Աստերոիդների ցանկ (113601-113700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(113601) 2002 TY51 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113602) 2002 TF52 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113603) 2002 TR52 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113604) 2002 TV52 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113605) 2002 TD53 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113606) 2002 TO53 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113607) 2002 TQ53 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113608) 2002 TW53 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113609) 2002 TC54 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113610) 2002 TG54 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113611) 2002 TM54 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113612) 2002 TU54 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113613) 2002 TJ55 2 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113614) 2002 TN55 2 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113615) 2002 TO56 3 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113616) 2002 TU56 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113617) 2002 TJ57 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113618) 2002 TZ58 4 հոկտեմբեր 2002 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ, Պաուլո Օլվորսեմ
(113619) 2002 TU60 3 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113620) 2002 TR61 3 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113621) 2002 TA62 3 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113622) 2002 TE62 3 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113623) 2002 TO63 3 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113624) 2002 TD64 4 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113625) 2002 TD65 2 հոկտեմբեր 2002 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(113626) 2002 TZ65 4 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113627) 2002 TH67 6 հոկտեմբեր 2002 Ուոլտեր Հոհման Ուոլտեր Հոհմանի աստղադիտարան
(113628) 2002 TM70 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113629) 2002 TU70 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113630) 2002 TZ70 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113631) 2002 TB71 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113632) 2002 TA72 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113633) 2002 TN73 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113634) 2002 TW73 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113635) 2002 TG74 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113636) 2002 TH75 1 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(113637) 2002 TK75 1 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(113638) 2002 TC76 1 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(113639) 2002 TK76 1 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(113640) 2002 TM76 1 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(113641) 2002 TY76 1 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(113642) 2002 TT77 1 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(113643) 2002 TV77 1 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(113644) 2002 TG78 1 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(113645) 2002 TN78 1 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113646) 2002 TS78 1 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113647) 2002 TU78 1 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113648) 2002 TR79 1 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113649) 2002 TX79 1 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113650) 2002 TT80 1 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113651) 2002 TW80 1 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113652) 2002 TR81 1 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113653) 2002 TY81 1 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113654) 2002 TH83 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113655) 2002 TK83 2 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113656) 2002 TY83 2 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113657) 2002 TV84 2 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113658) 2002 TH85 2 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113659) 2002 TQ85 2 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113660) 2002 TX85 2 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113661) 2002 TE86 2 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113662) 2002 TC88 3 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113663) 2002 TD88 3 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113664) 2002 TB89 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113665) 2002 TQ89 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113666) 2002 TA90 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113667) 2002 TB91 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113668) 2002 TN91 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113669) 2002 TO91 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113670) 2002 TK93 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113671) 2002 TM96 13 հոկտեմբեր 2002 Շիապարելի Շիապարելիի աստղդիտարան
(113672) 2002 TN96 10 հոկտեմբեր 2002 Ֆարփոյնթ Ֆարփոյնթ աստղադիտարան
(113673) 2002 TU97 2 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113674) 2002 TV99 4 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113675) 2002 TN102 4 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113676) 2002 TJ103 4 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113677) 2002 TJ105 4 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(113678) 2002 TV106 2 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113679) 2002 TB108 1 հոկտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(113680) 2002 TY108 1 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113681) 2002 TL110 2 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113682) 2002 TQ110 2 հոկտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113683) 2002 TB111 2 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113684) 2002 TG111 2 հոկտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113685) 2002 TQ111 3 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113686) 2002 TL112 3 հոկտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113687) 2002 TZ113 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113688) 2002 TW114 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113689) 2002 TP115 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113690) 2002 TK116 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113691) 2002 TG120 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113692) 2002 TH120 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113693) 2002 TS120 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113694) 2002 TB121 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113695) 2002 TF121 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113696) 2002 TL121 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113697) 2002 TM121 3 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113698) 2002 TS124 4 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113699) 2002 TT124 4 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113700) 2002 TV124 4 հոկտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր