Աստերոիդների ցանկ (119901-120000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(119901) 2002 CP306 6 փետրվար 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119902) 2002 DH8 19 փետրվար 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119903) 2002 EE6 12 մարտ 2002 Ֆարփոյնթ Գարի Հուգ
(119904) 2002 EX6 6 մարտ 2002 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(119905) 2002 EH10 14 մարտ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119906) 2002 EO10 11 մարտ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119907) 2002 EJ12 14 մարտ 2002 Դեզերտ Իգլ Ուլյամ Յոնգ
(119908) 2002 EO23 5 մարտ 2002 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(119909) 2002 EL28 9 մարտ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119910) 2002 ET30 9 մարտ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119911) 2002 EN31 10 մարտ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119912) 2002 EQ51 12 մարտ 2002 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(119913) 2002 EU55 13 մարտ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119914) 2002 EV57 13 մարտ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119915) 2002 EX78 10 մարտ 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(119916) 2002 ER83 9 մարտ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119917) 2002 ER84 9 մարտ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119918) 2002 EX84 9 մարտ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119919) 2002 EG85 9 մարտ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119920) 2002 EW88 9 մարտ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119921) 2002 EE101 6 մարտ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119922) 2002 ES112 10 մարտ 2002 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(119923) 2002 EP121 11 մարտ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119924) 2002 EB125 12 մարտ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119925) 2002 EY129 12 մարտ 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(119926) 2002 EL132 13 մարտ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119927) 2002 EK135 14 մարտ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119928) 2002 EZ140 12 մարտ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119929) 2002 FE7 24 մարտ 2002 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(119930) 2002 FH27 20 մարտ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119931) 2002 FA34 20 մարտ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119932) 2002 FS38 30 մարտ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119933) 2002 GN 3 ապրիլ 2002 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(119934) 2002 GW4 10 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119935) 2002 GD23 15 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119936) 2002 GC27 15 ապրիլ 2002 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(119937) 2002 GR49 5 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119938) 2002 GQ54 5 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119939) 2002 GN69 8 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119940) 2002 GQ79 10 ապրիլ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119941) 2002 GS105 11 ապրիլ 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(119942) 2002 GJ129 12 ապրիլ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119943) 2002 GJ148 14 ապրիլ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119944) 2002 GN171 10 ապրիլ 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119945) 2002 JH12 4 մայիս 2002 Դեզերտ Իգլ Ուլյամ Յոնգ
(119946) 2002 JD53 9 մայիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119947) 2002 JZ71 8 մայիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119948) 2002 JH121 5 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119949) 2002 KD 16 մայիս 2002 Ֆոնտայն Հիլլզ Ֆոնտայն Հիլլզ աստղադիտարան
(119950) 2002 KF2 16 մայիս 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(119951) 2002 KX14 17 մայիս 2002 Պալոմար Չեդվիկ Տրուխիլյո, Մայքլ Բրաուն
(119952) 2002 LD51 9 հունիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119953) 2002 ML 17 հունիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119954) 2002 NR24 9 հուլիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119955) 2002 OB2 17 հուլիս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119956) 2002 PA149 10 օգոստոս 2002 Սերո Տոլոլո Մարկ Բույե
(119957) 2002 RB106 5 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119958) 2002 RU121 7 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119959) 2002 SY21 26 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119960) 2002 TO25 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119961) 2002 TQ57 2 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(119962) 2002 TM60 5 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119963) 2002 TE68 7 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(119964) 2002 TU226 8 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(119965) 2002 TT265 10 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119966) 2002 TX286 10 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119967) Դանիելլոնգ 2002 TD310 4 հոկտեմբեր 2002 Ապաչ Փոյն SDSS ծրագիր
(119968) 2002 UF 18 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119969) 2002 UU17 30 հոկտեմբեր 2002 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(119970) 2002 VL21 5 նոյեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119971) 2002 VZ70 7 նոյեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119972) 2002 VG124 14 նոյեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119973) 2002 VK124 11 նոյեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119974) 2002 VP127 15 նոյեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119975) 2002 VB128 15 նոյեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119976) 2002 VR130 7 նոյեմբեր 2002 Կիթ Պիկ Մարկ Բույե
(119977) 2002 WB3 23 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119978) 2002 WK4 24 նոյեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119979) 2002 WC19 16 նոյեմբեր 2002 Պալոմար INAS ծրագիր
(119980) 2002 XW3 2 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119981) 2002 XP4 1 դեկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(119982) 2002 XX29 5 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119983) 2002 XB39 7 դեկտեմբեր 2002 Օնդրեյով Պետր Կուշնիրակ, Պետր Պրավեց
(119984) 2002 XE46 10 դեկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119985) 2002 XO47 10 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119986) 2002 XZ52 10 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119987) 2002 XA54 10 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119988) 2002 XT63 11 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119989) 2002 XB76 11 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119990) 2002 XU78 11 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119991) 2002 XV81 11 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(119992) 2002 XZ87 12 դեկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(119993) 2002 XT105 5 դեկտեմբեր 2002 Կիթ Պիկ Մարկ Բույե
(119994) 2002 YJ 27 դեկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(119995) 2002 YU 27 դեկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(119996) 2002 YO1 27 դեկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(119997) 2002 YD6 28 դեկտեմբեր 2002 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(119998) 2002 YN6 28 դեկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(119999) 2002 YC8 28 դեկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(120000) 2002 YA11 31 դեկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր