Աստերոիդների ցանկ (112501-112600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(112501) 2002 PT15 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112502) 2002 PA18 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112503) 2002 PU18 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112504) 2002 PT19 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112505) 2002 PM21 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112506) 2002 PV21 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112507) 2002 PE22 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112508) 2002 PF22 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112509) 2002 PV22 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112510) 2002 PO23 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112511) 2002 PP24 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112512) 2002 PV24 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112513) 2002 PA25 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112514) 2002 PA26 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112515) 2002 PC26 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112516) 2002 PG26 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112517) 2002 PT27 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112518) 2002 PG28 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112519) 2002 PL28 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112520) 2002 PD29 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112521) 2002 PK29 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112522) 2002 PA30 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112523) 2002 PF30 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112524) 2002 PS30 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112525) 2002 PQ31 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112526) 2002 PJ32 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112527) 2002 PJ33 5 օգոստոս 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(112528) 2002 PF35 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112529) 2002 PR35 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112530) 2002 PH36 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112531) 2002 PK36 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112532) 2002 PY37 5 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112533) 2002 PC38 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112534) 2002 PG38 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112535) 2002 PQ38 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112536) 2002 PS38 6 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112537) 2002 PK39 7 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112538) 2002 PU39 7 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112539) 2002 PB40 8 օգոստոս 2002 Էմերալդ Լեյն Լորեն Բոլ
(112540) 2002 PE40 10 օգոստոս 2002 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(112541) 2002 PL40 8 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112542) 2002 PN40 8 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112543) 2002 PP41 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112544) 2002 PY41 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112545) 2002 PD42 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112546) 2002 PF42 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112547) 2002 PK42 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112548) 2002 PL42 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112549) 2002 PZ42 11 օգոստոս 2002 Ամատելլա դե Մար Ժաումե Նոմեն
(112550) 2002 PY43 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112551) 2002 PA44 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112552) 2002 PB44 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112553) 2002 PK44 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112554) 2002 PP44 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112555) 2002 PF45 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112556) 2002 PD46 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112557) 2002 PE46 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112558) 2002 PS46 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112559) 2002 PB47 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112560) 2002 PD47 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112561) 2002 PM47 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112562) 2002 PA48 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112563) 2002 PC48 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112564) 2002 PZ49 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112565) 2002 PA50 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112566) 2002 PE50 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112567) 2002 PL50 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112568) 2002 PR50 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112569) 2002 PS50 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112570) 2002 PV50 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112571) 2002 PX50 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112572) 2002 PO51 8 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112573) 2002 PU51 8 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112574) 2002 PW51 8 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112575) 2002 PH52 8 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112576) 2002 PY52 8 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112577) 2002 PA53 8 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112578) 2002 PN54 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112579) 2002 PT54 5 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112580) 2002 PV54 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112581) 2002 PY54 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112582) 2002 PZ54 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112583) 2002 PT55 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112584) 2002 PY55 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112585) 2002 PD56 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112586) 2002 PS56 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112587) 2002 PU56 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112588) 2002 PB57 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112589) 2002 PD57 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112590) 2002 PJ57 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112591) 2002 PK57 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112592) 2002 PP57 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112593) 2002 PS57 9 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112594) 2002 PQ58 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112595) 2002 PR58 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112596) 2002 PZ58 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112597) 2002 PA59 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112598) 2002 PE59 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112599) 2002 PQ59 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112600) 2002 PJ60 10 օգոստոս 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր