Աստերոիդների ցանկ (113201-113300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(113201) 2002 RS111 6 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113202) Կիշլասլո 2002 RY111 7 սեպտեմբեր 2002 Պիսկեշտետո Կրիստիան Սարնեցկի
(113203) Սաբո 2002 RC112 7 սեպտեմբեր 2002 Պիսկեշտետո Կրիստիան Սարնեցկի
(113204) 2002 RX112 5 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113205) 2002 RB113 7 սեպտեմբեր 2002 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(113206) 2002 RV113 5 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113207) 2002 RM114 5 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113208) 2002 RR114 5 սեպտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113209) 2002 RU114 6 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113210) 2002 RF117 7 սեպտեմբեր 2002 Օնդրեյով Պետր Պրավեց, Պետր Կուշնիրակ
(113211) 2002 RK117 7 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113212) 2002 RZ117 3 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113213) 2002 RM118 6 սեպտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113214) Վինկո 2002 RT118 9 սեպտեմբեր 2002 Պիսկեշտետո Կրիստիան Սարնեցկի
(113215) 2002 RW118 9 սեպտեմբեր 2002 Պոուել Պոուելի աստղադիտարան
(113216) 2002 RF119 7 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113217) 2002 RQ119 6 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113218) 2002 RT119 7 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113219) 2002 RU119 7 սեպտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113220) 2002 RZ119 8 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113221) 2002 RN120 5 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113222) 2002 RW120 7 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113223) 2002 RK121 7 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113224) 2002 RN121 7 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113225) 2002 RV121 7 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113226) 2002 RX121 8 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113227) 2002 RB122 8 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113228) 2002 RN122 8 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113229) 2002 RX122 8 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113230) 2002 RA123 8 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113231) 2002 RB123 8 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113232) 2002 RC123 8 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113233) 2002 RH123 8 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113234) 2002 RJ123 8 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113235) 2002 RX124 9 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113236) 2002 RS125 4 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113237) 2002 RH126 8 սեպտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(113238) 2002 RN126 9 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113239) 2002 RQ126 9 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113240) 2002 RR126 9 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113241) 2002 RY126 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113242) 2002 RB127 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113243) 2002 RP127 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113244) 2002 RB129 10 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113245) 2002 RN130 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113246) 2002 RV130 11 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113247) 2002 RV131 11 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113248) 2002 RG133 9 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113249) 2002 RJ133 9 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113250) 2002 RP133 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113251) 2002 RQ133 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113252) 2002 RF134 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113253) 2002 RH134 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113254) 2002 RW134 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113255) 2002 RA137 12 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113256) 2002 RF138 13 սեպտեմբեր 2002 Հոհեր Լիստ Էրիկ Էլստ
(113257) 2002 RD139 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113258) 2002 RB140 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113259) 2002 RF140 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113260) 2002 RG141 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113261) 2002 RH141 10 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113262) 2002 RU142 11 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113263) 2002 RU144 11 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113264) 2002 RC150 11 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113265) 2002 RK150 11 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113266) 2002 RM150 11 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113267) 2002 RT150 12 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113268) 2002 RE151 12 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113269) 2002 RN151 12 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113270) 2002 RN152 12 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113271) 2002 RE153 12 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113272) 2002 RP154 10 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113273) 2002 RR154 10 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113274) 2002 RY154 10 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113275) 2002 RA155 10 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113276) 2002 RB158 11 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113277) 2002 RE159 11 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113278) 2002 RM159 11 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113279) 2002 RN159 11 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113280) 2002 RQ159 11 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(113281) 2002 RA160 12 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113282) 2002 RU161 12 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113283) 2002 RT162 12 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113284) 2002 RF164 12 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113285) 2002 RQ164 12 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113286) 2002 RW166 13 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113287) 2002 RH170 13 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113288) 2002 RP171 13 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113289) 2002 RR171 13 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113290) 2002 RJ172 13 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(113291) 2002 RT172 13 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113292) 2002 RB173 13 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113293) 2002 RF173 13 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(113294) 2002 RL175 13 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113295) 2002 RA176 13 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113296) 2002 RJ177 13 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113297) 2002 RL178 14 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113298) 2002 RQ178 14 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113299) 2002 RE182 11 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(113300) 2002 RQ182 11 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր