Աստերոիդների ցանկ (100001-100100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(100001) 1982 UC3 20 հոկտեմբեր 1982 Կիթ Պիկ Գրեգորի Ալդերինգ
(100002) 1983 QC1 30 օգոստոս 1983 Պալոմար Ջեյմս Գիբսոն
(100003) 1983 RN3 1 սեպտեմբեր 1983 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(100004) 1983 VA 1 նոյեմբեր 1983 IRAS IRAS տիեզերական աստղադիտակ
(100005) 1986 RY 6 սեպտեմբեր 1986 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(100006) 1987 DA7 28 փետրվար 1987 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(100007) 1988 CP4 13 փետրվար 1988 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100008) 1988 QZ 16 օգոստոս 1988 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր
(100009) 1988 RQ4 1 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(100010) 1988 RN12 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շելտ Բաս
(100011) 1988 VE3 11 նոյեմբեր 1988 Կուշիրո Սեյձի Ուեդա, Հիրոսի Կանեդա
(100012) 1989 BC1 25 հունվար 1989 Կլետ Անտոնին Մրկոս
(100013) 1989 CD3 4 փետրվար 1989 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100014) 1989 SR4 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100015) 1989 SR7 28 սեպտեմբեր 1989 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր
(100016) 1989 SD8 28 սեպտեմբեր 1989 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր
(100017) 1989 TN2 3 հոկտեմբեր 1989 Սերո Տոլոլո Շելտ Բաս
(100018) 1989 TA5 7 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100019) Գրեգորիանիկ 1989 UO7 23 հոկտեմբեր 1989 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(100020) 1990 QH4 23 օգոստոս 1990 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(100021) 1990 QV7 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100022) 1990 SG5 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100023) 1990 SH5 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100024) 1990 SW6 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100025) 1990 SY6 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100026) 1990 ST9 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100027) Հաննահարենդտ 1990 TR3 12 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն, Լուց Շմադել
(100028) 1990 TZ9 10 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն, Լուց Շմադել
(100029) Վարնհագեն 1990 TQ10 10 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն, Լուց Շմադել
(100030) 1990 WN1 18 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100031) 1991 FM2 20 մարտ 1991 Լա Սիլա Անրի Դեբեոն
(100032) 1991 GU6 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100033) Տայզե 1991 GV10 9 ապրիլ 1991 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն
(100034) 1991 PN1 2 օգոստոս 1991 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100035) 1991 PO8 5 օգոստոս 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(100036) 1991 PM14 6 օգոստոս 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(100037) 1991 RM 4 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Էլեանորա Հելին
(100038) 1991 RD13 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(100039) 1991 RO16 15 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(100040) 1991 RQ17 11 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(100041) 1991 RJ28 8 սեպտեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(100042) 1991 SJ2 16 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հենրի Հոլտ
(100043) 1991 SE3 29 սեպտեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(100044) 1991 TX 1 հոկտեմբեր 1991 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(100045) 1991 TK1 5 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր
(100046) 1991 TT6 2 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն, Լուց Շմադել
(100047) Լեոբաեկ 1991 TU6 2 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն, Լուց Շմադել
(100048) 1991 TE14 2 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Շարլ դե Սենտ-Այնան
(100049) Սեզարան 1991 TD15 6 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Էնդրյու Լոուի
(100050) Կարլոսհերնանդեզ 1991 TR15 6 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Էնդրյու Լոուի
(100051) Դավիդհերնանդեզ 1991 TC16 6 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Էնդրյու Լոուի
(100052) 1991 VP5 7 նոյեմբեր 1991 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր
(100053) 1992 AR2 2 հունվար 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(100054) 1992 BG4 29 հունվար 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(100055) 1992 BK4 29 հունվար 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(100056) 1992 DZ3 29 փետրվար 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(100057) 1992 DE10 29 փետրվար 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100058) 1992 EH 5 մարտ 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(100059) 1992 EE4 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100060) 1992 ET4 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100061) 1992 EL5 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100062) 1992 EH9 2 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100063) 1992 EY13 2 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100064) 1992 EL20 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100065) 1992 ES25 8 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100066) 1992 EV25 8 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100067) 1992 EY26 2 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100068) 1992 EH28 8 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100069) 1992 ED29 2 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100070) 1992 EX29 3 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100071) 1992 ET30 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100072) 1992 EY30 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100073) 1992 EV31 1 մարտ 1992 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100074) 1992 OB2 26 հուլիս 1992 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100075) 1992 PS1 8 օգոստոս 1992 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(100076) 1992 PT1 8 օգոստոս 1992 Կաուսոլս Էրիկ Էլստ
(100077) Տերձակյան 1992 PZ6 7 օգոստոս 1992 Պալոմար Էնդրյու Լոուի
(100078) 1992 RZ2 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100079) 1992 RZ4 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100080) 1992 RY6 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(100081) 1992 SU8 27 սեպտեմբեր 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(100082) 1992 SA10 27 սեպտեմբեր 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(100083) 1992 SA13 30 սեպտեմբեր 1992 Կիտամի Կին Էնդատե, Կաձուրո Վատանաբե
(100084) 1992 SY13 26 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆրեյմուտ Բորնգեն, Լուց Շմադել
(100085) 1992 UY4 25 հոկտեմբեր 1992 Պալոմար Կարոլին Շումեյկեր
(100086) 1992 UG7 18 հոկտեմբեր 1992 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(100087) 1993 BW9 22 հունվար 1993 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(100088) 1993 DC 18 փետրվար 1993 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(100089) 1993 FW2 23 մարտ 1993 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(100090) 1993 FX5 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100091) 1993 FT6 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100092) 1993 FK8 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100093) 1993 FL10 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100094) 1993 FJ13 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100095) 1993 FN13 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100096) 1993 FG18 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100097) 1993 FK19 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100098) 1993 FZ19 17 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100099) 1993 FG21 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր
(100100) 1993 FB25 21 մարտ 1993 Լա Սիլա UESAC ծրագիր