Աստերոիդների ցանկ (127701-127800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(127701) 2003 EJ24 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127702) 2003 ES24 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127703) 2003 EE25 6 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127704) 2003 EZ25 6 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127705) 2003 ES27 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127706) 2003 EE28 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127707) 2003 EN28 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127708) 2003 ES29 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127709) 2003 ET29 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127710) 2003 EZ31 7 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127711) 2003 EU32 7 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127712) 2003 EN33 7 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127713) 2003 EU33 7 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127714) 2003 EF35 7 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127715) 2003 EN35 7 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127716) 2003 ES37 8 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127717) 2003 EA38 8 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127718) 2003 EP38 8 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127719) 2003 EK40 8 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127720) 2003 ES41 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127721) 2003 EV41 7 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127722) 2003 EV43 6 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127723) 2003 EL45 7 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127724) 2003 ER45 7 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127725) 2003 EE48 9 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127726) 2003 EB49 9 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127727) 2003 EE49 10 մարտ 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127728) 2003 EU49 10 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127729) 2003 EO50 9 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127730) 2003 EF52 11 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127731) 2003 ER52 8 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127732) 2003 EW57 9 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127733) 2003 EB58 9 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127734) 2003 EP59 11 մարտ 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127735) 2003 FU 20 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127736) 2003 FN2 23 մարտ 2003 Ֆարփոյնթ Գարի Հուգ
(127737) 2003 FZ5 26 մարտ 2003 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(127738) 2003 FH8 21 մարտ 2003 Բերգիշ Գլադբախ Վոլֆ Բիկել
(127739) 2003 FW8 28 մարտ 2003 Նիդվիլ Ջեյմս Քեսեդի, Պոլ Գարոսինո
(127740) 2003 FS9 22 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127741) 2003 FG11 23 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127742) 2003 FC12 24 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127743) 2003 FH12 22 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127744) 2003 FN12 22 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127745) 2003 FV13 23 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127746) 2003 FG14 23 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127747) 2003 FR14 23 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127748) 2003 FN16 23 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127749) 2003 FS16 23 մարտ 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127750) 2003 FV16 23 մարտ 2003 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(127751) 2003 FV20 23 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127752) 2003 FZ20 23 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127753) 2003 FB21 23 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127754) 2003 FB24 23 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127755) 2003 FD28 24 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127756) 2003 FJ28 24 մարտ 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127757) 2003 FM28 24 մարտ 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127758) 2003 FO30 25 մարտ 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127759) 2003 FV31 23 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127760) 2003 FM32 23 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127761) 2003 FL34 23 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127762) 2003 FC38 23 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127763) 2003 FO38 23 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127764) 2003 FW39 24 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127765) 2003 FL40 24 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127766) 2003 FA42 26 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127767) 2003 FS42 23 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127768) 2003 FS44 23 մարտ 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127769) 2003 FB47 24 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127770) 2003 FR47 24 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127771) 2003 FP50 25 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127772) 2003 FO52 25 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127773) 2003 FV52 25 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127774) 2003 FA53 25 մարտ 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127775) 2003 FH53 25 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127776) 2003 FP53 25 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127777) 2003 FT53 25 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127778) 2003 FY53 25 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127779) 2003 FN54 25 մարտ 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127780) 2003 FU54 25 մարտ 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127781) 2003 FO55 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127782) 2003 FR57 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127783) 2003 FL60 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127784) 2003 FD63 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127785) 2003 FE63 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127786) 2003 FM63 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127787) 2003 FF66 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127788) 2003 FL66 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127789) 2003 FR66 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127790) 2003 FC72 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127791) 2003 FP72 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127792) 2003 FS72 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127793) 2003 FZ72 26 մարտ 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127794) 2003 FA73 26 մարտ 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127795) 2003 FU73 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127796) 2003 FO74 26 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127797) 2003 FB75 26 մարտ 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127798) 2003 FQ75 27 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127799) 2003 FB76 27 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127800) 2003 FL76 27 մարտ 2003 Պալոմար NEAT ծրագիր