Աստերոիդների ցանկ (127501-127600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(127501) 2002 TN59 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127502) 2002 TP59 4 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127503) 2002 TR59 4 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127504) 2002 TW66 6 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127505) 2002 TF80 1 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127506) 2002 TA91 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127507) 2002 TU131 4 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127508) 2002 TU216 6 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127509) 2002 TP220 6 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127510) 2002 TM229 7 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127511) 2002 TY233 6 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127512) 2002 TE240 9 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127513) 2002 TD250 7 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127514) 2002 TS295 13 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127515) Նիտա 2002 TY306 4 հոկտեմբեր 2002 Ապաչ Փոյն SDSS ծրագիր
(127516) Օրավեց 2002 TT307 4 հոկտեմբեր 2002 Ապաչ Փոյն SDSS ծրագիր
(127517) Կեյկեպան 2002 TJ371 10 հոկտեմբեր 2002 Ապաչ Փոյն SDSS ծրագիր
(127518) 2002 UH16 30 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127519) 2002 UJ16 30 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127520) 2002 UQ29 31 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127521) 2002 VK14 5 նոյեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127522) 2002 VD24 5 նոյեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127523) 2002 VN47 5 նոյեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127524) 2002 VV59 3 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127525) 2002 VE60 3 նոյեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127526) 2002 VU100 11 նոյեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127527) 2002 VT114 13 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127528) 2002 VM119 12 նոյեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127529) 2002 VL125 13 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127530) 2002 VX127 15 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127531) 2002 WS5 23 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127532) 2002 WH9 24 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127533) 2002 WZ9 24 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127534) 2002 WR17 30 նոյեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127535) 2002 XL14 5 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127536) 2002 XO26 3 դեկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(127537) 2002 XU29 5 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127538) 2002 XV45 10 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127539) 2002 XV46 7 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127540) 2002 XQ63 11 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127541) 2002 XZ65 12 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127542) 2002 XR66 10 դեկտեմբեր 2002 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127543) 2002 XA73 11 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127544) 2002 XD81 11 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127545) Քրիսման 2002 XZ91 4 դեկտեմբեր 2002 Կիթ Պիկ Ռոբերտ Միլս
(127546) 2002 XU93 4 դեկտեմբեր 2002 Կիթ Պիկ Մարկ Բույե
(127547) 2002 XG94 3 դեկտեմբեր 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(127548) 2002 YM 27 դեկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127549) 2002 YH1 27 դեկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127550) 2002 YB2 27 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127551) 2002 YQ3 28 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127552) 2002 YF5 28 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127553) 2002 YN9 31 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127554) 2002 YW9 31 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127555) 2002 YT11 31 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127556) 2002 YW11 31 դեկտեմբեր 2002 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127557) 2002 YA12 31 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127558) 2002 YM23 31 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127559) 2002 YZ23 31 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127560) 2002 YQ26 31 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127561) 2002 YC28 31 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127562) 2002 YH31 31 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127563) 2002 YF32 31 դեկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127564) 2003 AX 1 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127565) 2003 AM5 1 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127566) 2003 AL6 1 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127567) 2003 AS8 2 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127568) 2003 AV9 4 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127569) 2003 AQ13 1 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127570) 2003 AH16 1 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127571) 2003 AM17 5 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127572) 2003 AR30 4 հունվար 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127573) 2003 AT30 4 հունվար 2003 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(127574) 2003 AG34 7 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127575) 2003 AL41 7 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127576) 2003 AT41 7 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127577) 2003 AF44 5 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127578) 2003 AA53 5 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127579) 2003 AJ58 5 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127580) 2003 AD59 5 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127581) 2003 AW59 5 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127582) 2003 AK61 7 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127583) 2003 AG64 7 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127584) 2003 AD67 7 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127585) 2003 AW70 10 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127586) 2003 AY79 11 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127587) 2003 AQ82 8 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127588) 2003 AL88 2 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127589) 2003 AS91 5 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127590) 2003 BY1 25 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127591) 2003 BF6 23 հունվար 2003 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(127592) 2003 BB7 25 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127593) 2003 BC11 26 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127594) 2003 BL12 26 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127595) 2003 BN12 26 հունվար 2003 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(127596) 2003 BA15 26 հունվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127597) 2003 BK15 26 հունվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127598) 2003 BH16 26 հունվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(127599) 2003 BE18 27 հունվար 2003 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(127600) 2003 BT18 27 հունվար 2003 Հալեկալա NEAT ծրագիր