Աստերոիդների ցանկ (128401-128500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(128401) 2004 LO9 13 հունիս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128402) 2004 LS9 13 հունիս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128403) 2004 LT10 8 հունիս 2004 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(128404) 2004 LU13 11 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128405) 2004 LE15 11 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128406) 2004 LF15 11 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128407) 2004 LP15 12 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128408) 2004 LJ16 12 հունիս 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(128409) 2004 LL16 12 հունիս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128410) 2004 LM16 12 հունիս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128411) 2004 LO16 12 հունիս 2004 Սայդինգ-Սփրինգ Սայդինգ-Սփրինգ սրվեյ ծրագիր
(128412) 2004 LZ16 14 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128413) 2004 LR17 14 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128414) 2004 LO18 12 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128415) 2004 LZ21 13 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128416) 2004 LC22 13 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128417) 2004 LK24 12 հունիս 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(128418) 2004 LN24 12 հունիս 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(128419) 2004 LK29 14 հունիս 2004 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(128420) 2004 MS 16 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128421) 2004 MB1 16 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128422) 2004 MC1 16 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128423) 2004 MD1 16 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128424) 2004 MM1 17 հունիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128425) 2004 MT5 20 հունիս 2004 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(128426) 2004 MP6 18 հունիս 2004 Պիսկեշտետո Կրիստիան Սարնեցկի
(128427) 2004 MQ7 28 հունիս 2004 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(128428) 2004 NJ 8 հուլիս 2004 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(128429) 2004 NK 8 հուլիս 2004 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(128430) 2004 NC1 7 հուլիս 2004 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(128431) 2004 NO1 9 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128432) 2004 NX1 9 հուլիս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128433) 2004 NY1 9 հուլիս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128434) 2004 NJ2 9 հուլիս 2004 Սայդինգ-Սփրինգ Սայդինգ-Սփրինգ սրվեյ ծրագիր
(128435) 2004 NF4 13 հուլիս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128436) 2004 NA7 11 հուլիս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128437) 2004 NQ7 14 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128438) 2004 NY9 9 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128439) 2004 NA11 10 հուլիս 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(128440) 2004 NG13 11 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128441) 2004 NR14 11 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128442) 2004 NE15 11 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128443) 2004 NN16 11 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128444) 2004 NQ16 11 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128445) 2004 ND20 14 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128446) 2004 NJ21 15 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128447) 2004 NZ21 15 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128448) 2004 NU23 14 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128449) 2004 NX23 14 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128450) 2004 NX24 15 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128451) 2004 NC25 15 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128452) 2004 NJ25 15 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128453) 2004 NR26 11 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128454) 2004 NX26 11 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128455) 2004 NZ27 11 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128456) 2004 NL28 11 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128457) 2004 NW28 14 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128458) 2004 NE29 14 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128459) 2004 NS29 14 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128460) 2004 NZ31 15 հուլիս 2004 Սայդինգ-Սփրինգ Սայդինգ-Սփրինգ սրվեյ ծրագիր
(128461) 2004 OA 16 հուլիս 2004 Պլա Դ՛Արգուինես Ռաֆաել Ֆերանդո
(128462) 2004 OU4 16 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128463) 2004 OD5 16 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128464) 2004 OZ7 16 հուլիս 2004 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(128465) 2004 OJ9 20 հուլիս 2004 Գրեյթ Շեֆորդ Պետեր Բրթվիզլ
(128466) 2004 OH10 21 հուլիս 2004 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(128467) 2004 OH11 25 հուլիս 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(128468) 2004 OK11 25 հուլիս 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(128469) 2004 OH12 28 հուլիս 2004 Բերգիշ Գլադբախ Վոլֆ Բիկել
(128470) 2004 OX12 28 հուլիս 2004 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(128471) 2004 OG13 16 հուլիս 2004 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(128472) 2004 PS 7 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128473) 2004 PV 6 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128474) 2004 PD1 7 օգոստոս 2004 Պլա Դ՛Արգուինես Ռաֆաել Ֆերանդո
(128475) 2004 PW1 6 օգոստոս 2004 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(128476) 2004 PE3 3 օգոստոս 2004 Սայդինգ-Սփրինգ Սայդինգ-Սփրինգ սրվեյ ծրագիր
(128477) 2004 PH3 3 օգոստոս 2004 Սայդինգ-Սփրինգ Սայդինգ-Սփրինգ սրվեյ ծրագիր
(128478) 2004 PU3 3 օգոստոս 2004 Սայդինգ-Սփրինգ Սայդինգ-Սփրինգ սրվեյ ծրագիր
(128479) 2004 PE4 4 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128480) 2004 PK4 5 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128481) 2004 PE6 6 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128482) 2004 PH7 6 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128483) 2004 PV8 6 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128484) 2004 PZ9 6 օգոստոս 2004 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(128485) 2004 PD10 6 օգոստոս 2004 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(128486) 2004 PB11 7 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128487) 2004 PN11 7 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128488) 2004 PX12 7 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128489) 2004 PU13 7 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128490) 2004 PW13 7 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128491) 2004 PF15 7 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128492) 2004 PH15 7 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128493) 2004 PQ15 7 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128494) 2004 PE16 7 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128495) 2004 PP16 7 օգոստոս 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(128496) 2004 PV16 7 օգոստոս 2004 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(128497) 2004 PA17 7 օգոստոս 2004 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(128498) 2004 PB17 8 օգոստոս 2004 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(128499) 2004 PH17 8 օգոստոս 2004 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(128500) 2004 PJ17 8 օգոստոս 2004 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր