019) Յուկիոտանակա 1991 VN 2 նոյեմբեր 1991 Կիտամի Ացուշի Տակահաշի, Կաձուրո Վատանաբե
(20020) 1991 VT 4 նոյեմբեր 1991 Կանի Յոշիկանե Միզունո, Տոսիմասա Ֆուրուտա
(20021) 1991 VM6 6 նոյեմբեր 1991 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20022) 1991 VO7 3 նոյեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(20023) 1992 AR 9 հունվար 1992 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(20024) Մեյրեմարտինեզ 1992 BT2 30 հունվար 1992 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20025) 1992 DU7 29 փետրվար 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20026) 1992 EP11 6 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20027) 1992 EY14 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20028) 1992 EZ21 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20029) 1992 EB24 2 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20030) 1992 EN30 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20031) 1992 OO 27 հուլիս 1992 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(20032) 1992 PU 8 օգոստոս 1992 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(20033) 1992 PR1 8 օգոստոս 1992 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(20034) 1992 PK2 2 օգոստոս 1992 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(20035) 1992 SA4 24 սեպտեմբեր 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(20036) 1992 UW1 21 հոկտեմբեր 1992 Կանի Յոշիկանե Միզունո, Տոսիմասա Ֆուրուտա
(20037) Դյուկ 1992 UW4 20 հոկտեմբեր 1992 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր, Յուջին Շումեյկեր
(20038) 1992 UN5 26 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(20039) 1992 WJ 16 նոյեմբեր 1992 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(20040) 1992 WT3 21 նոյեմբեր 1992 Գեյսեյ Ցուտոմու Սեկի
(20041) 1992 YH 18 դեկտեմբեր 1992 Յակիիմո Ակիրա Նատորի, Տակեշի Ուրատա
(20042) 1993 CK1 15 փետրվար 1993 Յացուգատակե Յոշիո Կուշիդա, Օսամու Մուրամացու
(20043) Էլենմակարտուր 1993 EM 2 մարտ 1993 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(20044) 1993 FV1 23 մարտ 1993 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(20045) 1993 FV11 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20046) 1993 FE15 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20047) 1993 FD18 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20048) 1993 FF19 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20049) 1993 FZ20 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20050) 1993 FO21 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20051) 1993 FE26 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20052) 1993 FS27 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20053) 1993 FK29 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20054) 1993 FX37 19 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20055) 1993 FB47 19 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20056) 1993 FU64 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(20057) 1993 GC 13 ապրիլ 1993 Կիյոսատո Սատորու Օտոմո
(20058) 1993 OM8 20 հուլիս 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20059) 1993 OY9 20 հուլիս 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20060) Ջոանֆորստեր 1993 PV5 15 օգոստոս 1993 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(20061) 1993 QS1 16 օգոստոս 1993 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(20062) 1993 QB3 20 օգոստոս 1993 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(20063) 1993 RC4 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20064) 1993 RV4 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20065) 1993 RK5 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20066) 1993 TM4 8 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(20067) 1993 TN24 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20068) 1993 TE34 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20069) 1993 TD37 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20070) Կոյչիյուկո 1993 XL 8 դեկտեմբեր 1993 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(20071) 1994 AG 2 հունվար 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(20072) 1994 AG1 7 հունվար 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(20073) Յումիկո 1994 AN2 9 հունվար 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի, Հիրոշի Ֆուջի
(20074) Լասկերշուլեր 1994 AF16 14 հունվար 1994 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(20075) 1994 BX 19 հունվար 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(20076) 1994 BH1 23 հունվար 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(20077) 1994 CX9 7 փետրվար 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20078) 1994 CO16 8 փետրվար 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20079) 1994 EP 4 մարտ 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(20080) 1994 EO1 7 մարտ 1994 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(20081) Օկչիալինի 1994 EE3 12 մարտ 1994 Սիմա Էկար Վիտորիո Գորետի, Մաուրա Տոմբելի
(20082) 1994 EG7 9 մարտ 1994 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(20083) 1994 GE 3 ապրիլ 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(20084) Բաքմաստեր 1994 GU9 6 ապրիլ 1994 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր, Դևիդ Լևի
(20085) 1994 LC 1 հունիս 1994 Դայնիկ Ացուշի Սուգիե
(20086) 1994 LW 12 հունիս 1994 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(20087) 1994 PC7 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20088) 1994 PQ10 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20089) 1994 PA14 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20090) 1994 PN16 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20091) 1994 PK20 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20092) 1994 PL22 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20093) 1994 PN22 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20094) 1994 PS26 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20095) 1994 PG35 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(20096) 1994 TZ 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(20097) 1994 UL2 31 հոկտեմբեր 1994 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(20098) 1994 WC2 24 նոյեմբեր 1994 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(20099) 1994 WB3 28 նոյեմբեր 1994 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(20100) 1994 XM 4 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
Աստերոիդների ցանկ (19901-20000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (20101-20200)